15. dní bez MS

28.1.18 10:28

15 dni bez MS

Ahoj holky, dnes mam 15. den zpozdeni. 4 testy negativní a miminko si půl roku po porodu opravdu nepřeji. U prvního tehu mi test hezky ukázal. Manžel mi tvrdí, ze za poslední měsíc by dal ruku do ohne za to, ze se žádná nehoda nestala, ani predtim o ničem netuší…Tuten měsíc byl ale pro me strašně náročný, mela jsem chripku, nás chlapecek byl také nemocný a 3 dny jsem nespala a citila jsem se už vážně na dne (ten pocit, ze bych hlavou triskla do zdi) podbrisek mě neboli, jen dnes začala strašně hlava a včera po horké vane zada a jsem podrazdena. Chranime se tak, ze chvilku po začátku sexu si manžel vezme kondom. Všem díky!

Příspěvek upraven 28.01.18 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.1.18 11:22

MS muze byt zpozdena i kvuli nemoci, stresu, toho ze nespis. Az se telo srovna, ms bys mela normalne dostat, prinejhorsim vynecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
28.1.18 11:31

Tak půl roku po porodu ms nemusí být pravidelná sama od sebe. Pokud byly testy negativní, tak bych se spíše přikláněla ke zpoždění ze stresu, vyčerpání organismu, rozhozeným hormonům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.18 14:03

Ahoj holky, vím ze tohle je teď mimo, ale jsem tu nová na těch to stránkách, rada bych se chtěla zeptat : s přítelem se snažíme už 4-5 mesicu o mimi, teď tak dva mesice jsem to neřešila proste jsme spolu spali bez ochrany..a MS dostávám vždy 31. ke konci mesice a tento mesic mám už týden spozdeni, Teho.test sem si dělala před dvouma dny a nic..jen 1 čárka, bolest prsou až moc, měla jsem taky křeče v břiše ze sem si myslela ze to dostanu ale nic, hodně velká únava…myslíte ze mám ještě počkat? myslíte ze mužů byt těhu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.18 11:50

Zpoždění

Ahoj, mám podobný problém. Zpoždění 12dni, testy jsou negativní a žlutý řidký výtok jako bych se počůrala. Poradí někdo prosím? 8o :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19983
21.2.18 12:02
@Anonymní píše:
Ahoj, mám podobný problém. Zpoždění 12dni, testy jsou negativní a žlutý řidký výtok jako bych se počůrala. Poradí někdo prosím? 8o :nevim:

Gynda třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
21.2.18 12:15

Zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.18 12:39

@lachtanice86
Ano jsem objednana :))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.18 00:16

Spis by me zajimalo, muze to byt cysta? Mohu byt i tak těhotná?

• Citovat
  • Upravit
15162
22.2.18 06:58
@Anonymní píše:
Spis by me zajimalo, muze to byt cysta? Mohu byt i tak těhotná?

Más negativní test. takze spis ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria