Kolik za sebe utrácíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já to mám různý. Nenakupuju každý měsíc, ale spíš když něco potřebuji. Minulý měsíc jsem si kupovala nějaká trička asi za 1500. Tento měsíc jsem oblečení sobě nekupovala žádné. Za kosmetiku tak 500 měsíčně, ale přiznávám, že jsou to spíš kravinky
. Když mě bolí záda jdu na masáž to je okolo 500 tak 2× za půl roku. A nějaký to posezení s kámoškama někdy 200, někdy se to protáhne a je to třeba 1000
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuza92 píše:
Já to mám různý. Nenakupuju každý měsíc, ale spíš když něco potřebuji. Minulý měsíc jsem si kupovala nějaká trička asi za 1500. Tento měsíc jsem oblečení sobě nekupovala žádné. Za kosmetiku tak 500 měsíčně, ale přiznávám, že jsou to spíš kravinky. Když mě bolí záda jdu na masáž to je okolo 500 tak 2× za půl roku. A nějaký to posezení s kámoškama někdy 200, někdy se to protáhne a je to třeba 1000
.
A jéje, posezení s kámoškama jsem do toho nezapočítávala. To máme hned tak další cca pětistovku navíc.
![]()
Zakladatelka
- Citovat
- Upravit
Za oblečení průměrně 150. Koupím si na sebe něco asi 1-2× do roka. Za dekorativku 0. Za pečující kosmetiku, šampon, sprcháč, sprej, zuby asi 150. Za menstruační pomůcky 0. Kavárny, kadeřnice apod. 0. Ale kolik utratíme na dámejídlo sem radši ani psát nebudu
![]()
Příspěvek upraven 30.07.18 v 18:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cca 1400 (nehty na rukou,nohou a rasy),kosmetika jak kdy ale tak 200-500kc,oblečení jak kdy…tak 1000kc,někdy ani korunu ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, kolik penízků měsíčně cca utratíte pouze a jen za sebe?
Je mi jasné, že každá žijeme v odlišném prostředí a s odlišnými závazky a finančními možnostmi, ale tato otázka mě velice zajímá, poněvadž se již nějakou dobu s přítelem snažíme šetřit na budoucnost (ne, že bychom se omezovali nebo tak, ale zbytečně zkrátka neutrácíme) a taktéž jsem v mých 21 letech dosáhla bodu, kdy mi přijde až hloupé utrácet peníze za značkové oblečení, elektroniku, kosmetiku, moderní trendy typu Starbucks atd, takže by mě zajímalo, jak to mají i jiné ženy. Jak to cítí, jak to vidí a hlavně, kolik za sebe tak průměrně za měsíc utrácí.![]()
Já za oblečení utrácím spíše podle toho, zda-li něco potřebuji, něco chybí a tak, dejme tomu tak 1000kč za měsíc (někdy nic, někdy 1500kc, když je třeba před létem…), kosmetiku si nekupuji skoro vůbec, líčím se málokdy a v milionech krémů si taky moc nelibuji, takže tak 500kc max za ten měsíc? Někdy je potřeba koupit voňavka, deodorant.. A to je asi tak vše.
A vlastně si ještě platím multisportku!Takže to máme dalších 800kc za měsíc.. Ale teď už opravdu vše.
Budu moc ráda, když napíšete, jak jste na tom Vy. Už jen proto, že to člověka může poučit.
Děkuji a přeji hezký den!![]()
Nevím no tak v průměru asi 4000 za měsíc, kosmetika + oblečení. Záleží taky co a kdy potřebuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macecha.Bože píše:
Cca 1400 (nehty na rukou,nohou a rasy),kosmetika jak kdy ale tak 200-500kc,oblečení jak kdy…tak 1000kc,někdy ani korunu ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za oblečení tak kolem 4k, kosmetiku nevím, mi vozí manžel
hodně utratím za kávu a boty - ty bych teda vazne měla trochu omezit. Ale kafe se nepočítá, protože bez toho nefunguji a je i v zájmu okolí, abych měla v sobě dost kofeinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee se taky nepočítá. Jak to moje kafe
to je životní nutnost, přeci nepojdeme hlady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
@Kaileee se taky nepočítá. Jak to moje kafeto je životní nutnost, přeci nepojdeme hlady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja hodne, ale treba nulu za nehty a rasy. Jen ty kabelky, boty, Sephora..to je strasny.
