Stafilokok na prsou

274
1.10.10 11:01

stafilokok na prsou

Mile maminky hlavně budoucí, když už jsem sem začla chodit tak se s vámi musím podělit o mou zkušenost protože by to mohlo být někomu velmi užitěčné. Po porodu druhého dítěte jsem byla rozhodnuta kojit stejně jako první dítě…ovšem už v porodnici mě začla prsa šíleně bolet..mlíka bylo sice dost ale bradavky hned praskly a celé to mokvalo. Průběh byl asi následující…2dny šílená bolest při sání, prsní vložky nalepené na kuží…pak zasychání..loupaní kuže..pak jeden den pohoda a cele znovu… Děcka doktroka při první navštěvě doma říkala na tu bolest že je to normální že to boli všechny ženský a napsala mi genciálu, to samozřejmě nezabralo…tak sem mazala na gyndu… tam opět gencialu a canesten…výsledek byl že sem po dvou mesících pláče u kojení začla odstříkavat…během 12 hodin prsa krásně zahojena.po přiložení opět stejný průběh…odstříkavala sem teda dál ale moc mi to nešlo a malýmu to nestačilo..začli příkrmy a ve 3m upně bez mateřskěho mléka což mě mrzí do ted… Pak sem se přestěhovala a další těhotenství…už předem jsem se bálá že se to bude opakovat…tak sem to řekla doktrovy a ten mě celkem odbyl se slovy že se takoví věci řeší až problem nastane…a se setrou mi vymyslely otuzovaní bradavek a vnutil mi děsne drahej krém s elastenem… Bohuzel po porodu se to opakovalo..já byla na prášky..brečela sem ze nebudu moct kojit..malej byl taky uřvanej..nervama se mě mlíko zaclo dělat pozděj…doktoři mě tam moc neposlouchaly…až asi 3den sem to řekla primařovi na vizitě..ostatní doktoři na mě koukali jako že to je ta co otravuje s bolesti co je normalní…ale to uz mi to mokvalo…no a co nevymeslely??…GENCIALU…prostě sem nechapala proč to nejak lip nevyšetří..ve špitale je přece laboratoř… Doma peklo..au au au…po 3týdnech sem se dostala k mladé kožařce…ta mi v prvé řadě vzala stěr a za nedlouho sem se dozvěděla že to je zlatý stafilokok…dostala sem antibiotika a od te doby je to ok…kojim už 21mesícu…ještě se obávala že bude muset přeléčit i miminko ale to mělo pusinku čistou..
v ty porodnici se byl na mě koukat i děckej primař a řikal ze to ještě neviděl… mě by zajímalo jestli ste se s tim některá už setkala…a hlavně pokud to někoho potká tak se snad nebude muset vzdát kojení tak jako ja při druhém mimču… Ja prostě byla blbena a tenkrát špatný partner…žádná podpora…a ten kožař mě nenapad…věřila sem gyndr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
22.6.21 19:28

Dobry den nevim zda se mi jeste ozvete ale jake ste dostala antibiotika? resim stejny problem reseni lekaru otres. dejte mi prosim vedit zda si to prectete dekuju mockrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.5.24 19:52

@Jarmylla dobrý den řeším možná něco podobného -jak se to u vás projevovalo a jak se to řešilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová