Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojte,
mám další dotaz týkající se míchání normálního Nutrilonu s Nutrilonem AR do jedné láhve?
Zkoušely jste to někdy? Mám velké zásoby normálního Nutrilonu, který potřebuji zužitkovat, ale malý stále blinká. Napadlo mě do něj přímíchat AR a malý je v poho.
Ale nevím, jestli se to smí. Dr. mi moc neporadí…
Díky předem za odpovědi!
K.
do normálního Nutrilonu můžeš míchat Nutriton, je na zahuštění mlíčka právě při ublinkávání a je to vláknina ze svatojánskýho chleba, prodávájí ho v lékárně a stojí asi 200Kč a používá se od narození i u kojených dětí…
přesně tak,přidávám nutriton,protože malý blinká jenom přes den-je to živel a nechtěla jsem měnit mlíčko.Nedávám tolik odměrek kolik tam píšou,protože je to potom moooc hustý,ale můžu jedině doporučit
Ahoj, možná je to rozdíl
, my máme Bebbu AR a také jsem jí zkoušela namíchat se zbytkem Beby 1, ale holčička blinkala víc než po čisté Bebě AR. Každopádně to zkusit můžeš, míchání mlíček od stejného výrobce by mělo být ok.
to už bohužel neporadím, my byli kojení a malej mi to lžičkou namíchaný s vodou nechtěl, tak jsme blikali hodně dlouho a je to fakt na palicu. teď tím zahuštuju příkrmy když se mě podaří udělat moc řídký a nejsou žádný námitky ![]()
Také jsem míchala,zkus jaký bude mimču vyhovovat poměr a klidně dávej!!
V jakém poměru to mícháte? 1:1?
My měly taky Nutrilon AR a teď máme normální Nutrilon a malá po něm strašně blinká, tak mě napadlo to taky smíchat, ale nevím v jakém poměru.
před nutritonem i po kaká 2× denně
myslím že je to lepší varianta než míchat AR a normální
díky za rady, ted jsem smíchala AR s normálním a stejně se zeblil, takže tím se nic neřeší.
Takže jen AR a nebo dokoupím NUTRITON.
Ještě jednou díkes za rady!