155 - Záchranná služba bez potřeby odvozu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2892
26.9.11 20:45

ahoj,jasně že sledujeme,jsem napjatá,jak ti je.Ale popravdě bych na rehabilitaci nešla,bez konzultace lékaře a rtg,opravdu to raději řeš takhle.Jinak jsem moc ráda,že je ti o něco lépe! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
26.9.11 20:56

Těžko říci, jestli nemáš pošramocené něco vážněji, aby ti na té rhb spíše neublížili.
Jinak je lepší mít doporučení k rhb, ale pokud je tam rhb lékař, tak by jsi to k němu mohla zkusit i bez doporučení, stejně by ti on předepisoval konkrétní procedury a tedy musela by jsi jít přes něj - snad je to lékař, ne! takže věřit, že neublíží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.11 12:18

Tak u doktorky jsem nebyla, pondělí, úterý měla dovolenou ve středu byl svátek, ve čtvrtek a pátek měla dovolenou druhá doktorka, tudíž moje zastupovala a bylo tam narváno. Tak jsem doma dál nahřívala, mazala a uvolňovala a už je to ok. Ještě to trochu cejtím, ale už je to mnohem lepší a hlavně už nemám ty divný stavy. :palec: Moc děkuju za to, jak jste mě tady podporovaly. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2892
2.10.11 22:37
Tak to jsem moc ráda!Doufám,že už to bude dobré a ty stavy přejdou nadobro,ale stejně si k rhb doktorovi zajdi,ať ti napíše masáže,aby se to neopakovalo :mavam:
Anonymní píše:
Tak u doktorky jsem nebyla, pondělí, úterý měla dovolenou ve středu byl svátek, ve čtvrtek a pátek měla dovolenou druhá doktorka, tudíž moje zastupovala a bylo tam narváno. Tak jsem doma dál nahřívala, mazala a uvolňovala a už je to ok. Ještě to trochu cejtím, ale už je to mnohem lepší a hlavně už nemám ty divný stavy. :palec: Moc děkuju za to, jak jste mě tady podporovaly. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová