Jak na pití (jakékoliv)

175
26.10.10 13:52

jak na pití (jakékoliv)

Ahojte,
chci pomalu malou odstavovat od mého mlíčka. Koupila jsem Bebu 2 dobrou noc a tu ji dávám do kaše na večer.Jinak ještě kojím ráno, pak před odpoledním spánkem no a v noci. Se zavedením příkrmů bojujeme s trávením, tak malá pije šťávy z mrkve a švestek a k tomu ji vždy ještě zamíchám heřmánkový nebo fenyklový čas. Čaj by mi jinak samotný nepila.
Ode dneška chci začít tím pozvolným odstavením. Zkusila jsem po obědě asi tak po půl hodce dát malé UM tu bebu co mám na spaní, ale vůbec to nechtěla (v kaši to papá). Tak jsem ji opět dala ten mix štáva+čaj a to celé mi slompla. Ale nemůže přece být celý den jen na mixu, potřebuje i mléko, ne?
Tak mi pyty poraďte, jak to všechno naplánovat at pije jak ten mix a to mléko a hlavně kdy ji to mléko mám podat, aby ho vypila. Jo a dnes také začínáme s odpoledním jogurtem (aktivia) tak uvidím, jak to veme.
Jen jsem trochu zmatená z toho pití. Kdy dát mlíko, kdy mix a jak to všechno zkoubit i s jídlem. Jo a malá mi celkově málo pije. Sice přibírá krásně.
Díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
26.10.10 13:59

hele a neni to v teplote? Bertik pije vsechno zasadne jenom studene. Jinak muzes zkusit UM postupne snizovat, treba to zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
26.10.10 14:00

jinak ja davam mliko vzdy jen samotne, kdyz je jine jidlo dostavaji vodu, kdyz piji malo, dostanou cajik a ten vycucnou jedna radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.10.10 14:09

Vypije jak studené, tak i teplé. To jí je celkem jedno. Jen nevím kdy to mlíko tam zkusit zařadit do toho celého dne. Po dopo svačině mi spinká hodku nekdy hodku a půl a pak je oběd no a odpo spánek je tak 2 a půl hodkový no a pak je zase sváča, takže já nevím kdy to mlíko. Prostě mi tam nesedí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.10 14:10

Ahoj,doufám,že to nebude mimo téma-ale já mám posledních pár dnů problém dostat do malého čaj-jak vidí hrneček,tak ho odstrkuje,max. si párkrát cucne.UM vypije všechno.Čaj dávám pořád stejný,ale je fakt,že mu asi roste stolička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.10.10 14:14
momi33 píše:
Ahoj,doufám,že to nebude mimo téma-ale já mám posledních pár dnů problém dostat do malého čaj-jak vidí hrneček,tak ho odstrkuje,max. si párkrát cucne.UM vypije všechno.Čaj dávám pořád stejný,ale je fakt,že mu asi roste stolička.

No trošku to je mimo téma :lol: , ale mě taky samotný čajík nevypije. Musím ji ošálit tou štávičkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.10 14:18
bosinka píše:
momi33 píše:
No trošku to je mimo téma :lol: , ale mě taky samotný čajík nevypije. Musím ji ošálit tou štávičkou :-D

To se omlouvám :oops: nechtěla jsem zakládat novou diskusi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.10.10 14:21
momi33 píše:
bosinka píše:
momi33 píše:
No trošku to je mimo téma :lol: , ale mě taky samotný čajík nevypije. Musím ji ošálit tou štávičkou :-D
To se omlouvám :oops: nechtěla jsem zakládat novou diskusi :oops:

:-) Není za co se omlouvat. Jestli mi můžeš poradit, tak budu vděčná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.10.10 14:30

Ahoj, já bych sedmiměsíčnímu dítěti asi ještě jogurt nedávala. Jak Ti jí ostatní příkrmy? Sní dost? Mám o měsíc mladší a na mrkev s bramborem se šklíbí a tak nic jiného zatím nezavádím a kojím a kojím…
No, jinak pokud Ti nechce mlíko, tak jí to mlíko vždy trošku zahusti nemléčnou kaší a třeba to pít bude. Musíš mít teda větší savičku. Starší syn nebyl kojen, a ve 4 měsících začal totálně odmítat mlíko a toto nás zachránilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.10.10 14:34

Papá moc hezky. Přesnídávku zfutruje celou, oběd tak větší půlku skleničky + tekutinky no a večer kaši zbaští celou, těch 170g. Dr. už mi i jogurt doporučila, že od 7m se už může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.10.10 14:36

ahoj, taky pomalu odstavuju, malá mi UM nechtěla absolutně žádný, až banánovaj sunar…no nejsem z něj nadšená, ale lepší než nic, budu zkoušet jí ho ředit normal sunarem a uvidíme. Jinak to vypadá asi tak, že 5-6 h. sunar
10 h. ovoce
13 h. maso zel.
15-16 h. kojo zatím
18-19 kaše
20 kojo
23-24 sunar

kdyby mi klído někdo napsal jestli je to tak v poho nebo ne,budu ráda…jinak já zas do malé nedostanu nic na pití…tak bojujeme…jaký štávičky dáváš?
jinak až zavedeme odpo sváču, tak bude sunar jen ráno a večer,případně v noci, myslim že to je v poho…dá toho vždycky tak 200-250ml+ ta kaše 200ml …

no nevim jestli jsem pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.10.10 14:41

Bosinko, tak to se máš! Moje děti musejí být nežravci. Zkus to zahuštěný mlíčko a čaj zkus ovocný od Megafytu. Mají moc dobrý jablečný, třešňový, jahodový a dej tam trošku glukopuru a třeba jí to pojede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
26.10.10 15:08
momi33 píše:

Napadá mě jedině ochlazení počasí - teď jak je „frišněji“, tak třeba nemá žížu. Zkus třeba TEPLEJ čaj nabídnout venku v kočáře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.10.10 15:26

Bosinko-zkusila bych tu mléčnou dávku dát hned po probuzení.To by měla mít žízeň i hlad :wink: Třeba do ní něco dostaneš :wink: A ta Beba na dobrou noc je hustá a výživnější,chuťově nevím.Zkusila bych požádat v lékárně o nějaký vzorečky mlíček,budou jich tam mit hodně a zkoušet,něco určitě bude chutnat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.10.10 15:27
momi33 píše:

To bude tím,že je zima.Adam vypije o 1/3 míň než v létě.Někdy dá tak 700ml za den :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová