Řechtá se při kojení

Anonymní
26.10.10 10:24

Řechtá se při kojení

ahojky, můj malej se zacal predevcírem krásně nahlas smát, ale co mě zaráží je to ze kdyz jdeme kojit tak on jak uvidá prso tak se zacne chlamat ze se menuze prisat a porad a porad se smeje dokud mu nezaskoci slina neuklidni se… je to normalni??? jsou mu 3m. me to prijde trosku uchylny ale hrozne vtipny.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
26.10.10 10:26

Mě někdy syn dělá to, že s prsem v puse si začne „povídat“, taky legrační :lol: Malá to nedělá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
26.10.10 10:32

Mě to dělal asi v sedmi měsících, chtěl kojit, vytáhla jsem prso a hroznej smích. Připadala jsem si jak blbec :mrgreen: Asi jim to prso přijde jako nějakej kámoš, se kterým prohodí pár slov, pak se zachechtaj a jde se jíst :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.10.10 10:39
delice píše:
Mě to dělal asi v sedmi měsících, chtěl kojit, vytáhla jsem prso a hroznej smích. Připadala jsem si jak blbec :mrgreen: Asi jim to prso přijde jako nějakej kámoš, se kterým prohodí pár slov, pak se zachechtaj a jde se jíst :-D
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
26.10.10 11:27

JJ taky to znám, Anežka se pokaždé taky řechtala, když uviděla prso. Prostě nej kámoš no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.10.10 11:28

Mě to dělá taky, pak si ho rozdudá, pustí a směje se na všechny strany, MM stříká a takhle to jde dokola. Není to tím, že v tu chvíli jim fakt nic nechybí? Maminka, prso, mlíko, chovají se - spokojenost :palec: :-D Lepší než brek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
17.5.12 22:16
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.5.12 00:02

Jee to mě pobavilo :D :mrgreen: Musí to být srandovní a roztomilé zíroveň. Myslím si taky, že mu nic nechybí a vyjadřuje tak najevo svou spokojenost ;) Náš malý se teda neřechtá jen párkrát se usmál a to mě vždycky potěšilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.5.12 09:14

Náš malý má taky 3 měsíce a je to u nás stejné…papá-smích-papá-kecá-papá… :lol: :P :lol: :P Kojím snad déle, než když se narodil… :roll: Hlavně na něj nesmím mluvit ve stylu ,, nesměj se a papej ´´ tak to je úplný konec…neví pak, jestli mluvit dřív se mnou, nebo s prsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová