Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky dnes mám 6 den zpožděnou Ms a udělala jsem test a výsledek mě samozřejmě moc potěšil ale přijde mi ta čárka slabá na šest dní zpoždění co myslíte je to test in:time
Je to regulérní čárka
Za dva dny udělej test znova a uvidíš, zda bude sílit. ![]()
I po šesti dnech Ms jsem měla dostat v úterý a test dělala dnes ráno?
Já nevím, jaké máš cykly, kdy byla ovulace atd. To vše má význam.
Tohle je prostě pozitivní těhotenský test. Jak to dopadne, ti nikdo neřekne a nebudeš to věděl ani po celé těhotenství. Prostě pořád je tu čekání a napětí, jak to dopadne. Zkus ale nehledat trávu růst, protože jinak se z toho zblázníš už na začátku.
No já vím, já měla právě v květnu ZT. Tak jsem šťastná, že jsem otěhotněla tak brzy a snad to bude v pořádku. Děkuji za odpověď
Intime nemusí milt tolik barviva, já když jsem u mamatestu měla kontrolní silnější než testovací a zkoušela jsem pepino který má méně testu tak jsem měla testovací slabší než kontrolní. Důležité je že je pozitivní. Na tohle je lepší mamatest, tak si zkus koupit ten. Má dost barviva a můžeš tam hezky vysledovat i sílení. Ale někomu to třeba tam nesílí s má těhotenství naprosto v pořádku, třeba jen nevylučuje do moči tolik hcg.
Je pozitivní, já dělala mamtest asi 7dní zpoždění a byla dálnice. Mamatesty mají hodně barviva, gratuluju. ♥️
Tohle je pozitivní test a dál bych to nezkoumala. Žádné opakování není potřeba. A gratuluji!
Moc moc děkuji za ujištění, ve skutečnosti je ta čárka ještě o něco výraznější než na fotce. ![]()