13.tt jsem strašně nervní..

95
21.8.15 08:20

13tt jsem strašně nervní..

Ahoj holky,

jdu za Váma pro radu. Jsem ve 13tt a všechno mě strašně rychle vytočí, hned se naštvu, všímám si, že se se mnou nedá aspoň 1× za den normálně pokecat, ptž. mi vadí i o, že někdo na mě mluví.. Nechápu co se to děje a nechci taková být, kvůli miminku ale nejde to ovládnout. Pořád se jen mračím, pusu mám zvěšenou a připadám si, jako kdyby mě nikdo nechápal a že se proti mě všichni spikli.. :nevim: Prostě jsem divná, nevím, jestli to je hormonama ale pořád se vymlouvat na hormony.. :roll: Tak bych chtěla vědět, jestli jste to tak taky některá z Vás měla a co Vám na to pomáhalo? Mě relaxace moc nejdou.. i když se snažím, chvíli je to oka. a po 15 minutách zas obrat a jsem nafouklá jak bublina a zas hysteričím.. :? Děkuji za odpovědi, popřípadě rady na uklidnění. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
21.8.15 08:21

Hysterčím*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.8.15 08:23

@Zanyy hormony.. zvykej si.. bude hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
21.8.15 08:26

Hormony :mrgreen: zkus vzdy napocitat do10 a zklidnit se ;) ja mam mesic do porodu aprijdu si jako rozdvojena osobnost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.8.15 08:30

No tak to je „super“.. :-D To se mají ještě všichni okolo mě na co těšit, naštěstí jsou tolerantní a tak nějak mě chápou, snad je to nepřejde.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.8.15 08:32

Já jsem první tři měsíce taky nedávala (byly velké prázdniny), jak jsem začala chodit do práce a nebyl čas na blbosti a zbytečné přemýšlení, tak najednou bylo vše ok. Takže zaměstnat se a nesedět doma, pokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.8.15 08:34
@Zanyy píše:
No tak to je „super“.. :-D To se mají ještě všichni okolo mě na co těšit, naštěstí jsou tolerantní a tak nějak mě chápou, snad je to nepřejde.. :-D

připomínej jim, že za to fakt nemůžeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.8.15 08:55

Jojo. Hormony.

První jsem byla v práci, druhé si nevybavuju, už tu byl jeden prcek.

Zaměstnej se, ideálně někde, kde není žádná zbraň, jako třeba nože :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
21.8.15 09:12

Já bych poradila se něčím zaměstnat a aspoň se snažit své nálady krotit. Případně všem hned dopředu hlásit, že ti není dobře a nemáš náladu. Proč si zbytečně kazit vztahy ;)
Najdi si něco, co tě baví (nebo bavilo dřív), dělej si pohodlí, užívej si věcí, které jsi třeba před otěhotněním nemohla/nechtěla - třeba si dopřej nějakou mňamku, kterou sis dřív kvůli štíhlé linii odpírala a teď máš dobrou výmluvu :jazyk:

A bacha na to, abys to nepřeháněla - pokud se na chlapa budeš tvářit 9 měsíců jak kakabus, aby se ti to pak nevrátilo i s úrokama… :(
A pokud budeš mít pocit, že to překračuje normální míru, tak se neboj a svěř doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.8.15 09:19

Jo to znám, mám to tak skoro celé těhotenství - ale střídá se to s hodně dobrou náladou. Když jsem protivná, že nemůžu vydržet ani sama se sebou, tak si zalezu a zuřím si sama v koutku :mrgreen: Manžel už odškrtává dny v kalendáři do porodu, prý se těší až budu zase normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.8.15 09:38

Haha.. :D dekuji Vam vsem za odpovedi, budu to muset hlidat.. Vcera jsem byla se sestrou, ona na me mluvila a ja ji rekla at na me nemluvi, ze ji stejne neposloucham, presto jsem nemela nic jineho na praci… Potom jsem byla na sebe nastvana a omluvila jsem se ji, nastesti to vzala s humorem.. :) :) A na pritele jsem taky hnusna ale za chvili me to prejde a tulim se k nemu jak blazen.. :-D a porad dokola.. no hruza.. Musim se snazit ale nekdy to faaaaakt nejde. :( :D Uz si dokonce zacinam rikat, ze chudaci chlapi.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí