Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahojky, chci se optat jestli stačí na 150ml UM dát 2 odměrky nutritonu? Známá mi říkala, že je to dost hustý, tak abych nedala hodně a malý měl pak zácpu.
dávkování je přece na obalu co 30 ml vody jedna odměrka mléka (tedy na 150 ml 5 odměrek.....)
rozhodně podle návodu,já dávám Bebu Ha a tam je na 150 ml 5 odměrek-jinak mu přetížíš ledviny
To je nějakej příšernej zlepšovák jak ušetřit?! ![]()
pokud dáš jen dvě odměrky tak pije skoro vodu a nedáš mu potřebné živiny..... nechápu jak tě to vůbec může napadnout
nebo to ,že nutrilonem budeš zahušťovat jiné mléko
dávám na 150ml 5odměrek UM beba + nutriton zahušťovadlo a toho jestli stačí 2odměrky
proč tam přidáváš ten nutrilon?! Nám je 7 týdnu pije 150 ml beba HA 1 a ničím už to nezahušťuju ![]()
Petromilla píše:
dávám na 150ml 5odměrek UM beba + nutriton zahušťovadlo a toho jestli stačí 2odměrky
nutrilon není zahušťovadlo ,ale jiný druh mléka
NUTRITON není Nutrilon! ![]()
není to mlíko, ale přípravek na zahuštění proti ublinkávání
Já jsem dávala 1 odměrku a 2 dny to bylo v pohodě, teď jsem dala skoro 2 a poblinkala se dost, tož nevím… spíš dávala víc, ale to jí zas pak moc neteče a vzteká se a nepije.
Se zácpou problém nemá.
ano nutrilon je mléko a nutriton zahušťovadlo, které se přidává do mléka proti ublinkávání
já jsem mu dávala nejdřív bebu ar, ale ta dělá hrozné cucky v mléce
a tady na diskuzi jsem se dočetla o nutritonu a některé mi ho doporučily. A zatim se nepoblinkal, ale nevim jestli stačí ty dvě odměrky nutritonu
To teda já nevím, ale než se do někoho pustíte, že je blbec, protože chce dělat řidký mlíko, tak si pořádně přečtěte na co se zakladatelka ptá.
Petromillo bohužel ti s NUTRITONEM neporadím, nemám zkušenost, ale asi bych se na rady kamarádky vyprdla a dělala podle návodu. Já taky dostávala spoustu rádoby cenných rad. Jako například ve 3. měsících plnotučný mlíko s piškotama.