Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zdenka_v píše:
Ahoj,
chci se zeptat, zda někdo nemá podobnou zkušenost.
Snažíme se s manželem o druhé mimi (první dcera nám vyšla měsíc po vysazení antikoncepce).
Teď prášky neberu cca 5 měsíců a menstruaci mám po 30ti dnech pravidelně.
Když jsem menstruovala v prosinci - ne a ne menstruace přestat (měla jsem jí v kuse asi 14 dní), pak jsem šla na gyndu, doktor mi řekl, že se to může stát a píchnul mi injekci (do druhého dne - dobrý). Pak jsem dostala menstruaci ještě o týden dřív, než po 30ti dnech. A od té doby nic… naposledy tedy 28. prosince. Zhruba před týdnem jsem si dělala těhotenský test a byl negativní.
Nikdy jsem žádné problémy neměla, tak nevím..... ¨
Můžu být těhotná a test by to neukázal? Nebo čím to může být?
Já bych spíš řekla rozházenými hormony.. to co bylo před prvním dítkem je po porodu zase úplně jinak..
Ahoj, mě se stalo něco podobného, před 2roky. Brala jsem 7let antikoncepci a v létě jsem ji vysadila, MS ale pak nepřišla vůbec, když jsem byla u dr. tak říkál,že to je rozházené kvuli těm hormonům a že by se to mělo zpravit a taky že jo, od dalšího měsíce jsem to měla zase jako hodinky. Já byt tebou tak si zajdu k doktorovi at máš jistotu. Jinak přeji // a držím palečky ![]()
už je vše ok, už jsem to dostala (se 14ti denním zpožděním). No, tak snad to bude příští měsíc lepší ![]()
Ahoj,
chci se zeptat, zda někdo nemá podobnou zkušenost.
Snažíme se s manželem o druhé mimi (první dcera nám vyšla měsíc po vysazení antikoncepce).
Teď prášky neberu cca 5 měsíců a menstruaci mám po 30ti dnech pravidelně.
Když jsem menstruovala v prosinci - ne a ne menstruace přestat (měla jsem jí v kuse asi 14 dní), pak jsem šla na gyndu, doktor mi řekl, že se to může stát a píchnul mi injekci (do druhého dne - dobrý). Pak jsem dostala menstruaci ještě o týden dřív, než po 30ti dnech. A od té doby nic… naposledy tedy 28. prosince. Zhruba před týdnem jsem si dělala těhotenský test a byl negativní.
Nikdy jsem žádné problémy neměla, tak nevím..... ¨
Můžu být těhotná a test by to neukázal? Nebo čím to může být?