11 měsíců a 1 spánek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
94
10.6.25 13:02

11 měsíců a 1 spánek ?

Ahojky, mam dotaz. Malá 11 měsíců. Když má 2 spánky spí max dohromady hodinu. V noci se budí 2× na UM třeba i po 3 hodinách.
Zkoušíme 1 spánek a to usne v postýlce klidně i na 2,5 hodiny. Ale jen v postýlce jakmile jde do kočáru max 30 minut.
Mám ji nechat stále 2 spánky nebo zůstat u toho jednoho a uspávat jen doma?
:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
10.6.25 13:13
@Market34444 píše: Více

Když vydrží, tak klidně ten 1 spanek. Nevadí ji v kočáru svetlo? Treba ji budí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.6.25 13:18

@ALIPELI mame bugaboo a střecha jde prodloužit úplně dolů:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
10.6.25 13:18

Náš malej (2 roky) má někdy jeden spánek, někdy dva, záleží zda ráno vstává v 7 nebo až mezi 8 a půl 9,beru to podle aktuální únavy. On je ale schopný usnout v půl 6 večer, v půl 8 se probudí a ve 22 jdeme spát společně a normálně usne a spí celou noc. Má to tak zhruba od roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
10.6.25 13:28

Nechala bych ji spát 1× denně doma a v době spánku bych si udělala čas trochu pro sebe…Ježíš jak já jsem šťastná, že mladší spí doma v posteli a nemusím s ním 3h trajdat venku s kočárem aby se prospal :lol: a mám tak klid třeba na vytírání nebo skládání prádla..nebo si na chvilku sednout s knizkou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
10.6.25 13:31

U na se to otocilo-drive mi dite spalo jen v kocarku, ted ma lepsi spani v postylce.ale je ji pres 20 m a v postylce vetsinou spi na brisku, proto v kocarku spi kratsi dobu, jak je pripoutana, tak se nemuze otocit..
Zkus jeden spanek v postylce.kdyz to z nejake duvodu nepujde-cestovani apod, tak bude spat treba v aute nebo v kocarku ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2648
10.6.25 14:04

Ridila bych se tim, jestli je dite unavené. Mala ma 8 mesicu a nekdy si da ještě 3 spanky a někdy už jen 2, nejak to nehrotim. Když potřebuje, tak si s ní dáchnu, když nepotřebuje, tak si s ní pohraju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
10.6.25 16:34

Naše dcera spala od půl roku jen 1× denně, zato 4 hodiny v kuse. Postupně se tato doba zkracovala.. Syn měl 2 spánky do roku a půl.. Řídila jsem se tím, jak bylo / nebylo unavené dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
10.6.25 16:45

Mně s přechodem na 1 spánek (kolem 11. měsice) syn usnul víceméně jen doma. Loni v létě se dal uvozit v kočárku a spal na zahradě ve stínu. Jako mimino spal pouze v jedoucim kocare. Ale pak se to zlomilo, když začal chodit a spí jen doma. Mně to vyhovuje, zvládnu nějaké resty doma nebo se najíst, vypít kafe, prostě vypnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí