14 dní vyrážka, dvě děti bez teploty, je to virové?

26569
11.12.18 21:51

A nemely horecku tak pred dvema tydny (teda ted vaham jestli jeden nebo dva tydny :think: )??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
554
11.12.18 22:09

Moji kluci meli asi pred mesicem nejakou zvlastni virózu. Nejdriv ryma, cca týden, potom lehly kasel, nskonec asi tyden vyrazka. Putovala ruzne po tele, bud jeden pupinek nebo cely shluk. Byla jsem u doktorky, pry to bylo k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
12.12.18 00:06
@Lenka_Hal píše:
A nemely horecku tak pred dvema tydny (teda ted vaham jestli jeden nebo dva tydny :think: )??
Neměli. Starší měl hnusnou rýmu a začínající zánět středního ucha.
@kacenka.sks píše:
Moji kluci meli asi pred mesicem nejakou zvlastni virózu. Nejdriv ryma, cca týden, potom lehly kasel, nskonec asi tyden vyrazka. Putovala ruzne po tele, bud jeden pupinek nebo cely shluk. Byla jsem u doktorky, pry to bylo k tomu.

Rýmu měl jen starší, ale taky jsem si to tak nějak dala dohromady. Jenže už je osypanej 14 dní chudák a je to čím dál tím horší:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
12.12.18 07:50

@Almatka aha, no kdyby se to nehorsilo,tak bych ti rekla,ze je to k tomu. A jak ty pupinky vypadaji? U nas byly malinke,cervene a uprostred svetlejsi. Kolem nich cerveny flek, nekdy jich bylo treba tricet, takze obr livanec a nekdy jen jeden,dva. Starsi to mel urcite tyden,mozna dyl a mladsi asi ctyri dny a nejhorsi to bylo ten prvni den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
12.12.18 07:55

Ahoj, ted jsem koukala na ty fotky. Me to prijde jako alergie, putuje to po tele? Svedi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
12.12.18 07:57

U nas to vypadalo takto, ale obcas to byly taky velke fleky. Tohle je spis uz konec vyrazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
12.12.18 09:13

@kacenka.sks No jo, alergie, ale mají to oba, to je mi divné. Dnes se nám podařilo objednat do Vinohradské, snad nám poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
12.12.18 12:59

@Almatka tak vam budi drzet palce, at uz se toho konecne zbavite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
12.12.18 19:50

Ahoj, u nás ted to samé. Obe děti bez teplot. Jen měly ošklivou rýmu, ale to už je pryč. Svedi to a večer vždy horší. K lékaři jsem v patek. Jak jste pochodili vy? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
14.12.18 12:17
@Silia píše:
Ahoj, u nás ted to samé. Obe děti bez teplot. Jen měly ošklivou rýmu, ale to už je pryč. Svedi to a večer vždy horší. K lékaři jsem v patek. Jak jste pochodili vy? :(

Nijak, po starších dětech měla mladší dcera 3 dny teplotu (39) a pak za 4 dny se nám celá osypala, vypadal stejně jako kluci, tak jsme to uzavřeli s tím, že to je zřejmě nějaká podivná verze 6. nemoci :nevim: Na kožním nevěděli, obvodní nevěděla a do nemocnice se mi s tím nechtělo - tedy byli jsme tam, ale byl to masakr a když jsem to tam viděla, tak jsem byla ráda jen za vyrážku. A tedy dnes je to 14 dní, co se osypal nejstarší a vypadá to, že je to na razantním ústupu, uvidíme večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.20 00:11

Přeji Vám hezký večer už si nevím rady Synovi se před týdnem v sobotu udělala vyrážka snědl hodně hrášku tak jsem měla za to, že alergie volala jsem lékařce, ale bohužel byla nedostupná a ordinaci zavřenou. vyhledala jsem pomoc jiného lékaře ten nam dál léky na alergií po třech dnech jsme přišli na kontrolu a stav je rozhodně horší…nemá horečky nesvedi ho to jen už ho to začíná bolet v podpaží Je touj hrdina, ale já už jsem nešťastná a zoufalá a vzhledu k dnešní situaci není úplně jednoduché sehnat lékaře a já bych hrozně ráda přišla na to co mého syna trápí předem Vám děkuji A přeji příjemný zbytek večera dne Jasanská

• Citovat
  • Upravit
1
10.4.20 00:12
@Anonymní píše:
Přeji Vám hezký večer už si nevím rady Synovi se před týdnem v sobotu udělala vyrážka snědl hodně hrášku tak jsem měla za to, že alergie volala jsem lékařce, ale bohužel byla nedostupná a ordinaci zavřenou. vyhledala jsem pomoc jiného lékaře ten nam dál léky na alergií po třech dnech jsme přišli na kontrolu a stav je rozhodně horší…nemá horečky nesvedi ho to jen už ho to začíná bolet v podpaží Je touj hrdina, ale já už jsem nešťastná a zoufalá a vzhledu k dnešní situaci není úplně jednoduché sehnat lékaře a já bych hrozně ráda přišla na to co mého syna trápí předem Vám děkuji A přeji příjemný zbytek večera dne Jasanská
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
16.4.20 23:04

@Adunka666 má to ještě syn? Já teď bojovala s Ptyriasis rosea - ta vyrážka u toho vypadá různě a jestli to je jakoby červený okraj a šupinatý střed, tak by to mohlo být ono více tady - víceméně se neléčí nijak, v těžkých případech se dávají lokální kortikoidy a nebo orálně antihistaminika pokud to svědí…je možno i ošetřovat podobně jako neštovice.
Jinak to způsobují snad nějaké herpes viry, ale snad to není infekční - u nás jsem to měla jen já. Léčí se 6 týdnů. A pomáhá na to sluníčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek