12 dní opožděná MS, test negativní

zdenka_v
9.2.12 21:53

12 dní opožď.menstr.- test negativní

Ahoj,
chci se zeptat, zda někdo nemá podobnou zkušenost.
Snažíme se s manželem o druhé mimi (první dcera nám vyšla měsíc po vysazení antikoncepce).
Teď prášky neberu cca 5 měsíců a menstruaci mám po 30ti dnech pravidelně.
Když jsem menstruovala v prosinci - ne a ne menstruace přestat (měla jsem jí v kuse asi 14 dní), pak jsem šla na gyndu, doktor mi řekl, že se to může stát a píchnul mi injekci (do druhého dne - dobrý). Pak jsem dostala menstruaci ještě o týden dřív, než po 30ti dnech. A od té doby nic… naposledy tedy 28. prosince. Zhruba před týdnem jsem si dělala těhotenský test a byl negativní.
Nikdy jsem žádné problémy neměla, tak nevím..... ¨
Můžu být těhotná a test by to neukázal? Nebo čím to může být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
9.2.12 22:40
zdenka_v píše:
Ahoj,
chci se zeptat, zda někdo nemá podobnou zkušenost.
Snažíme se s manželem o druhé mimi (první dcera nám vyšla měsíc po vysazení antikoncepce).
Teď prášky neberu cca 5 měsíců a menstruaci mám po 30ti dnech pravidelně.
Když jsem menstruovala v prosinci - ne a ne menstruace přestat (měla jsem jí v kuse asi 14 dní), pak jsem šla na gyndu, doktor mi řekl, že se to může stát a píchnul mi injekci (do druhého dne - dobrý). Pak jsem dostala menstruaci ještě o týden dřív, než po 30ti dnech. A od té doby nic… naposledy tedy 28. prosince. Zhruba před týdnem jsem si dělala těhotenský test a byl negativní.
Nikdy jsem žádné problémy neměla, tak nevím..... ¨
Můžu být těhotná a test by to neukázal? Nebo čím to může být?

Já bych spíš řekla rozházenými hormony.. to co bylo před prvním dítkem je po porodu zase úplně jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
10.2.12 05:58

Ahoj, mě se stalo něco podobného, před 2roky. Brala jsem 7let antikoncepci a v létě jsem ji vysadila, MS ale pak nepřišla vůbec, když jsem byla u dr. tak říkál,že to je rozházené kvuli těm hormonům a že by se to mělo zpravit a taky že jo, od dalšího měsíce jsem to měla zase jako hodinky. Já byt tebou tak si zajdu k doktorovi at máš jistotu. Jinak přeji // a držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
18.2.12 20:50

už je vše ok, už jsem to dostala (se 14ti denním zpožděním). No, tak snad to bude příští měsíc lepší :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky