6 dní zpoždění a taková čárka

133
24.8.25 07:09

6 dní zpoždění a taková čárka

Ahoj holky dnes mám 6 den zpožděnou Ms a udělala jsem test a výsledek mě samozřejmě moc potěšil ale přijde mi ta čárka slabá na šest dní zpoždění co myslíte je to test in:time

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5741
24.8.25 07:11

Je to regulérní čárka :palec: Za dva dny udělej test znova a uvidíš, zda bude sílit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
24.8.25 07:13

I po šesti dnech Ms jsem měla dostat v úterý a test dělala dnes ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5741
24.8.25 07:17

Já nevím, jaké máš cykly, kdy byla ovulace atd. To vše má význam. :nevim: Tohle je prostě pozitivní těhotenský test. Jak to dopadne, ti nikdo neřekne a nebudeš to věděl ani po celé těhotenství. Prostě pořád je tu čekání a napětí, jak to dopadne. Zkus ale nehledat trávu růst, protože jinak se z toho zblázníš už na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
24.8.25 07:19

No já vím, já měla právě v květnu ZT. Tak jsem šťastná, že jsem otěhotněla tak brzy a snad to bude v pořádku. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.8.25 07:19

Intime nemusí milt tolik barviva, já když jsem u mamatestu měla kontrolní silnější než testovací a zkoušela jsem pepino který má méně testu tak jsem měla testovací slabší než kontrolní. Důležité je že je pozitivní. Na tohle je lepší mamatest, tak si zkus koupit ten. Má dost barviva a můžeš tam hezky vysledovat i sílení. Ale někomu to třeba tam nesílí s má těhotenství naprosto v pořádku, třeba jen nevylučuje do moči tolik hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
24.8.25 08:49

Pozitivní test, jsi těhotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
24.8.25 09:53

Je pozitivní, já dělala mamtest asi 7dní zpoždění a byla dálnice. Mamatesty mají hodně barviva, gratuluju. ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21706
25.8.25 07:48

Tohle je pozitivní test a dál bych to nezkoumala. Žádné opakování není potřeba. A gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
25.8.25 07:55

Moc moc děkuji za ujištění, ve skutečnosti je ta čárka ještě o něco výraznější než na fotce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí