Sex v 15 tt, je to v pořádku?

17
5.3.21 19:19

15 tt sex a názor

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se stalo někomu něco podobného :) V říjnu jsem byla na revizi, prodělala jsem v 7 tt samovolný potrat. Hned po měsíci kdy jsem dostala první měsíčky jsem otěhotněla díky clostilbegytu tak jako před tím jinak nám to bohužel nešlo. Teď jsem v 15 tt a všechno je v pořádku samozřejmě že mám pořád strach :(
Chci se zeptat na takovou intimní otázku ohledně sexu. S paní doktorkou jsem to neřešila ale kdyby to bylo rizikové těhotenství tak by mi to řekla a sex taky zakázala že ano? Jinak s přítelem spolu občas spíme tak snad tomu nějak neuškodím. Jinak těhotenství probíhá od začátku tak že ani nevím že těhotná jsem teda až na bolení podbříšku tak jako při MS a teď už rostoucí pupík. Tak moc děkuji za názory ohledně toho sexu. Mějte se fajn :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1069
5.3.21 19:23

Určitě ty na neodborném webu poradí lépe než tvoje doktorka, která ví jaké máš těhotenství :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
5.3.21 19:34

Kdyby byl problém, tak by tě o tom lékařka jistě informovala.
Jestli nemáš žádné potíže při nebo po aktu, tak pokračuj :palec:
Měla jsem také rizikové těhotenství a užívala jsem si to každý den, ještě v den porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
5.3.21 19:55

@Darina27 Predstav si, ze vetsina ma sex cele tehotenstvi. Pokud nemas nejaky konkretni problem, ktery by sex vylucoval, tak neni duvod nemit sex. Potrat neni problem pro dalsi tehotenstvi, v 7 tt je potrat bohuzel uplne bezna vec (6-7 tt jsou uplne nejcastejsi) a se sexem nesouvisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
5.3.21 19:57

Pokud by bylo nějaký riziko, tak ti to doktorka řekne. Pokud po sexu nespinis, nekrvacics apod. tak ho provozovat můžete bez obav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
5.3.21 20:18

Mi doktor sex zakázal jen po spineni v začátku těhotenství, kdy jsem brala Utrogastan a potom už ne. Zmínil to přímo na kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
5.3.21 20:23

Pokud by bylo těhotenství rizikové nebo by bylo něco špatně tak sama lékařka by ti to řekla.. Jsem v 18tt tehu a sex máme normálně, jen to není tak divoký jako předtím ale proc si nedoprat sex. Klidně ho měj 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí