Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj potřebovala bych poradit. Syn se pořád v noci budí, někdy zabere, že ho položím, někdy když ho vezmu do postele a někdy mlíčko. Ale tuto noc dostal mléko a pak nemohl 3 hod. zabrat, pořád se převaloval. Pak už jsem nevydržela a dala ho do sporťáku, kde jsem ho uvozila a přendala zpátky do postýlky, ale nechci ho na to zvykat. Přes den spí už jenom 1× cca 1,5 - 2 hod. Jsem už jak mrtvola nevyspalá
. Když byl menší, spal líp. Co s tím?
normální,mužou rust zoubky..já se nevyspala do 2,5let..ješte dnes se nekdy zbudí
Taky myslím, že to jsou zuby, už aby to bylo za náme. Ale naštěstí není uřvánek, jenom kouká a rajtuje v postýlce. Já vím, má to těžký a my musíme vydržet.
Ahojky, měli jsme to stejně, vlastně ještě máme. Dceři začaly růst stoličky a neustále ještě teď, když je má venku, se v noci budí a nemůže zabrat. Ale teď se už asi dlouho tlačí špičáky. Pak už snad bude klídek, tak jen vydržet:(.
Dcera má rok a půl a vnoci stále nespí, teď se jí začaly tlačit poslední pětky jinak už má všechny a tak doufám, že až zuby vylezou všechny konečně zavede celonoční spaní.
malá mi spí taky dobře,ale když jí rostou zuby tak je v noci vzhůru i 2 hodiny,teď už jí 3 týdny lezou 4 stoličky najednou,nejdřív nateklé dásně a ted už jsou 3 stoličky venku a 4 je pod kůží
Dcera spala od 3 měsíců do takových 14 měsíců celou noc, od takových sedmi osmi večer, do půl deváté do rána…pak se to najednou změnilo, možná i tím, že jsme se na pár měsíců dočasně přestěhovaly k našim, kvůli rekonstrukci bytu…u našich se mi začala budit a bylo to blbé v tom, že mamka vstávala brzy na ranní, takže ještě ty nervy, aby ji nebudila a podobně
no a teď stále se mi tak jednou v noci vzbudí a pláče…teď už naštěstí pomůže, když si ji vezmu do postele a spí dál. Horší ale je, když já sama ještě nespím, to se probere, než já se uvelebím v posteli a pak se jí moc nechce, ale naštěstí už je to lepší než před pár měsíci, stačí něco vyprávět a je klid
doufám, že kolem těch 2,5 roku tohle už přejde, no
dřív jsem to sváděla na zoubky, možná to tím opravdu bylo
Měse Samuel budí od miminka úplně stejně pravidelně jako hodinky 1×-3× za noc
užjsem si zvykla, některé děti prostěnespí… Já nespala do 4 let
snad nebude po mě… ![]()
No ale pokud je tam výtažek z meduňky tak by to mělo fungovat, myslím že bylinky jsou docela ozkoušený
Záleží ale kolik ho tam je ![]()
8petule8 píše:
No ale pokud je tam výtažek z meduňky tak by to mělo fungovat, myslím že bylinky jsou docela ozkoušenýZáleží ale kolik ho tam je
No
medunka uklidnuje to jo
ale nějaký výtažek z ní??
To těžko ![]()