Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám, jestli někdo založil diskuzi o sametové revoluci a nevidím.
Já to zažila a jsem ráda.
Máte vzpomínky na tu dobu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lenka002 vlastně ne
, nebylo mě moc jen si pamatuju že najendou učitelky vůbec nechtěli slyšet soudružko učitelko a já se jich ptala proč to vyžadovali a ted za to dostávám poznámky
![]()
Můžu se tě zeptat? Víš co se stalo 17.11. krom rádoby sametové revoluce?
Pamatuju si, jak jsme sledovali odstranění Gottwaldovy sochy z náměstí. Jinak asi nic, byla jsem ještě ve školce.
Neuvěřitelná doba, zažil jsem na vlastní, pendrekama sešlehaný záda. Pěkný jelita jsem měl.
Na levý straně, fousy a svíčka, to jsem já před 28 lety.
Pamatuji si velice dobře a také o tom vyprávím dětem. Nechtěla bych návrat doby před 17.11.1989 ani na vteřinu.
Já zažila. A zažila jsem i tu dobu před revolucí.
Vzpomínky na 17. listopad a období po něm mám úžasné a jsem ráda, že jsem to zažila. Škoda, že tu není smajlík s véčkem.
![]()
@KalamityJohn teda takovou vzpomínkovou fotku ![]()
Já byla v prváku…takže jo, pamatuju
@arada píše:
Můžu se tě zeptat? Víš co se stalo 17.11. krom rádoby sametové revoluce?
Proč rádoby?
Je to Mezinárodní den studenstva- Jan Opletal a Václav Sedláček byli zabiti nacisty, zavření VŠ u nás, demonstrace atd.
@KalamityJohn píše:
Neuvěřitelná doba, zažil jsem na vlastní, pendrekama sešlehaný záda. Pěkný jelita jsem měl.Na levý straně, fousy a svíčka, to jsem já před 28 lety.
Dobrý…
Za kterou fakultu?
Taky jsem hledala, jestli tu je aktuální diskuse. Takže díky za ni, i když koukám, že moc příspěvků nemá ![]()
Mně bylo 12, vzpomínky mám poměrně živé, i na dobu před Listopadem.
A když teď ve zprávách přichází k památníku na Národní třídě Andrej, otvírá se mi kudla v kapse ![]()
@Petra Z píše:
@KalamityJohn teda takovou vzpomínkovou fotku
Já byla v prváku…takže jo, pamatuju
Já akorát přišel z vojny po vejšce. Ještě mám tuhle fotku, pamatuju se že jsem tam takhle blbě vykukoval přes štíty ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat