Umělé mléko Nestlé Junior 1+

12272
28.10.10 15:49

UM Nestlé Junior 1+

Jen pro zajímavost bych chtěla vědět, kolik platíte za výše uvedené UM o váze 900g. Já totiž šla do lékárny a platila 266,80 a za cca 14 dní za to samé v té samé lékárně 336,40 Tak by mě zajímalo, jestli to tak zdražila lékárna, nebo výrobce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nikynka86
28.10.10 16:31

Ahojky,
synovi je 19mesicu a porad pije UM BEBA Nestle Premium 3 od 10mesice,podle Dr.muze…
Minuly vikend jsme koupily s kamoskou v Tescu 600g baleni + doza za 65kc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to byl nas kup stoleti :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
830
28.10.10 16:50

Ahoj, tak mi kupujeme to polovicni baleni v rossmanovi za 149kc a ten velkej stoji 299kc porad bez zmeny uz tak rok co ho kupujeme. teda ted jsme presli na 2+ ale je to to stejne jen o rok vis a cena tez stejna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
28.10.10 19:33

A taky v lékárně jsou většinou vyšší ceny než v obchodech…

• Citovat
  • Upravit
10052
28.10.10 23:03

klárka taky pije bebu 3, a za chvilku by jsme měly přejít na mlíko od ukon. 12 měsice, které beba v podstatě nedělá, ten junior se mi nějak kupovat nechce, takže asi budeme přecházet na nutrilon

ale jen tak pro zajímavost, když jsem nedavno navštívila DMko v rakousku beba 4 byla normálně k dostání :cert: ale na český trh nějak pozapoměly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.10.10 23:14

Díky za odpovědi. Zkusím pohledat někde v krámech levnější, protože zdražení z ničeho nic o 70 Kč mi přijde docela dost. :roll:

zuzko, tohle právě dělá nestlé stejně jako Bebu, tak jsem právě vzala to. Proč tobě se to nezdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.10.10 23:29

já vím že oboje je od nestle, nevím proč, ještě zkouknu složení oproti nutrilonu a pak se rozhodnu, problém je že jsme přecházely původně z nutrilonu na bebu protože jí to nědělalo dobře, takže jestli jí nesedne znova tak si pro tu bebu budu jezdit do rajchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
29.3.11 12:46

Ahoj holky, chci se zeptat - synovi (23mes) smakuje mliko. Byli jsme na Sunaru, potom chvili Babylove (ja rada zkousim nove, nebavi me kupovat roky stejnou znacku :-) ), ted mame toto od Nestle. Hrozne mu chutna (nebo se mu libi piksla, nevim, ale muze se po nem utlouct), tak se chci zeptat- davate ho bezne kazdy den ? Jde mi o ten pridavek bifida, jestli to treba neni k obcasnemu napiti, nebo rekneme 1× denne, on si da treba 3×-4×. Muzu ho povazovat za „normalni UM“? :mrgreen: (asi blbej dotaz).
A taky - koukala jsem, ze ten 2+ je s vanilkovym aroma, to se mi moc nelibi, jsem rada, ze mu chutna klasicky mliko. Davate ho? Ten uz je asi na obcasny napiti, ze? To bych asi zustala u 1+ radsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.3.11 13:01

nakukovatelko za prvý není dobrý menit mlíka tak často

a za druhý si myslím že mu to uškodit nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.3.11 13:03
nakukovatelka píše:
Ahoj holky, chci se zeptat - synovi (23mes) smakuje mliko. Byli jsme na Sunaru, potom chvili Babylove (ja rada zkousim nove, nebavi me kupovat roky stejnou znacku :-) ), ted mame toto od Nestle. Hrozne mu chutna (nebo se mu libi piksla, nevim, ale muze se po nem utlouct), tak se chci zeptat- davate ho bezne kazdy den ? Jde mi o ten pridavek bifida, jestli to treba neni k obcasnemu napiti, nebo rekneme 1× denne, on si da treba 3×-4×. Muzu ho povazovat za „normalni UM“? :mrgreen: (asi blbej dotaz).
A taky - koukala jsem, ze ten 2+ je s vanilkovym aroma, to se mi moc nelibi, jsem rada, ze mu chutna klasicky mliko. Davate ho? Ten uz je asi na obcasny napiti, ze? To bych asi zustala u 1+ radsi :think:

já dávám Bebu 1+ 2× denně jinak ho malá nechce, ale nevidím důvod proč by mělo škodit je to normální UM a přídavek bifida má i NUTRILON atd…
Já značky UM neměním takže máme pořád BEBU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
29.3.11 13:10

o.k. dik, tak my u nej zustaneme, kdyz se do nej tak zamiloval :-)
Jinak ja nevim, s tou zmenou znacky, zmenit treba po pulroce mi nepripada divny :think: Cemu by to mohlo vadit ? Nerikam miminu, to bych zbytecne nedelala, ale vyzkouset pro dvouletaka novou chut …nevim proc ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.3.11 13:22

Asi máš pravdu jen mně to nenapadlo od narození jsme na UM nejdřív Nutrilon, Nutrilon 2 nechtěla takže jsem přešla asi v 9 měs na Bebu 3 a pak na Bebu 1+. Jednou jsem koupila Sunar a ten nechtěla tak jsem ho svařila do čočky a špenátu :mrgreen: a kupuju Bebu 1+ a neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
12.1.12 09:25

Nestlé Bifidus junior

Ahoj kupujete někdo toto dětem? http://www.zbozi.cz/…anilka-400g/ a chutná jim to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
6.8.13 09:30

Nestle Junior

Ahojte, ráda bych se zeptala, jestli je možné dávat Nestlé Junior 1 http://umela-mleka.heureka.cz/…1-plus-700g/ 11 měsíčnímu dítěti?! Syn mi odmítá pít UM. kaše, jogurty přijímá. ale měl ještě UM vždy po ránu - BEBU a tu už taky nechce. zkoušela jsem i Sunar, Sunar banánový, Hipp, Nutrilon, jinou lahvičku, hrníček, lžičku… NIC… tak mě napadá ještě zkusit toto, ale je to až od ukonč.12 měs.,tak nevím. děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
11.11.19 18:14

Ma prosim nekdo zkusenost?
Koupila jsem dceri (2roky),to piticko vlevo a chutnalo ji, tak jestli je to chutove stejne jako UM vpravo..?
Přestala jsem ted konecne kojit, ale porad chce mliko a vypije klidne prez pul litru kravskeho, tak bych ji prilepsila, ale nechci vyhodit penize za neco, co by nepila. Sunar jsem vyhodila :nevim: z za

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová