Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojda maminy,
začala jsem malé dávat nutriton do UM BeBa a nejde si nám nějak odříhnout, jen škytáme. Je to tak normální? Nebo to s tím nutritonem nebude ok?
Ahojda, mícháš normální Nutrilon s Bebou? Já to asi nepochopila…
střídali jsme různá UM, Bebu jsme nahradili Nutrilonem, prý je lepší. A dobrý. Chvilku průjem, ale snášíme to.
Jak se projevuje neodříhávání? Bolí bříško? Nekaká?
míša
NN, míchám s bebou přípravek nutriton - to je proti ublinkávání.....A nechce si nám po tom říhnout. Natahuje jako že by i jo, začne chrčet, ale nic z toho.
Mně prakticky nikdy holka po večerním a po nočním krmení neodkrkávala. Na rameno jí dám spíš ze zvyku, ale stejně nic (max. tak jednou do měsíce hodí místo toho šavli:) Tak jsem to přestala řešit, nic jiného mi nezbylo. A nikdy během noci neublinkávala, krom té občasné šavle hned po krmení. Tím tě nenavádím, abys nenechávala krknout, ale holt někdy to je jinak než se píše v knížkách. Pokud jí pak netrápí bříško a neublinkává, tak co, tak si prostě nekrne.
jo taky jsme měli ublinkávací období a míchala jsem Bebu s Bebou AR a normálně krkala…Dr. mi nedoporučovala to míchat..myslím značky. Ale tím to být nemusí. Když to nejde vrchem, musí to jít alespoň spodem
pak je vše ok a nemusíš se bát
to jsem ještě neslyšela že se míchá nutrilon s Bebou ![]()
Já jsem nemohla kojit,tak malá měla už od porodnice Nutrilon ale hypoalergenní,dávají to tam čerstvým miminkům a já jsem v tom pokračovala dál .Sice se to prodraží ale je to dobré mléčko. ![]()
Dávala jsem ho do 4 měsíce a pak jsme pomalinku přešly na Nutrilon 1 a malá má 14 měsíců a dávám jí Nutrilon pořád.Ale už to silnější.Ale taky mám kamarádky kterým vůbec N.neseděl a tak zkoušely jiná mléčka a až třeba na po čtvrté se trefily do mléka které mimču sedlo.
Tak bud zmněn značku ,třeba to pomůže.A malou jsme se taky nanosily,nechtěla taky říhat kolikrát.Pomůže taky když mimčo chvilku ponosíš,pak na chvilku polož na podložku na zádíčka a zas ponos.Určitě si pak brkne. ![]()
Holky ale ona mysli nutriTon ne nutriLon, jedno pismenko se dobre prehledne, ja to tak prehledla kdyz mi dr psala mail ze si mam koupit nutriton a ja misto toho koupila nutrilon
jinak nam na ublinkavani nepomohl…