Den NATO

346
23.9.11 12:11

Den NATO

Ahoj maminky, chtěli bychom zítra vyrazit na dny NATO. Ale nevím jak na to všechno bude reagovat můj malý chlapeček má necelé 2 ročky.
Myslíte že je to pro něj vhodné? Hlavně ten hluk startujících letadel. Nebo mu mám sehnat nějaké klapky na uši?
Díky za názory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
23.9.11 12:28

Majda bude mít tři, bydlíme tady kousek od letiště, takže ten kravál máme přímo u nosu - a Majda se teda bojí hrozně.
Chodí venku (po zahradě :lol: ) s takovýma těma ochrannýma pracovníma sluchátkama.

Je to fakt rachot, když z ničeho nic proletí stíhačka, málem si cvrknu i já.

Zálěží na prckovi, ale já bych ho tam teda nebrala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.9.11 12:30

Jezdime kazdy rok/manzel to mel pracovne/.Loni se 2leta dcerka bala hodne,rachot to tedy opravdu JE. Zato 3mes.mimi v satku to cele prospalo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.9.11 12:54

Á tak dny NATO… A já že nám od včerejška neustále lítají stíhačky nad hlavou… :lol: :lol: :lol: Bydlím kousek od toho letiště. :roll: Bývá tam strašný rachot, s tak malým dítětem bych tam určitě nešla. Mám stejně starého chlapce, loni jsem se tam šla mrknout, ale ani jsem nedošla. Jak ty letadla a tryskáče rámusily, úplně se mi třepaly vnitnořsti 8-o . Tož jsem si řekla, že tohle mému mimču nedopřeji a obdivovala jsem je zdálky, i tak to byl velký rachot. :roll: Takže za mne, buď tam s ním nechoď, anebo něco na ouška. Věřím tomu, že takový hluk je rozhodně škodlivý a to nejen pro miminčí ouška! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.9.11 13:39

My bydlime asi 25km od letiste a od vcerejska rachot desny.
Mala ma pres tri roky a jak to leti tak se furt pta co to je za kraval.
Tak male dite bych tam nebrala, navic tam bude STRASNE MOC LIDI!!!
Kamaradka tam byla loni a rikala, ze hruza, co tam bylo naroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
23.9.11 13:42

kdyby si tak uvědomili, co způsobují přírodě zvířatům, ptákům atd.
Taky bydlíme cca 25km od Mošnova a lítá to už třetí den. Mě osobně by tam nikdo nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
23.9.11 13:44

Přidávám se k holkám. Bydlím asi 5km od letiště a tak malé dítě bych tam nebrala ani náhodou. Jenom ty davy lidí to je děs a do toho ten rachot. Už se těším až bude neděle večer a skončí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
23.9.11 13:45

Taky bydlím cca 15 km od letiště a včera to byl fakt hukot, jak nám to lítalo nad hlavama, když stíhačky trénovaly. Ale malé (2 roky) se to líbí. Miluje totiž letadla a vždycky je se zájmem sleduje. Ale přímo tam v místě to musí být šílené pro takového prcka.

Jo a lidí tam bývá fakt hafo. Je docela problém se tam vůbec dostat. Autem to nemá cenu se ani pokoušet, protože nezaparkujete :zed: :zed: A veškeré autobusy stojí ještě docela daleko od centra dění… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
23.9.11 13:50

Můj syn ve dvou letech se na letišti v Hradci králové na leteckém dnu schovával pod kočárek. Myslím že pro tyto děti to fakt neni a nebaví je to tam a stejně si to neužijou. Letos ve 4 letech z toho byl naopak nadšený. :wink: Asi bych počkala rok dva, dny nato jsou pokud vím každý rok. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
23.9.11 14:10

Já bych ho tam taky určitě nebrala… Počkej rok, pak už to možná pro něj bude zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
23.9.11 14:13

Taky bych tam s tak malým dítkem nešla. Stačí jak nám to přelítává přes sídliště,ten rachot je šílený. nehledě na ty davy, hlásí celkem hezké počasí takže počítám že tam zas kolem 100tis lidí bude a to nechcu vidět. Autem bez šance a trmácet se tam narvanými autobusy, tak to bych se na to z vysoka ......! Taky mě to láká,nikdy jsem tam nebyla ale radši počkám až budou děti větší a víc si to užijou,takže my vyrazíme nejdřív za 3 roky,snad to do té doby nezruší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.9.11 15:12

Ahojky, jsem z vesnice vedle mošnovského letiště, stíhačky nám lítají nad domem, takže ani nemusíme nikam chodit,dceři( 16 m) to zatím nevadí, koukáme na letadla celá rodina a děláme jim Ahoj! Ale přímo na letiště bych s ní určitě nešla- jednou jsme tam s přítelem byli a mraky lidí, strašný rachot, rány z děla…nic pro malé ouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.9.11 17:42

No ještě uvidíme, co bude, malému jsem pořídila sluchátka na uši.
Já osobně se mooc těším, miluju letadla a těžkou vojenskou techniku. Vítám takovou akci u nás v ČR. Příroda a ptáčci to snad ty 3 dny vydrží, ne.
Přírodu mám ráda , ale někdy mě takové řeči fakt iritují.
Děkuji všem maminkám za odpovědi na otázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.9.13 10:24

Oživuji téma.
Právě jsem shlédla na idnes, to je prostě fantastické. Turci jsou pašáci :potlesk: :potlesk: :potlesk:

http://video.idnes.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
22.9.13 16:26
@Burj Chalifa píše:
Oživuji téma.
Právě jsem shlédla na idnes, to je prostě fantastické. Turci jsou pašáci :potlesk: :potlesk: :potlesk:http://video.idnes.cz/?…

no jsou šikovní, a navíc jsou ti piloti pěkní kusanci, máme v hotelu Turky a Američany a fakt fešáci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Příští rok se tam snad dostanem naživo i s dětma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová