Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Prosim uz si nepematuji kdyz je mala jen na UM tak vim ze me pit k tomu i cajik ale nevim kolik ho ma vypit. Moc toho do ni totiz nedostanu ale porad pres den breci tak jestli nema zizen ale treba ji nechutna.
Dávala jsem a dávám co vypije. Víc je samozřejmě lepší než míň, ale někdy zkrátka nemají moc žízeň
Museli jsme vyzkoušet víc druhů než jsem našla pár, co mu chutnají (dělám hodně odvary z anýzu, fenyklu, kmínu, jen sem tam pytlíkový bylinkový dětský).
Mi bylo řečeno, že UM stačí a není třeba přidávat čaje nebo jiné pití. Začala jsme dávat až s příkrmama, kdy se odbouraly porce UM., tudíž i příjem tekutin.
Davala bych až s příkrmem, ted nejsou vedra, ze by bylo třeba.
Nám je 9měsíců a jsme na umělý od 5.měsíce.Za celou tu dobu jsem do něj dostala asi tak 100ml vody.Jinak kromě mlíka mi nepije nic.A to za den asi tak 800 ml.I v největších vedrech si nic nedal a to sem mu nabízela.Takze mi nezbejvá nic jinýho než to neřešit a nabízet třeba se chytne.Nějaký miminka prostě žížnivci nejsou.Mudra mi říkala že když nechce tak prostě nemá žížen a stačí mu to co má z mlíka.
fidela píše:
Nám je 9měsíců a jsme na umělý od 5.měsíce.Za celou tu dobu jsem do něj dostala asi tak 100ml vody.Jinak kromě mlíka mi nepije nic.A to za den asi tak 800 ml.I v největších vedrech si nic nedal a to sem mu nabízela.Takze mi nezbejvá nic jinýho než to neřešit a nabízet třeba se chytne.Nějaký miminka prostě žížnivci nejsou.Mudra mi říkala že když nechce tak prostě nemá žížen a stačí mu to co má z mlíka.
taky si myslim. i kdyz zase v lete,kdyz byly vedra jsem to resila.
Kapsarecek píše:fidela píše:taky si myslim. i kdyz zase v lete,kdyz byly vedra jsem to resila.
Holky už léto není, vedra nejsou aktuální, tak léto neřeším. V létě jsme Káti dávala i vodu… v těch vedrech.