Castku radeji nereknu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já utratím za cigarety, to je kolem 1500/měsíčně,ale jinak kadeřník,nehty,řasy, kosmetika-nikam nechodím, takže sem tam nějaký obleček,kabelka ,ale nenakupuji ve značkovým a ani ne pravidelně měsíčně, takže bych řekla, že je to cca 1ks na měsíc. Takže se do dvou tisíc vejdu, řekla bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si vzdy planuji neco koupit a dopadne to tak,ze bud jdem pryc z obchodu mala se vzteka a nebo misto sebe koupim neco detem.Ja mam rada znackove obleceni a to proto ze kdyz to vyperu hodne krat tak je porad pekne. Koukam hlavne na obsah bavlny. Nemam rada umele. Boty jsem ochotna investovat. Ja i muz mame ploche chodidla a proto jen co nam sedi a deti tam bez diskuze jen co je certifikovane jak bezpecna obuv. Ceska obuv mi pride porad nejkvalitnejsi.Kosmetika dekorativni -rasenka 1× za 6 mes. Pletova voda peeling 2-3mes. Sprchace,Sampony deodoranty to i kazdy mesic. Znacky porad menime. Urial kosmetiku mame radi biodermu a eucerin kremy pouzivame(ekzem). Nekupuji toho hodne a ani nemam rada preplnene skrine a celkove se mi nelibi kdyz je doma hodne pracholepek. Utratime jako 3,5clena rodina (jsem 9 mes.) mesicne 8000kc a v tom mam zapocitane potraviny (varim porad).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec netuším, kolik měsíčně za sebe utratím.
Každý druhý měsíc kadeřník (za necelý litr), kosmetiku kupuji nepravidelně, ale jsem schopná utratit dost, když to má výdrž a je to kvalitní. Na kávu chodím tak dvakrát týdně cca, doma i v práci máme kávovar. Oblečení též nakupuji nepravidelně, za co utratím dost, je spodní prádlo, málo která podprsenka mi sedí a to pak mě jedna vyjde i na skoro 2 tisíce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,

chtěla jsem se zeptat, kolik penízků měsíčně cca utratíte pouze a jen za sebe?
Je mi jasné, že každá žijeme v odlišném prostředí a s odlišnými závazky a finančními možnostmi, ale tato otázka mě velice zajímá, poněvadž se již nějakou dobu s přítelem snažíme šetřit na budoucnost (ne, že bychom se omezovali nebo tak, ale zbytečně zkrátka neutrácíme) a taktéž jsem v mých 21 letech dosáhla bodu, kdy mi přijde až hloupé utrácet peníze za značkové oblečení, elektroniku, kosmetiku, moderní trendy typu Starbucks atd, takže by mě zajímalo, jak to mají i jiné ženy. Jak to cítí, jak to vidí a hlavně, kolik za sebe tak průměrně za měsíc utrácí.
Já za oblečení utrácím spíše podle toho, zda-li něco potřebuji, něco chybí a tak, dejme tomu tak 1000kč za měsíc (někdy nic, někdy 1500kc, když je třeba před létem…), kosmetiku si nekupuji skoro vůbec, líčím se málokdy a v milionech krémů si taky moc nelibuji, takže tak 500kc max za ten měsíc? Někdy je potřeba koupit voňavka, deodorant.. A to je asi tak vše.
Takže to máme dalších 800kc za měsíc.. Ale teď už opravdu vše. 
A vlastně si ještě platím multisportku!
Budu moc ráda, když napíšete, jak jste na tom Vy. Už jen proto, že to člověka může poučit.

Děkuji a přeji hezký den!