13 měs. dítě se v noci budí

474
9.1.11 19:23

13 měs. dítě se v noci budí

Ahoj potřebovala bych poradit. Syn se pořád v noci budí, někdy zabere, že ho položím, někdy když ho vezmu do postele a někdy mlíčko. Ale tuto noc dostal mléko a pak nemohl 3 hod. zabrat, pořád se převaloval. Pak už jsem nevydržela a dala ho do sporťáku, kde jsem ho uvozila a přendala zpátky do postýlky, ale nechci ho na to zvykat. Přes den spí už jenom 1× cca 1,5 - 2 hod. Jsem už jak mrtvola nevyspalá 8-o . Když byl menší, spal líp. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
9.1.11 19:30

normální,mužou rust zoubky..já se nevyspala do 2,5let..ješte dnes se nekdy zbudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
9.1.11 19:31

Taky myslím, že to jsou zuby, už aby to bylo za náme. Ale naštěstí není uřvánek, jenom kouká a rajtuje v postýlce. Já vím, má to těžký a my musíme vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.1.11 20:02

Ahojky, měli jsme to stejně, vlastně ještě máme. Dceři začaly růst stoličky a neustále ještě teď, když je má venku, se v noci budí a nemůže zabrat. Ale teď se už asi dlouho tlačí špičáky. Pak už snad bude klídek, tak jen vydržet:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
9.1.11 20:16

Dcera má rok a půl a vnoci stále nespí, teď se jí začaly tlačit poslední pětky jinak už má všechny a tak doufám, že až zuby vylezou všechny konečně zavede celonoční spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
9.1.11 21:11

malá mi spí taky dobře,ale když jí rostou zuby tak je v noci vzhůru i 2 hodiny,teď už jí 3 týdny lezou 4 stoličky najednou,nejdřív nateklé dásně a ted už jsou 3 stoličky venku a 4 je pod kůží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
9.1.11 22:08

Dcera spala od 3 měsíců do takových 14 měsíců celou noc, od takových sedmi osmi večer, do půl deváté do rána…pak se to najednou změnilo, možná i tím, že jsme se na pár měsíců dočasně přestěhovaly k našim, kvůli rekonstrukci bytu…u našich se mi začala budit a bylo to blbé v tom, že mamka vstávala brzy na ranní, takže ještě ty nervy, aby ji nebudila a podobně :roll: no a teď stále se mi tak jednou v noci vzbudí a pláče…teď už naštěstí pomůže, když si ji vezmu do postele a spí dál. Horší ale je, když já sama ještě nespím, to se probere, než já se uvelebím v posteli a pak se jí moc nechce, ale naštěstí už je to lepší než před pár měsíci, stačí něco vyprávět a je klid :think: doufám, že kolem těch 2,5 roku tohle už přejde, no :think: dřív jsem to sváděla na zoubky, možná to tím opravdu bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.1.11 23:15

Měse Samuel budí od miminka úplně stejně pravidelně jako hodinky 1×-3× za noc :roll: :zed: užjsem si zvykla, některé děti prostěnespí… Já nespala do 4 let 8-o snad nebude po mě… :roll:

• Citovat
  • Upravit
8petule8
11.1.11 19:49

No ale pokud je tam výtažek z meduňky tak by to mělo fungovat, myslím že bylinky jsou docela ozkoušený :wink: Záleží ale kolik ho tam je :think:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
11.1.11 21:09
8petule8 píše:
No ale pokud je tam výtažek z meduňky tak by to mělo fungovat, myslím že bylinky jsou docela ozkoušený :wink: Záleží ale kolik ho tam je :think:

No :mrgreen: medunka uklidnuje to jo :mrgreen: ale nějaký výtažek z ní?? :mrgreen: :lol: To těžko :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510