Infacol a Bipron

rozmary
26.10.10 19:55

Infacol a Bipron

Ahoj,máte některá zkušenosti s těmito přípravky?Dnes nám doktor napsal Infacol na prdíky a kdyby nezabral tak ještě Bipron,prý si ho maminky moc chválej.Taky jsem po celém městě scháněla třešnové pecičky,koukali na mě jak na blázna co to vůbec je,tak máme smůlu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
26.10.10 20:02

infacol je stejný jako sabsimplex ( myslím složením), jen je dražší, a tuším má taky doprovodné látky v jiném složení - nám třeba zabral líp jak sab. Biopron jsou probiotika, která byla až od 4 ukončeného měsíce a teď už jsou schválena od prvního ukončeného. Co so obsahu bakterií, není to nic extra, ale určitě to může pomoct. Pokud by třeba tyto probiotika nezabrala pak je ještě na trhu Bifiform , Probiotické kapky Biogaia (dražší), Latobacílky Baby - ty nám asi sedly nejlíp. Tak přejem ať prdíky přejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
26.10.10 20:11

U syna jako jediný zabral Infacol. Má stejnou účinnou látku jako Sab Simplex a Lefax, ale jiné doprovodné látky a to je prý také důležité. Měli jsme Lefax a Sab Simplex a to bohužel nepomáhalo. Třešňové pecičky mají v DM drogerii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
4.11.10 14:45
rozmary píše:
Ahoj,máte některá zkušenosti s těmito přípravky?Dnes nám doktor napsal Infacol na prdíky a kdyby nezabral tak ještě Bipron,prý si ho maminky moc chválej.Taky jsem po celém městě scháněla třešnové pecičky,koukali na mě jak na blázna co to vůbec je,tak máme smůlu

Ahojky,pytlík s třešničkama seženeš v kterékoliv dogerii Dm jinde ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
26.9.11 14:53

ja mam otazocku… ako ste davkovali infacol? lebo v pribalovom letaku pisu jednu kvapku a uz som vycitala aj obsah jedneho celeho kvapkatka, pri tazsich kolikach dve… tak babo rad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
26.9.11 14:57
matenka32 píše:
ja mam otazocku… ako ste davkovali infacol? lebo v pribalovom letaku pisu jednu kvapku a uz som vycitala aj obsah jedneho celeho kvapkatka, pri tazsich kolikach dve… tak babo rad :think:

my dávali obsah jednoho kapátka to bylo 5ml, tuším

infakol u nás moc nezabral, po měsíci jsme přešli na Babycalm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
26.9.11 15:06

ide o to, ze slovensky pribalovy letak hovori toto:

Ako sa liek podáva?

Podávanie Infacolu je jednoduché, možno ho podať aj plačúcemu dieťaťu. Zvyčajná dávka je jedna kvapka (0,5ml) uvoľnená z kvapkadla, podá sa pred jedlom.

Najprv pretrepte obsah fľašky. Naplňte kvapkadlo dvojnásobným stisnutím jeho gumenej hlavičky, nechajte prebytok Infacolu stiecť z kvapkadla späť do fľašky. Dávka sa podá stisnutím gumenej hlavičky kvapkadla a následným uvoľnením kvapky Infacolu na chrbát jazyka dieťaťa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lejlinka89
18.10.11 19:07

no já musím říct že po infakolu jsme neměli žádnou změnu tak jsme koupili sub simplex a je po problémech…

• Citovat
  • Upravit
Ijiaga
20.3.12 20:54

rýže

ahoj,místo peciček jsem do obyčejné žinky zašila rýži a ohřívala v mikrovlnce jako se to dělá u pecek,jen je tohle levnější a stejně účinné :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová