14 denní miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11824
30.11.08 21:12

Ellie, taky bych doporučovala pozvat si domů laktační poradkyni, může ti hodně pomoct a uklidnit tě.
Všechno ostatní už tady napsaly holky přede mnou, tak jen držím palce, ať se to brzy srovná! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.11.08 21:15

nemám čas to celé dočítat, ale vůbec nevadí, když mlíčko neteče. Kup čaj, mě pomohl gravimilk a homeo na podporu kojení. A vydrž, než dáš UM, pak se nebude vytvářet dostatek MM, my měli z počátku velké problémy s kojením a postupně se to upravilo a plně jsem kojila do šestého měsíce. Těch krizí bylo víc. Jen vydržet. UM až jako konečná verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.11.08 22:03

m

Dcera takhle brečela až do 4 měsíců!!! Mléko mě nikdy neteklo samo - nikdy jsem nepoužila vložky do podprsenky a přesto přibývala. Řvala když byla najdená, přebalená, nechtěla být v kočárku ani v postýlce, ale pouze na ruce. Byla jsem štastná, když jsem si v noci mohla sednout do křesla a s miminem v ruce usnout aspon na hodinku! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
1.12.08 15:31

mjanikom, prosim te, mam stejny problem, 3mesicni dcera breci takrka porad. v tech 4 mesoicich to preslo jako ze dne na den nebo se to lepsilo postupne? uz jsme na pokraji sil…:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.12.08 20:47

lepšilo se to postupně…na půl roce začala sama od s sebe spát v postýlce a už to bylo fajn. Do dnes vůbec nechápu, jak jsem to celé přežila :D Nikdo v mém okolí na to do smrti nezapomene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
2.12.08 06:02

mjanickom, tak to je presny, ja smele doufam, ze nejhorsi je ted ve 3m za nama, ale normalni porad nejsme…taky nechapu, jak jsme to zvladli a zvladame.probouzim se vzdycky s hruzou, co zas dneska bude a zaroven s nadeji, ze to treba uz prejde..:-)tak dekuju za povzbuzeni, snad ve 4m budem jeste o neco zas lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.12.08 12:57

Hele do 5ti měsíců Jonáš brečel kvůli prdíkům a plynule přešel do zubů:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
3.12.08 07:58

a taky brecel skoro furt, kdyz se nenosil? vydrzi lezet sama jen tak 0,5hodky po jidle…uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.12.08 10:37

Vítek byl takové stálesenosící dítko. Pomohl šátek. A měla jsem ruce volné. Jinak jsem vařila i uklízela jednou rukou. Vlastně se mi ulevilo, když začal lézt, že už si našel i jinou zábvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
4.12.08 12:25

koukám, že jednoručářství je u maminek naprosto běžná definice. Já teda moc nepotěším. Honzík plakal v tahu snad až do doby než se naučil chodit(10m.) Jestli ti vydrží půl hodinky ležet tak je docela hodná ne :) Já Honzu oprvdu s těch ruk položit nemohla a když tak jsem musela sedět absolutně blízko u něho a mluvit na něj, nebo si s ním hrát. To byla ta půl hodinka. Dokonce jsem s ním musela chodit i na záchod.

Ale všechna miminka taková nejsou, tak přeji aby vás to brzo pustilo. Jo a zvy si návštěvy ony budou rády chvilku chovat za tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.12.08 19:53

Jo, jo. Šátek je na záchod právě úplně super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
13.12.08 15:46

ach jo, tak nam je ted 3,5 mesice a rveme porad dal. dost hystericky, ale zachvili klido vykouzli usmev, takze vazne jen tak…nejdriv jsem se utesovala 3mesicni kolikou, ale neprestalo to.prdiky uz taky moc nemame, takze se chce jen porad nosit, cele hodiny, uz nemuzu a jak ji odlozim, je rev, uf.bojim se s ni do mhd, do kavarny, do obchodu…uf, uf..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.12.08 15:13

Nechci strašit, ale moje dcera byla takhle uřvaná rok (teda pak už spíš nespokojeně mrčela) a z hladu to určitě nebylo a prdíky taky ne. Dodnes nevím proč. A ruce v pusince opravdu nemusí znamenat hlad. Moje mladší si je opravdu hladově dumlala pořád a přibírala více než nadstandartně (teď už si nepamatuju kolik). A bačíček je doteď. Být tebou, zkusím zvážit malou před kojením a po kojení (ale ne jen jednou, oni pijou pokaždé jinak potvůrky) ať víš, jestli to není hladem. Můžeš zkusit rektální rourku, jestli nepomůže (neboj, návykové to není, já ji používala u mladší skoro pořád a kaká bez problémů) A když ani to nepomůže tak máš asi tak vnímavé dítě jak my, že to co nezpracuje musí vyřvat. Aspoň já jsem si to tak vysvětlovala. A teď je z toho uřvánka docela hodná holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.12.08 19:31

nádherné vánoce přeje Lacenka a kluci

http://obrazky.prokes.net/…ajina-a3.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...