Odříhávání po nutritonu

963
26.10.10 20:37

odříhávání po nutritonu

Ahojda maminy,

začala jsem malé dávat nutriton do UM BeBa a nejde si nám nějak odříhnout, jen škytáme. Je to tak normální? Nebo to s tím nutritonem nebude ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
misa.m
26.10.10 20:49

Ahojda, mícháš normální Nutrilon s Bebou? Já to asi nepochopila… :-) střídali jsme různá UM, Bebu jsme nahradili Nutrilonem, prý je lepší. A dobrý. Chvilku průjem, ale snášíme to.
Jak se projevuje neodříhávání? Bolí bříško? Nekaká?
 míša

• Citovat
  • Upravit
963
26.10.10 20:51

NN, míchám s bebou přípravek nutriton - to je proti ublinkávání.....A nechce si nám po tom říhnout. Natahuje jako že by i jo, začne chrčet, ale nic z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
26.10.10 21:09

Mně prakticky nikdy holka po večerním a po nočním krmení neodkrkávala. Na rameno jí dám spíš ze zvyku, ale stejně nic (max. tak jednou do měsíce hodí místo toho šavli:) Tak jsem to přestala řešit, nic jiného mi nezbylo. A nikdy během noci neublinkávala, krom té občasné šavle hned po krmení. Tím tě nenavádím, abys nenechávala krknout, ale holt někdy to je jinak než se píše v knížkách. Pokud jí pak netrápí bříško a neublinkává, tak co, tak si prostě nekrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
26.10.10 21:22

jo taky jsme měli ublinkávací období a míchala jsem Bebu s Bebou AR a normálně krkala…Dr. mi nedoporučovala to míchat..myslím značky. Ale tím to být nemusí. Když to nejde vrchem, musí to jít alespoň spodem :-D pak je vše ok a nemusíš se bát

• Citovat
  • Upravit
77
26.10.10 21:34

to jsem ještě neslyšela že se míchá nutrilon s Bebou :think:
Já jsem nemohla kojit,tak malá měla už od porodnice Nutrilon ale hypoalergenní,dávají to tam čerstvým miminkům a já jsem v tom pokračovala dál .Sice se to prodraží ale je to dobré mléčko. :wink:
Dávala jsem ho do 4 měsíce a pak jsme pomalinku přešly na Nutrilon 1 a malá má 14 měsíců a dávám jí Nutrilon pořád.Ale už to silnější.Ale taky mám kamarádky kterým vůbec N.neseděl a tak zkoušely jiná mléčka a až třeba na po čtvrté se trefily do mléka které mimču sedlo. :dance:Tak bud zmněn značku ,třeba to pomůže.A malou jsme se taky nanosily,nechtěla taky říhat kolikrát.Pomůže taky když mimčo chvilku ponosíš,pak na chvilku polož na podložku na zádíčka a zas ponos.Určitě si pak brkne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.15 09:02

Holky ale ona mysli nutriTon ne nutriLon, jedno pismenko se dobre prehledne, ja to tak prehledla kdyz mi dr psala mail ze si mam koupit nutriton a ja misto toho koupila nutrilon :-D jinak nam na ublinkavani nepomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová