11 měsíců - co vaříte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
809
18.12.12 10:05

11 měsíců -

Jak vaříte pro cca roční děti? Pořád zvlášť nebo už normální jídlo co pro sebe, jen nekořenit? Nějak mi dochází inspirace, přijde mi, že je to pořád o té samé zelenině s masem…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tarfinka
18.12.12 10:16

My už dáváme to samé co nám. Jen nesolím a nekořením. Je toho spousta, omáčky, různé masa, spousta příloh. Určitě bych se toho nebála. Dneska máme třeba na oběd lososa s kuskusem a zeleninou. Nám jsem ho pěkně nakořenila a zabalila do alobalu a malé jen na másle a peču v troubě. Když dělám cokoliv, tak solím až nakonec. I různé pomazánky a tak ;)

• Citovat
  • Upravit
31594
18.12.12 10:18

Pokud jsme si chtěli dát něco, co fakt pro ročáka není vhodné a nejde udělat nekořeněnou verzi, uvařila jsem extra, ale pokud možno z těch surovin co nám.
A jednoduchá jídla vařím dál, děti mají rády hrášek, tak třeba brkaši s hráškem, různá rizota, polévky, těstoviny. Neustále se snažím, aby alespoň převažovala jídla, ve kterých je zelenina. Maso mají tak v polovině jídel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.12.12 10:19

Moje mimijídla nikdy nejedla.. Rozjedla se až kolem roka, když už jedla to co my.. Polívky, omáčky - kuře na paprice, rajská.., těstoviny s čímkoliv, zapečené brambory, rizota, pečené kuře, čínu - odeberu jí maso před tím než dám sójovku a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.12.12 10:21

Jo a kuskus - nejvděčnější jídlo co znám, jen namočit a je hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.12.12 11:15

Jo, od roka jsem mu dávala to co nám, akorát nepepřím, nekořením, méně solím. A jak píše Gladys - pokud jsme měli něco, pro něj vyloženě nevhodného - třeba minulý týden smažák, tak má extra jídlo, většinou z předchozího dne. Snažím se ale vařit tak, aby to mohl, což není většinou problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí