Nákup s dovozem do domu - ušetříte?

5
16.7.18 22:04

Nakup s dovozem do domu usetrite?!

Premyslim, ze si necham jednou ci dvakrat mesicne dovest nakup az do domu napr. tesco abych nechodila tolik do kramu a neutratila ze lakadla. navic manzel je v tomhle desny, koupi co mu prijde pod ruku a ve finake mame kosik plny zbytecnosti a na mesicni vareni nic. Delate to nekdo?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35859
16.7.18 22:10

V dnešní době asi skoro všichni co mají tu možnost. Je to rychlé a nemusím se nikam trmácet a pak to tahat domů a nekoupím blbiny. Teda většinou pokud mi tam na jejich stránce neběhá něco lákavýho :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.07.18 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31953
16.7.18 22:11

Objednáváme běžně, ale nevím jak by to mělo pomoct od lákadel :) spíš si dělejte seznam a nakupujte podle něj, protože jinak je to zrovna v tomhle dost jedno jestli tam jdeš osobně nebo nakupuješ online :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
16.7.18 22:17

Ja nakupuji na rohlíku bezne tydeni nákupy, dokupuji max pecivo v pekárně, připadne ovo/zel ve stánku vedle. Určitě ušetříme hodne času a nervu :lol: nicméně finančně to bude asi na stejno, ptákoviny a pochutiny nekupuju ani v obchodě.

• Citovat
  • Upravit
6021
16.7.18 22:18

@Mokuty83 Nejsem typ, který podléhá lákadlům, jsme ale teď bez auta, a velké nákupy opravdu nechci tahat domů ručně. Takže službu využívám, cena potravin je vyšší, ale zase ušetřím čas i peníze za benzín. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
16.7.18 22:21

Myslím, že lákadlům nepodlehnes tolik. Většinou pak některé zbytečnosti z košíku vyndám, když z boku vidím jak částka za nákup hezky naskakuje. Jinak celkem tuto službu využívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
16.7.18 22:21

Nakoupila jsem jen jednou a to byly plenky v akci a brala jsem jich hodně a doprava byla zdarma. Jinak nenakupuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.7.18 22:25

Holky prosím dodávají i na vesnice a kolik je případně poplatek? Ptám se kvůli babičce, že bych ji to navrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
16.7.18 22:26

Nakupuji tak asi osm let. Nejdrive Tesco, pak Rohlik. Prima je, pouzivat oblibene polozky, pak je nakup rychle vyrizeny a bez polozek navic. A hlavne nemusim tahat mleka, oleje, mouky. Uspora casu a pazi ohromna. Do obchodu si chodim vybrat pecivo a maso. Na meho muze to funguje obracene, ten se online rad necha zlakat a pak vsechny vykrmuje. Hlavne nedava pozor na rozdily v kusech a balenich :lol: a uz objednal omylem 10kg cibule a 100 vajec :lol:, ale zlepsuje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
16.7.18 22:28

Pre mna nenahraditelna sluzba. Nakupujem tak 2-3× do mesiaca vsetko a uz len dokupujeme pecivo a mlieko z automatu. Mam 3 deti a kedze som ich musela po nakupoch vlacit so sebou, vzdy nieco „dolezite“ nakupili. Alebo som ich strcila na hodinu dve do detskeho kutika a to tiez nie je uz pri 3 detoch lacny spas. Takze za mna jednoznacne setriaca sluzba, aj ked je Tesco trochu drahsie ako ine obchody, aj tak je to pre mna stale vyhodne. Sem tam je doprava zadarmo, sem tam mi poslu nejaky kupon za odmenu. Som velmi spokojna a nakupujem takto uz cca 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.7.18 22:28

Už ca 8 měsíců nakupuji prakticky jenom přes Rohlík a přes Tesco /víc přes Rohlík/ - od té doby, co jsem bez auta. Myslím, že se tím dá ušetřit, protože nakoupím určitě míň, než když to zboží vidím naživo…promyslím, napíšu a pak už to během pár minut nacvakám. Úspora časová velká, koupím, co je v akci a myslím, že po čarou ušetřím, pokud připočítám vysoké ceny na vesnici, úsporu času a benzínu, …a nervů, protože se dá nakoupit bez dětí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
16.7.18 22:42

@PufinkaS na rohlik.cz mrkni na rozvozovou mapu, kam az jezdi. Cena za dopravu je různá podle lokality a výše nákupu.

• Citovat
  • Upravit
3753
16.7.18 22:44

nakupujeme jen Rohlík, ale my jsme extralíní chodit do obchodů a oba velice rychle ztrácíme nervy, když něco nemají nebo je i sebemenší fronta
když si představím ten ušetřený čas, nervy a peníze za benzín, tak se nám to prostě vyplácí

chodím jen do pekárny, masny atd, kde nemusím brát košík a rovnou od pultu hlásím co chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101775
16.7.18 22:51
@Nimie píše:
Objednáváme běžně, ale nevím jak by to mělo pomoct od lákadel :) spíš si dělejte seznam a nakupujte podle něj, protože jinak je to zrovna v tomhle dost jedno jestli tam jdeš osobně nebo nakupuješ online :kytka:

Tak já bych řekla, že od lákadel to pomáhá slušně, než jsem naklikala to nutné a nezbytné, tak jsem toho měla natolik plné zuby, že mě už nenapadlo se dívat po něčem dobrém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
16.7.18 23:10

No já ušetřím,protože vidím kolik to bude stát,takže něco může člověk zvážit jestli to opravdu potřebuje.Znám tedy jenom Tesco,ale chci zkusit i Rohík a Koloniál.Mimochodem,víte někdo odkud to zboží vozí,mají své sklady ?Tesco vozí své to je jasné,ale ty ostatní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat