1,5 roku a vůbec neposlouchá!

327
21.11.11 21:48

1,5 roku a vůbec neposlouchá!

Ahoj, můj syn je zlatíčko, šikovný, pěkně mluví, mazlík atd, ale šílím, když mě v některých věcech vůbec neposlouchá. Např. stále točí knoflíkem na sporáku a zapíná ho. Třeba 10× denně. Už jsem zkusila všechno, vysvětlit mu to, ukázat, že pálí, zařvat na něj, pohrozit, dokonce plesknout ho přes ručičku…Nepomáhá nic a dělá to pořád, třeba ho sprdnu a on jde a za 10 vteřin to udělá zas. Možná si tím trochu vynucuje pozornost /když třeba myju nádobí/, nebo když je na návštěvě kamarádka s holčičkou, tak se předvádí. Pak taky na procházce stále chce skákat ke kačenkám do potoka, když je krmíme, nebo když jdem jen kolem a to se mu přitom věnuju, už sem to zkusila taky po dobrym a po zlym a pořád tam skáče. Nevíte, co by pomohlo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
21.11.11 21:59

:lol: :lol: :lol: :lol:
Bobo taky neposlouchá,a je mu 26m :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
21.11.11 22:04

u nás často zabírá jen odvézt pozornost a i to se nepovede vždy, neboj nejsi v tom sama, na poslouchání mají ještě čas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
21.11.11 22:12

Malý má 3 a taky někdy neposlouchá.

• Citovat
  • Upravit
10052
21.11.11 22:27

počkej počkej, čím to jen může být…jo už to mám. Je to malý díte :mrgreen: :lol: :lol: :lol: a v nejbližší době to nebude jiné :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.11.11 22:28
donaga píše:
Moje dělá nemlich to samé. Když nedá na slova, tak jí prostě z nebezpečného místa odnesu.

dělala jsem to samé, třeba 10× za sebou a časem to začalo zabírat. Zkouší co může a ještě chvíli bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.11.11 22:29
zuzka.mamka píše:
počkej počkej, čím to jen může být…jo už to mám. Je to malý díte :mrgreen: :lol: :lol: :lol: a v nejbližší době to nebude jiné :nevim: :lol: :lol:

Ale to on zase v některých věcech poslechne, i dělá na sebe tytyty, že ví, že to nesmí, ale to kolečko na sporáku, je pro něj asi moc zajímavý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.11.11 22:33

oni jsou nezmaři, všechno je to marný, to je furt něco, přesně v tom věku kdy máš ty dítko jsem celý den neřekla nic jiného než zákazy furt že něco nesmí, ted je o půl roku starší a už to docela jde, poslouchá jakž takž, ale stejně opakuju tisíkrát ty sam věci dokola a ona stejně jde udělá je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.11.11 22:39

Právě, že ta holčička kamarádky na ty zákazy docela reaguje, někdy se stačí jen zle podívat a nechá toho a to jsou stejně starý, takže já řvu a nic a ona se zle podívá a je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.11.11 22:42

každé dítě je jiné to sama víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.11.11 22:50

Zkus se na to povznést.Já mám to samé,ale už mě to vůbec nerozhodí. 8-) Musela bych se zbláznit.
S předváděním nevím co poradit Matyas to nedělá.S tou pozorností to taky zkoušel, ale když zjistil, že svýho nedosáhne,tak odešel…Je samostatnej a až kdy si s ním chci hrát já,tak mě občas taky ignoruje. :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
853
21.11.11 23:23

jeziko,taktéž u nás :mrgreen: Máme 1,5 r. a vytáčení rodičů je momentálně nejoblíběnější činnost :mrgreen: ..a musím přiznat,že je v tom sakra dobrá :palec: Paličatější dítko jsem snad neviděla,vždy musí mít poslední „slovo“, jídlo -si dělá co chce,nemusí třeba jíst celý den,ať se máma staví na hlavu :roll: procházky-dítě poslušně sedící na kočárku,abych mohla na nákup -utopie, má v oblibě se prostě „šprajcnout“ uprostřed cesty a stojí a stojí…a nic s ní nehne /takže drapnu,hodím do kočáru,řev,vyskakuje z něj…/procházky se změnily v horor :mrgreen: Doma vyšplhá na všechno,padá…otvírá všechno /lednice,mikrovlnka,trouba…o skříňkách nemluvě/,co jde zvednout,už je hore,co má úchyty a jde svázat, je svázané /to děsně miluju,když spěchám a štvu se s uzlíky :cert: /,takové radůstky,jako nečekaně přiběhnout a vypnout počítač,nejsou vyjímkou…V tahání různých věcí z WC už mám taky slušnou praxi…sporák kontroluju asi tisíckrát za den…pokud si někdo z nás zapomene „svázat“ svoji šatní skříň,tak má okamžitě uklizeno… :lol: …slovo:nuda není rozhodně v mém slovníku :mrgreen: :dance: A jako bonus:nespí!! Mám pokračovat? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.11.11 23:24

Náš malej(skoro 17m) taky tohle dělá.Ještě na mě huláká,abych si ho všimla…když se otočím,tak se směje,když řeknu cokoliv ve stylu nene, tytyty, fuj, necháš to atd…tak nepřestane a řechtá se …ale jakmile vstanu,tak se řechtá ještě víc a utíka pryč :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.11 23:35

A bude to ještě nějakou dobu trvat :mrgreen: U nás mám vypozorované, že čím je unavenější, tím je rozjívenější, hlušší a více imunní vůči čemukoli :lol: Když nejde spát po obědě, tak kolem šesté večerní je to naprostá katastrofa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
22.11.11 00:04
Angua píše:
A bude to ještě nějakou dobu trvat :mrgreen: U nás mám vypozorované, že čím je unavenější, tím je rozjívenější, hlušší a více imunní vůči čemukoli :lol: Když nejde spát po obědě, tak kolem šesté večerní je to naprostá katastrofa :mrgreen:

Tak pod to se podepisuji u nás to je to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect