10měsíčnímu chleba se sýrem?

2041
11.2.12 19:06

10ti měsíčnímu chleba se sýrem?

Ahoj holky, malej mi poslední dobou bojkotuje večerní kaši. A protože u prvního mi dr, dovolila chleba s lučinou od 10ti měsíců, zkusila jsem to i u malýho a strašně mu to chutnalo. Večer ho ještě kojím. Bojím se, aby mu to nezachutnalo a na kaši se nevyprd úplně:-) Dáváte i něco jinýho? Díky. Přesně mu je 9 a půl měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
11.2.12 19:08

Klidně už bych dala, já teda roční dávám masozeleninu nebo polévku, kaši vedeme občas ráno ;)

• Citovat
  • Upravit
14871
11.2.12 19:08

Já jsem v 10m mazala žervé a taky tenkou vrstvou máslíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
11.2.12 19:10

jojo, dala jsem tenkou vrstvu másla a lučinu a snědl celý krajíc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.2.12 19:13

buď ráda, že takhle papá ;), já bych mu to nechala a neřešila bych to ;), některý kaši nechtěji vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
11.2.12 19:14

Matěj jí od asi cca os 8,5 měsíců chlebík se sýrem, s máslem a marmeládou, medem atd… K snídani, k tomu lahvičku mléka. Ale večer teda kaši jí. Takže v tvém případě bych v tom vědu nedělala… a klidně dala. Samozřejmě pokud nebude mít problémy s bříškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
11.2.12 19:17

bez problémů nahraď kaši chlebem,kaši nepotřebuje,večer dej ještě mlíčko a máš vystaráno:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
11.2.12 19:17

ne, já z toho vědu nedělám, baští jinak moc rád a všechno:-) má 12kg:-) ale teď začíná chodit, tak snad to brzy vyběhá, divím se, že ho ty nožičky unesou. Myslím, že po dvou dnech chlebů si zase kaši dá. Ráno má jogurt, k obědu maso-zelenina, svačina ovoce rozmix a večer kaši, na doražení MM. Takže nestrádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
11.2.12 19:22
Nelluška píše:
ne, já z toho vědu nedělám, baští jinak moc rád a všechno:-) má 12kg:-) ale teď začíná chodit, tak snad to brzy vyběhá, divím se, že ho ty nožičky unesou. Myslím, že po dvou dnech chlebů si zase kaši dá. Ráno má jogurt, k obědu maso-zelenina, svačina ovoce rozmix a večer kaši, na doražení MM. Takže nestrádá.

Ty jo, 12 kg, jo?? Tak teď nevim, jestli se má Matěj se mnou tak blbě nebo jak to je?? :mrgreen: No tak je fakt, že má plno, mooooc pohybu - chodí za ruce od půl roku a přes den spí jen minimálně.. na to nemá čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
11.2.12 19:30

Neboj, má se dobře. Malej měl při narození 4,3kg, ve třech měsících 8kg a na osmiměsíční prohlídce 10,5kg. teď už se to blíží 12kg. Ale pohybu má taky dost. V 9ti měsících začal sám stát a teď se pokouší o první kroky, ale moc mu to nejde:-(chodí jen kolem nábytku, ale právě od tý doby, co začal sám stát už ruce nechce:-( Je i dost velikej, takže myslím, že ty máš normální dítě a by cvalíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
11.2.12 19:34

A muzu se zeptat jaky chleba davate?Mam dvojcata 9mes a taky uzvazuju o chlebu Dr mi rekal at uz zacnu, ale nejak chleba nekupuju a teda nevim jaky?dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
11.2.12 19:38

Obyč chleba, ale já dávám hlavně bílé pečivo- rohlík, bagetu..

• Citovat
  • Upravit
271
11.2.12 19:39
Miki78 píše:
A muzu se zeptat jaky chleba davate?Mam dvojcata 9mes a taky uzvazuju o chlebu Dr mi rekal at uz zacnu, ale nejak chleba nekupuju a teda nevim jaky?dik

Já teda dávam toastový, nic moc zdravýho to neni, ale malej ho sní :) a chutná mu… nevim, měl problémy s bolením bříška, tak mu moc nechci ještě dávam klasický, ten nadýmá (aspoň mě :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
11.2.12 19:41
Nelluška píše:
Neboj, má se dobře. Malej měl při narození 4,3kg, ve třech měsících 8kg a na osmiměsíční prohlídce 10,5kg. teď už se to blíží 12kg. Ale pohybu má taky dost. V 9ti měsících začal sám stát a teď se pokouší o první kroky, ale moc mu to nejde:-(chodí jen kolem nábytku, ale právě od tý doby, co začal sám stát už ruce nechce:-( Je i dost velikej, takže myslím, že ty máš normální dítě a by cvalíka.

Tak jsem to nemyslela, já jen, že můj malej v 8 měsících neměl ani 8kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
11.2.12 19:41
A prosim te ten toastovy davas do toastovace a nebo jentak s kurkou?
ha-ne-le píše:
Miki78 píše:
Já teda dávam toastový, nic moc zdravýho to neni, ale malej ho sní :) a chutná mu… nevim, měl problémy s bolením bříška, tak mu moc nechci ještě dávam klasický, ten nadýmá (aspoň mě :lol:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí