Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chcí se zeptat jestli náhodo nevíte, jestli je velký probém když mi ukradli doklady a to jsem měsíc před porodem…Co když mi je nestihnou vydat do poroodu??? díky
Tak doklady u porodu jsem snad ani žádné nepotřebovala.Jen rodné listy.Možná bych si pro jistotu zašla na pojišťovnu, oni ti vystaví takový ten papír.A od občanky musíš mít taky takový ten papírek, ne?jak si zažádáš tak ti ho automaticky mají dát.
Dostaneš náhradní papír, jak u OP, tak kartičky pojišťovny. Máš doklad s fotkou (pas, ŘP)? No, pokud ani to ne, nemělo by to vadit. Každopádně ztrátu nahlaš OKAMŽITĚ na policii, nevíš, kdo je dostal do ruky.
Hele a i kdybys krom těhuprůkazky neměla nic, tak co by tak s tebou asi v porodnici nadělali… přijmout tě musí
ono vlastně i bez té průkazky ![]()
Po mě chtěli v porodnici občanku,ale na to ti vystaví na úřadě papír,který bude sloužit dokud ti nevystaví jiný.
Děkuji moc…zátra razím na policii.....snad do te doby se nic nestane…
Sosanka píše:
dojdi tam hned, do zítra už můžeš mít na svou občanku desítky tisíc
Alpaka píše:Sosanka píše:dojdi tam hned, do zítra už můžeš mít na svou občanku desítky tisíc
bohužel sem doklady ztratila v utery ale jak jsem byla doma tak jsem je nepotřebovala a zjistila to az dneska…:-(