15 let a bez menstruace
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Stává se to u hodně štíhlých sportujících (nebo hladovějících) dívek. Souložit čistě technicky můžeš, po právní stránce po 15 roce taky no problém. Akorát doporučuji zajistit si vhodnou formu ochrany…Otázku tvé zralosti a osobnostní připravenosti si musíš zodpovědět sama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já prvně snad také dostala menstruaci kolem 15 ti let. Vůbec mi teda nescházela, prostě přišla. Sex jsem začala teda v 17ti poprvé, ale menstruace na to nemá vliv. Jen používej ochranu, otěhotnět můžeš i tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja ji taky dostala nekdy v 15 a pul. Bych se tim netrapila, neni o co
stat. Sexovat jiste muzes, ale ochranu bych resila
kazdopadne i bez MS
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pohlavní styk není na menstruaci závislý, v patnácti je nemít menstruaci zcela v normě. Pokud jsi byla u lékaře a jsi zdravá, tak holt potřebuješ počkat, až ti vaječníky defintivině dozrají a začnou pracovat.
Přivolávat to nijak nechceš, jen bys narušila onen vývoj. Pokud jsi hodně hubená a nebo hodně sportuješ (a nebo obojí), tak pomůže přibrat trochu tuku - má vcelku důležitou hormonální funkci a víc a lépe regenerovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Očkovaní na 13-ti lete preventivní prohlidce
- Sociální sítě a bezpečnost dětí (8-10 let)
- Potřebuji poradit s menstruaci
- Menstruace jen jeden den
- 10 let vztahu, rozchod a konec života?
- Opožděná menstruace a citlivost prsou...
- Posunutí menstruace bez antikoncepce a prášků
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Není to nic společného s dětmi, ale nenašla jsem jinou stránku kde by mi mohli odpovědět. Je mi 15 let, za 5 měsíců 16 let. A nemám menstruaci, ještě jsem ji vůbec nedostala. Lékaři vyloučili jakékoliv zdravotní komplikace. A tak bych se chtěla zeptat. V kolikati jste ji měli vy? nemate nějaké typy jak ji přivolat? A co pohlavní styk? Může se to vůbec? Děkuju