Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lucenka ty hele, ale mozna by to meli odstranit, je to negativni, nemeli bychom na to poukazovat, a buhvi jak to vlastne bylo, vzdyt do Jugosky se jezdilo…
@Gába27 píše:
Holky, vytáhněte si už ty třísky ze zadku, protože to fakt neskutečně žerete a přehráváte. Ještě vám praskne cévka a budete tahat nohu.Evu a Vaška jsem už dlouho nikde neviděla. Ti ještě fungují? Já poslouchám komerční rádia (ano, jsem povrchní), případně vážnou hudbu v autě. Je třeba mě zastřelit, páč nemám ten správný hudební vkus.
já jsem v klidu, mně zas připadá že to žere a přehrává ta vaše skupina:), jste se sem slítli jak gripeny (nebo spíš migy
)v jednotném šiku na zavolání SOS ![]()
jestli něco myslíš jako vtip, dej tam smajlíka, protože jeden nikdy neví, co tu kdo myslí vážně ![]()
@suvik píše:
Jenze to neni reakce na tvy zakazovani v nadsazce, jasne jsi psala, ze zakazovani komunisty nebylo az tak hrozny. Hmm, jenze ono bylo.Hysterie je tvy oblibeny slovo koukam.
A tvůj oblibený stav, koukám. Ty zase pochop, že za komárů všichni nadšením nepištěli z podobných kapel, které ty tady zmiňuješ. Ale kdo to měl jinak než ty, tak byl zažraný komunista, že? To jsem tady o sobě (př. mých rodičích) ještě nečetla, a přitom jsem při zmínce o Jugině čekala, že se opět na mě snese snůška urážek, jak jsem byla komunistické a papalášské dítko.
Pochopte už konečně, že někteří (a bylo jich dost) lidé té doby chtěli jen normálně žít, pracovat, vychovávat děti. Každý neměl potřebu rebelovat a držkovat proti režimu. Stejně jako dnes je spoustě lidí šumafuk, co se děje a stačí jim chléb a hry.
@Gába27 a pamatuješ, jak třeba „zmizel“ Matuška? (i z písničky u Chalupářů)
@Gába27 píše:,,Držkovat proti režimu,, - ty jsi asi moc mladá nebo nevim. Vyznívá to, jako by ten režim byl OK, použiješ-li slovo držkovat.
A tvůj oblibený stav, koukám. Ty zase pochop, že za komárů všichni nadšením nepištěli z podobných kapel, které ty tady zmiňuješ. Ale kdo to měl jinak než ty, tak byl zažraný komunista, že? To jsem tady o sobě (př. mých rodičích) ještě nečetla, a přitom jsem při zmínce o Jugině čekala, že se opět na mě snese snůška urážek, jak jsem byla komunistické a papalášské dítko.Pochopte už konečně, že někteří (a bylo jich dost) lidé té doby chtěli jen normálně žít, pracovat, vychovávat děti. Každý neměl potřebu rebelovat a držkovat proti režimu. Stejně jako dnes je spoustě lidí šumafuk, co se děje a stačí jim chléb a hry.
@matkabagristy píše:
A Zlatovláska (Tříska).
@matkabagristy píše:
Pamatuju, protože to je můj oblíbený seriál od dětství. Jednou tam byl a další týden už ne. A co jako? Měli ho pochválit, že zdrhnul? Ale i tady z toho vyplývá, že tak horké to nebylo, a že cestovat se mohlo a šlo to. Tříska taky zdrhnul přes Kypr. Jak je to možné, když tady byla tak strašná doba temna a nikdo vycestovat nesměl. Obzvláště prý ne ti, kteří rebelovali proti režimu. Tohle mi celkem hlava nebere. ![]()
@Lenka002 píše: ,,Držkovat proti režimu,, - ty jsi asi moc mladá nebo nevim. Vyznívá to, jako by ten režim byl OK, použiješ-li slovo držkovat.
Kdybys četla diskuzi pořádně, věděla bys, kolik mi přibližně je.
@Gába27 aji goťák mohl zůstat venku
Kujva, dobře jsme se měli
A z Jugošky to taky šlo-přes hory nebo přes moře
@matkabagristy píše:
@Gába27 aji oťák mohl zůstat venkuKujva, dobře jsme se měli
A proč nezůstal? Příležitostí měl více než dost. Vystupoval v Las Vegas, takže viděl tu nádheru kapitalismu na vlastní oči. Přesto se vrátil. Mmch., zrovna Gott mě v posledních letech velmi mile překvapil svými názory na dění ve světě.
@Gába27 Ty jsi neuvěřitelná. Zdrhnul…nepřijde ti divné, že tenkrát lidé nemohli prostě jít pryč? Dnes můžeš jet na výlet, na dovču, nebo klidně odjet pracovat.
@Gába27 každej chce normálně žít, pracovat a vychovávat děti. Někdo k tomu ještě chce navíc, aby se nepopravovali, nebo nezavírali do kriminálu ti „rebelové“, abych já měla ten svůj klídek, kus žvance a jistoty.
tak zase pochop, že jsou lidi, kterým vadí omlouvání totality. Jestli je lidem šumák, co se dějě, tak to pak skončí třeba další tentokrát tou „bruselskou“ totalitou, proti které se dost ozýváte ![]()
A vůbec, každý, kdo chce žít mimo republiku, by měl o vše přijít- o kontakt s rodinou, přáteli, o veškerý majetek, jeho rodina by měla za jeho nevděčnost pykat
Jsem na řadě, holka se mi odstěhovala na ten prohnilý kapitalistický západ ![]()
@ospalámyš píše:
@Gába27 každej chce normálně žít, pracovat a vychovávat děti. Někdo k tomu ještě chce navíc, aby se nepopravovali, nebo nezavírali do kriminálu ti „rebelové“, abych já měla ten svůj klídek, kus žvance a jistoty.tak zase pochop, že jsou lidi, kterým vadí omlouvání totality. Jestli je lidem šumák, co se dějě, tak to pak skončí třeba další tentokrát tou „bruselskou“ totalitou, proti které se dost ozýváte
Přesně. Narozdíl od minulosti, tu bruselskou totalitu můžeme ještě ovlivnit. K čemu bude, že tady budeme vytahovat dookola, co už stejně změnit nelze. Stalo se. Nikdo to už nezmění. Ta doba se nevrátí. Hrozí nám ale něco podobného, a pokud někdo bude pořád fanaticky plivat na Rusko (bo komunisti) a tahat nás do bruselské zadnice, tak budeme na tom možná ještě hůř, než za komančů, protože ti nás aspoň nechtěli vyhladit a nahradit novými Evropany. Všichni ti, kteří tak nadšeně piští na výročím 17. listopadu, si tohle nebezpečí neuvědomují. Zato celá západní Evropa leze do zadku Rusku a Číně, protože pochopila, odkud nyní svěží obchodní vítr vane.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat