Těhotenství a anorexie

91
9.2.12 19:15

Těhotenství a Anorexie

Ahoj holky, jsem ve 22tt a pořád se peru s mentální anorexií. Nemám chuť k jídlu, stačí nějaký menší stres a dělá se mi špatně od žaludku. Máte prosím nějakou radu, jak tohle zvládnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
9.2.12 19:17

Okamžitě k psychologovi!!! Těhotenství je zátěž, anorexie je svinstvo, mysli na sebe i na prcka a najdi si pomoc! Potřebuješ podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 19:19

proste tu nechut budes muset prekonat :nevim: musis byt silna a myslet na prcka :hug: ja to nastesti potkala pred tehotenstvim, tehdy mi pomohla moje sestry kdy me krmila presnidavka a po tydnu jsem dokazala snist polivku sama ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.12 19:19

anorexii nemám nebo nevím jak probíha ale mám velikánský problém z jidlem,snažím se jist ale stačí nakej problem,aby dcera byla nemocná nebo menší nervy a je to nedostanu o sebe nic nikdy nezvracím,mám 158cm,39 kilo:-(.

• Citovat
  • Upravit
869
9.2.12 19:22

Určitě vyhledej odbornou pomoc,s tímhle si raději nezahrávej.Jinak držím palečky,ať to všechno zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
9.2.12 19:32

teď nejsi zodpovědná jen sama za sebe, ale i za své dítě… pokud ti ani toto nepomůže v nějakém boji s poruchou příjmu potravy, měla bys velmi rychle navštívit nějakého odborného lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.2.12 19:35

Taky držím palce!!! Jen jsem Ti chtěla ještě říct, že o Tebe mám docela strach :(
Léčila ses někde? Chodila jsi k psychologovi? Tohle není sranda :( Opravdu HNED někoho zkontaktuj. Klidně zkontaktuj sdružení Anabell. Ale v tomto nemůžeš zůstat sama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.2.12 19:49

A to ti na to mudr v poradně nic neřekla? 8o

• Citovat
  • Upravit
5394
9.2.12 20:08

Ví tohle tvá gynekoložka??? To opravdu není legrace, miminko potřebuje hodně živin a pokud nebudeš dost a dobře jíst, veme se nejprve z tvých zásob a pak nebudete mít z čeho „existovat“ ani ty ani miminko.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
9.2.12 20:13
Anonymní píše:
anorexii nemám nebo nevím jak probíha ale mám velikánský problém z jidlem,snažím se jist ale stačí nakej problem,aby dcera byla nemocná nebo menší nervy a je to nedostanu o sebe nic nikdy nezvracím,mám 158cm,39 kilo:-(.

To jako fakt? To se mi nezdá já při 160cm zhubla na 43Kg,byla jsem chodící kostra, neměla jsem ms a nemohla jsem otěhotnět :cert: . A nezdá se mi, že by ti v poradně nic neřekli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 20:13

Jsem v 24tt. a mám podobný problém..před těhotenstvím jsem držela hladovku a diety atd .. noo, mi pomáhá, když musím jíst s někým. Pak si říkám, že to jíst musím, a ne že chci. Zkus začít jíst pomalu, třeba jen ovoce, zeleninu a jak tu někdo psal přesnidávky..hlavně něco sněz. Znám to..když se 2-3 dny nejí, pak je to ještě horší…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.12 20:18

ahoj

jsem bulimik, v těhotenství jsem měla klasické nevolnosti a bylo mi opravdu moc zle a to mě paradoxně vyléčilo, byla jsem vděčná, když jsem nějaké jídlo v žaludku udržela. Vydrž, jez málo, ale vydatně, dítě potřebuje vitamíny, bílkoviny. Třeba tofu má hodně bílkovin a minimum tuku. prostě si najdi potraviny z nichž nebudeš mít výčitky a jez po malých kouscích. držím palce

• Citovat
  • Upravit
zichisek
9.2.12 20:22

A existují i nějaké výživové drinky, tak aspoň tohle do sebe dostat ať má miminko kde brát.

• Citovat
  • Upravit
5575
9.2.12 20:25
piskorik píše:
Ahoj holky, jsem ve 22tt a pořád se peru s mentální anorexií. Nemám chuť k jídlu, stačí nějaký menší stres a dělá se mi špatně od žaludku. Máte prosím nějakou radu, jak tohle zvládnout?

Určitě hned vyhledej dobrého psychologa. Miminko teď potřebuje živiny a jsi za něj odpovědná. Horší to bude ale po porodu, kdy budeš možná v permanentním stresu, nevyspalá, unavená, pokud budeš kojit, tak budeš muset duplem jíst. Sama jsem prošla v minulosti anorexií, pak bulimií, teď jsem obézní (jaký to paradox), ale od porodu jsem zhubla už skoro 20kg, takže za ty rezervy jsem teď i ráda. Psycholog ti pomůže, ukáže ti, jak na tu nemoc vyzrát a uvědomit si hodnoty - tvůj život a život miminka na prvním místě. Moc ti držím palce.
Barča :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 20:29
Kkomik píše:
Anonymní píše:
To jako fakt? To se mi nezdá já při 160cm zhubla na 43Kg,byla jsem chodící kostra, neměla jsem ms a nemohla jsem otěhotnět :cert: . A nezdá se mi, že by ti v poradně nic neřekli!

Proč ne, já jsem otěhotněla v ještě větší podváze a ano, nikdo mi nic neřekl proč?). Nízké BMI ještě neznamená anovulaci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky