Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
vidím tam čárkua vzhledem k tomu, že jsi teprve 13DPO, čili před MS, tak je čárka velmi hezká.
Gratuluji ![]()
Ano vidět jde, zkus zopakovat ráno zda bude trošku silnější.
Carka tam je. O tom, zda bude tehotenstvi prosperujici, ti stejne nic nerekne. Vykasli se na testovani a pokud ti ani za dva tydny neprijde menstruace, zavolej si k doktorce.
Čárku vidím krásné
zkusila bych test zítra rano znovu, zda bude sílit.
@X.mimi tak test jsem si zkusila ráno, slabá čárka jako včera a teď večer jsem dělala znovu jinou značkou a mi přijde silnější, co myslíte? nebo mi už jen hrabe ![]()
Ono porovnavat testy dvou ruznych znacek je nesmysl. Kazde maji jine mnozstvi barviva, takze i carka muze byt ruzne syta. Pokud jsi delala ale rano stejny test a carka byla porad tak slaba, tak tezko rict, co z toho bude. Zkusila bych jeste treba za dva dny a to bude rozhodujici. Pokud nebude vyrazne silit, tak je mozne, ze se jedna o biochemicke tehotenstvi.
Vidím na všech. Hcg by mělo růst každých 48 hodin, takze pokud by jsi testovala dnes, měla by být čárku už určitě silnější ![]()
Tak to krásně zesílil!
Kolik jsi DC/DPO? ![]()
Lepší by bylo dat všechny 3 pod sebe, aby byl vidět rozdíl ![]()
Zdravím
Dnes bych měla být zhruba tak 12-13 DPO a na testu mi dneska ráno vyšlo toto. Menstruace by měla přijít za 3-4 dny. A ano vím, testovat se má až po vynecháni MS, ale nedalo mi to. Co myslíte, vidíte tam něco? Bojím se, že čárka je moc slabá na takové DPO.
Díky.