1,5gb dat na měsíc - vystačíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
1,5gb dat na měsíc - vystačíte?
PROSÍM, VYSTAČÍTE S 1,5gb „DAT“ V MOBILU NA INTERNET? Mám přístup na net doma i v práci, potřebuji jen sem tam venku na fb nebo emimino třeba mrknout nebo si akutně vyřídit meil nebo pohledat nějaké info akutně… nebo sem tam při cestování občas zapnout na cestu gps přes data. Zatím jsem data nikdy neměla v paušálu a budu měnit paušál, tak přemýšlím, kolik dat si nastavit. Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám 2gb a ještě mi zbývá, na to zapnout někde venku chvíli fb, nebo zkouknout maily to stačí, kdybys pak třeba pouštěla videa apod tak je to málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vystačím s 200 MB
doma WiFi, na veřejných místech taky, takže to opravdu stačí na pár nouzovek jako GPS, najít něco na netu, email apod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wifinu mám doma, v práci bohužel ne
Takže marně se snažím, aby mi 4,5 gb vystačily
![]()
Myslím,že tobě to stačit bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já doma a v práci jedu na wifinu, takže měsíčně na to období „mimo síť“ vyplácám málo, do 0,5 giga. Ale skutečně tak 98% jedu na wifi, ne na data. A hle, tuhle po tom větru nám doma vypadla síť, nešlo to dva dny a za dva dny jsem vyčerpala 1,3GB a to jsem na to nepustila děti a šetřila s datama. Když jedu ke tchyni, kde není internet a jedu jen na data, za chvílí musím dokupovat, 1,5GB je pryč za chvíli. Takže na občasný email a sem tam kouknout ano, ale jinak to vyplácáš raz dva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE kdyz mam doma wifi (jsem na md) tak 1,5g v pohode. Venku na zpravy, nejaka ta fotka pres wa, maily
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doma jsem na wifi, v práci dělám a na mobil/internet nemám pomyšlení, venku mám místa s veřejnou wifinou. Takže mi bohatě stačí mích 50MB ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam 10gb, doma Wi-Fi a občas to stejne presvihnu
ale jen na net a maily ti to bude stačit v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.a.c.i.k93 píše:
Wifinu mám doma, v práci bohužel neTakže marně se snažím, aby mi 4,5 gb vystačily
![]()
Myslím,že tobě to stačit bude
Tak v praci pracuj a neflakej se na netu a hned to bude stacit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doma mám wifi, v práci taky, na mobilu mám 1,5 GB a v pohodě vystačím, většinou mi ještě 0,5 GB zbyde. Normálně na tom vyřizuju maily, messengar, instagram, line či whats app. Pokud to chceš jenom na běžné užívání, tak ti to podle mě vystačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne nevystaci. A to chodim jen na emimino, fb a pisu pres whatsapp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
Tak já doma a v práci jedu na wifinu, takže měsíčně na to období „mimo síť“ vyplácám málo, do 0,5 giga. Ale skutečně tak 98% jedu na wifi, ne na data. A hle, tuhle po tom větru nám doma vypadla síť, nešlo to dva dny a za dva dny jsem vyčerpala 1,3GB a to jsem na to nepustila děti a šetřila s datama. Když jedu ke tchyni, kde není internet a jedu jen na data, za chvílí musím dokupovat, 1,5GB je pryč za chvíli. Takže na občasný email a sem tam kouknout ano, ale jinak to vyplácáš raz dva.
jsem na tom podobně jako ty i s tou tchýní - cca 5dní v měsíci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Facebook a Messenger lite,koukám na maily, Aliexpress , emimino , jakmile odchazim z domu , tudíž z dosahu WiFi se mi automaticky zapínají data a nikdy se mi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Internet v mobilu (data) nemam a stale nabidky odmitam… jsem rada ze jeste dokazu zit chvili bez vecneho civeni do mobilu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit