16 let..otěhotnění.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.1.22 21:22

16 let..otěhotnění.

Dobrý den je mi 16 let a bojím se zeptat na blbý dotaz ohledně otěhotnění. Snad chápete anonymitu. S přítelem jsem spolu rok. Beru antikoncepci a k tomu používáme kondom. S touhle antikoncepci nemám problém. Problém nestane až tehdy, kdy děláme jiné prakticky. Jako třeba oral, nebo prsty. Tyhle praktiky děláme většinou po sexu. Přítel má vždy ruce od spermatu a dost často do mě ty prsty strčí.
Prosím o uklidnění jaký může být riziko otěhotnění přes prsty na kterých je suché sperma, nebo po oralu přítele, pak jazykem mě. Vím dost blbý dotaz, ale jen chci nějak uklidnit. Děkuji a přeji pěkný zbytek večera.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
29.1.22 21:26

Prosimtě antikoncepci nikdy nevysazuj. Minimálně do doby než si něco naštuduješ o sexu. A pokud můžu radit, tak míň sexuj a víc se věnuj škole :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.22 21:37

@PeBa12 já vím jak to funguje. Jen si nejsem jistá, jak to u tohohle. O tom se někde nemluví. Ani ve škole.

• Citovat
  • Upravit
24595
29.1.22 21:39

Pokud bereš pravidelně a správně antikoncepci, je pravděpodobnost otěhotnění velmi malá. Ale ať si přítel teda ty ruce nejdřív utře, když už to musíte dělat takhle. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2152
29.1.22 21:48

Nejdriv studuj pak sexuj. Neuveritelny :roll: partner at si umyje pracky a ty nezakladej stupidni tema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
29.1.22 21:57
@migmina píše:
Nejdriv studuj pak sexuj. Neuveritelny :roll: partner at si umyje pracky a ty nezakladej stupidni tema

Ježíš, tak pokud to není troll, což předpokládám, že není, tak se prostě šestnáctiletá nezkušená holka ptá co a jak… :nevim:
To musíš být hned takhle ostrá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
29.1.22 22:00
@Anonymní píše:
Dobrý den je mi 16 let a bojím se zeptat na blbý dotaz ohledně otěhotnění. Snad chápete anonymitu. S přítelem jsem spolu rok. Beru antikoncepci a k tomu používáme kondom. S touhle antikoncepci nemám problém. Problém nestane až tehdy, kdy děláme jiné prakticky. Jako třeba oral, nebo prsty. Tyhle praktiky děláme většinou po sexu. Přítel má vždy ruce od spermatu a dost často do mě ty prsty strčí.
Prosím o uklidnění jaký může být riziko otěhotnění přes prsty na kterých je suché sperma, nebo po oralu přítele, pak jazykem mě. Vím dost blbý dotaz, ale jen chci nějak uklidnit. Děkuji a přeji pěkný zbytek večera.

Pokud bereš HA a bereš ji opravdu poctivě, tak se nemusíš bát :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
29.1.22 22:08
@Anonymní píše:
@PeBa12 já vím jak to funguje. Jen si nejsem jistá, jak to u tohohle. O tom se někde nemluví. Ani ve škole.

jo tááák, spermie dostanou memo o tom, že už jaksi nejsou na pen*su, ale na ruce, takže na ně hormonální antikoncepce fungovat nebude, to je přece jasný, že jsou najednou superspermie a vypnout si hormonální antikoncepci

zkus tu svoji myšlenku domyslet a přijdeš na to sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8642
29.1.22 22:12

Jako jo, je to stupidní dotaz, ale zase je lepší, že se zeptá, když si není jistá, než aby ze strachu z těchto velmi inteligentních odpovědí se radši nezeptala a pak třeba otěhotněla…

Ne, neboj, při pravidelném a správném braní antikoncepce neotehotnis žádným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24595
29.1.22 22:14
@jamik1416 píše:
Ježíš, tak pokud to není troll, což předpokládám, že není, tak se prostě šestnáctiletá nezkušená holka ptá co a jak… :nevim:
To musíš být hned takhle ostrá??

Taky nechápu. :nevim: Já jsem v 16 byla sama pěkný tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.22 22:16
@Anonymní píše:
"já vím jak to funguje. Jen si nejsem jistá, jak to u tohohle. O tom se někde nemluví. Ani ve škole.

To spíš vypadá, že nevíš… Pokud bereš antikoncepci poctivě, nemáš ovulaci, nezraje vajíčko, není co oplodňovat. Je úplně jedno, kolik se do tebe dostane spermií. Nebyl by potřeba ani kondom, ale dvojitá ochrana je samozřejmě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.22 22:38

Děkuji všem co jsou tu na mě milí vážím si toho :srdce: ano ve škole se o tomhle nemluví..ano vím, že když antikoncepci beru tak jak mám tak je to malá šance, ale žádná antikoncepce není 100%. Já ji beru pravidelně a tak jak mám, ale i přes to radši používáme i kondom. Mám někdy pochybností jestli vůbec funguje, ale to jsou moje věci v hlavě( co když mi nesedí a kvůli tomu nefunguje? Co když nezabírá?) A dalších spousta věcí. Jsem dost paranoidní mám to od malička a bojím se dost věcí..teď aktuálně je to strach z otěhotnění a není to věkem je to mojí hlavou, která si dokáže udělat různé představy. A tím, že jsem si nebyla jistá jestli se dá otěhotnět přes prsty od spermatu, nebo jak jsem psala tím jazykem, tak jsem se prostě zeptala. Zajímá mě jestli je šance i když bych tu HA nebrala.
Tím, že si tu ze mě budete dělat sranda mi neporadite. Každý jsme jiný a věcí bereme Každý jinak. Děkuji za pochopení

• Citovat
  • Upravit
4164
29.1.22 22:49
@PeBa12 píše:
Prosimtě antikoncepci nikdy nevysazuj. Minimálně do doby než si něco naštuduješ o sexu. A pokud můžu radit, tak míň sexuj a víc se věnuj škole :mavam:
@migmina píše:
Nejdriv studuj pak sexuj. Neuveritelny :roll: partner at si umyje pracky a ty nezakladej stupidni tema

Co blbnete?
Furt lepší, když se mladá svědomitá vyplašená holka radši desetkrát ujistí a zeptá, než aby zakládala diskuzi o už vzniklém nechtěném těhotenství, nebo aby si kvůli obavám zbytečně kazila požitek ze sexu.

Zakladatelko, ochrana dostatečná, riziko minimální, měj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
29.1.22 22:52
@Karamba2020 píše:
Co blbnete?
Furt lepší, když se mladá svědomitá vyplašená holka radši desetkrát ujistí a zeptá, než aby zakládala diskuzi o už vzniklém nechtěném těhotenství, nebo aby si kvůli obavám zbytečně kazila požitek ze sexu.Zakladatelko, ochrana dostatečná, riziko minimální, měj se.

S tím, že je mladá souhlasím, ale už vůbec není svědomitá a vyplašená je jen kvůli vlastní blbosti. Promiň, že ti tak píšu, ale je to tak. Nechápu proč mají dnešní děvčata takovou potřebu začínat se sexem jen co dostanou občanku když ani nerozumí vlastnímu tělu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
29.1.22 23:00

@PeBa12 proč dnešní děvčata? Naopak mi přijde v dnešní době informovanost velká a co neví, tak si zjisti na netu. To za mých mladých let jsme byli pěkná telata a znali jsme max rady z bravička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová