17 dní do porodu - brnění rukou

1475
1.2.11 08:51

17 dní do porodu

Dobré ránko holky :hug: Chci se zeptat za 17 dní mám termín.Ale je to už pár dnů co mě strašně brní ruce.Tak že to i semtam zabolí .Jak sem byla u dr tak mi řekl že je to normální.Máte někdo zkušenosti?Magnesium už brát nemůžu .Už se malého nemůžu dočkat .Ale to všechny maminky děkuji hezký den :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1322
1.2.11 08:54

ahojky :) mě taky docela brní ruce, ale většinou jen po ránu a nohy někdy taky :( Doktorka říkala, že se to stává v těhotenství. Já na to nic neberu, čekám, že to přejde samo do dvou měsíců (do termínu) :D Ruce mě i bolí, takové neohrabané :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
1.2.11 09:02
Karinkaaa píše:
Dobré ránko holky :hug: Chci se zeptat za 17 dní mám termín.Ale je to už pár dnů co mě strašně brní ruce.Tak že to i semtam zabolí .Jak sem byla u dr tak mi řekl že je to normální.Máte někdo zkušenosti?Magnesium už brát nemůžu .Už se malého nemůžu dočkat .Ale to všechny maminky děkuji hezký den :kytka: :mavam:

S brněním ruk nemám zkušenosti, ale 17 dnů před termínem se mi narodila dcerka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1475
1.2.11 09:15

No kéž by :huban: Já s manžou sme už nervozní.Už se nemůžu dočkat :huban: Ale nejhorší že jak se postavím nemůžu skoro ani chodit bolí mě to dole ale jen v noci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.2.11 09:20

ja mam taky 17 dni do terminu a šilene me boli vnitrni strana stehen,uz se ty svi cacorky taky nemuzu dockat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
1.2.11 09:22
Karinkaaa píše:
No kéž by :huban: Já s manžou sme už nervozní.Už se nemůžu dočkat :huban: Ale nejhorší že jak se postavím nemůžu skoro ani chodit bolí mě to dole ale jen v noci :think:

Tak to mě bolí dole taky všechno a už aspoň 4 měsíce :( No musíme to nějak vydržet, já to mám ještě na delší dobu. Bolí mě i trochu klouby na rukou. To brnění pociťuji tak 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.2.11 09:35

Ahoj, já mám 19 dní do termínu :-) . Brní mě taky trochu nohy, hlavně ráno a pak je to lepší. Nejhorší ale pro mě teď je že jsem nemocná, pěkně kašlu a mám rýmu a to se nedá…zakašlu, s malým to tam hází..chudák :-( a rozbolí mě celý spodek. Bojím se pořádně vykašlat..No pakárna. :zed: Nemůžu si lehnout a zaspat nemoc, mám tu dceru a štěně co pořád něco vyvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
1.2.11 09:41

holky,taky se hlásím,že mám 17 dní do termínu,ale my půjdme dřív na vyvolání-kvůli věku a velkému mimi

ale poslední týden má extrémně nateklé nohy,brní mě a svědí a ruce mě taky brní,nedovřu prsty v pěst po ránu,jakjsou oteklé

ten závěr je fakt hustý,je to moje 3,těhu,ale nejhorší,takže i když by někdo řekl-zkušená rodička,tak takové potíže jsem u předchozích neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
1.2.11 09:56

Já bych šla rodit i hned.Jako bojím se ale kolik žen to vydrželo.Já jdu zítra k dr tak uvidím co mi řekne.Malý má přes 3kg tak uvidíme. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
1.2.11 09:58
By si měla odpočívat.Ale asi máš doma veselo.
PetraKad píše:
Ahoj, já mám 19 dní do termínu :-) . Brní mě taky trochu nohy, hlavně ráno a pak je to lepší. Nejhorší ale pro mě teď je že jsem nemocná, pěkně kašlu a mám rýmu a to se nedá…zakašlu, s malým to tam hází..chudák :-( a rozbolí mě celý spodek. Bojím se pořádně vykašlat..No pakárna. :zed: Nemůžu si lehnout a zaspat nemoc, mám tu dceru a štěně co pořád něco vyvádí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
1.2.11 13:55

Hmm, asi to je normální, mně brněly ruce před porodem taky a zůstalo mi to ještě dlouho po porodu, takovej rok určitě.

Příspěvek upraven 01.02.11 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
1.2.11 14:05

To se mám na co těšit teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...