Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se stalo někomu něco podobného
V říjnu jsem byla na revizi, prodělala jsem v 7 tt samovolný potrat. Hned po měsíci kdy jsem dostala první měsíčky jsem otěhotněla díky clostilbegytu tak jako před tím jinak nám to bohužel nešlo. Teď jsem v 15 tt a všechno je v pořádku samozřejmě že mám pořád strach ![]()
Chci se zeptat na takovou intimní otázku ohledně sexu. S paní doktorkou jsem to neřešila ale kdyby to bylo rizikové těhotenství tak by mi to řekla a sex taky zakázala že ano? Jinak s přítelem spolu občas spíme tak snad tomu nějak neuškodím. Jinak těhotenství probíhá od začátku tak že ani nevím že těhotná jsem teda až na bolení podbříšku tak jako při MS a teď už rostoucí pupík. Tak moc děkuji za názory ohledně toho sexu. Mějte se fajn ![]()
Určitě ty na neodborném webu poradí lépe než tvoje doktorka, která ví jaké máš těhotenství
.
Kdyby byl problém, tak by tě o tom lékařka jistě informovala.
Jestli nemáš žádné potíže při nebo po aktu, tak pokračuj ![]()
Měla jsem také rizikové těhotenství a užívala jsem si to každý den, ještě v den porodu.
@Darina27 Predstav si, ze vetsina ma sex cele tehotenstvi. Pokud nemas nejaky konkretni problem, ktery by sex vylucoval, tak neni duvod nemit sex. Potrat neni problem pro dalsi tehotenstvi, v 7 tt je potrat bohuzel uplne bezna vec (6-7 tt jsou uplne nejcastejsi) a se sexem nesouvisi.
Pokud by bylo nějaký riziko, tak ti to doktorka řekne. Pokud po sexu nespinis, nekrvacics apod. tak ho provozovat můžete bez obav.
Mi doktor sex zakázal jen po spineni v začátku těhotenství, kdy jsem brala Utrogastan a potom už ne. Zmínil to přímo na kontrole
Pokud by bylo těhotenství rizikové nebo by bylo něco špatně tak sama lékařka by ti to řekla.. Jsem v 18tt tehu a sex máme normálně, jen to není tak divoký jako předtím ale proc si nedoprat sex. Klidně ho měj 😊