Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojda maminy, můj malý ublinkával, používali jsme Bebu normální a teď používáme Bebu ar a zatim je v pohodě. Sem tam ublinkne, ale není to, tak strašný jako dřív. Beba ar se hrozně špatně rozmíchává, každé krmení musím měřit teplotu vody a přesto i když má kolem 40° tak se stejně udělají hrudky. Některé maminy už mi psaly o nutritonu. Chtěla bych přejít zpět k normální Bebě a zahušťovat nutritonem. Ale trochu se obávám, aby mi to taky nedělalo hrudky. Jestliže, přejdu k normalní Bebě a nutritonu, dá se to kombinovat (jako, že dám třeba během dne samotné mléko bez nutritonu)?
tak možná budu mimo mísu, ale já dávala malému nutriton před mateřským mlékem po lžičkách a pak nakrmit a pomáhalo to, ne že by přestal úplně, ale bylo to lepší. Tak bych mu to taky dávala po lžičkách a pak mléko jaké ti vyhovuje ![]()
ahoj, resili jsme stejny problem (plus ta beba ar prckovy vubec nechutnala) tak jsme to vymenili za nutrilon ar a bylo to mnohem lepsi ![]()
(doktorka ani nevedela ze nutrilon zacal zas delat AR, proto nam to nedoporucila)
pak napis jak jsi to vyresila ![]()
Ahojky,
naší berušce míchám Bebu HA s Nutritonrm, hrudky to nedělá a osvědčilo se nám to na jedničku. vřele doporučuji.
zítra si ho chci koupit a vyzkoušet, tak doufám, že opravdu hrudky dělat nebude,už jsem zoufalá z těch všech mlík ![]()
jak to myslíš zahušťovat nutrilonem??? vždyť to je mléko ne zahušťovatdlo ![]()
Ahojky chci se zeptat malému jsou 2mesice a máme bebu pro1 malej ale stále po 1.5hplace hlady takže stále krmíme vypije240 ale porad má málo silene to hlta jak je hladový nemam koupit silnější mléko když nestačí tohle poraďte Prosím ![]()