Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Demi píše:
Vidíš to dost dobře. Mám to taky tak, ve vzpomínkách. Jenom se bojím, že ikdyž preference komoušů klesají, stále se derou k moci, aby byli co nejblíž a mohli nadále ovlivňovat to, co potřebují. komunistický ředitel ZŠ dnes nepustí zástupce politických vězňů, aby žákům vyprávěl o svých zážitcích. A tak dál.
to je smutné, to by nemělo být
@DanielaD píše:
ty jsi stále taková negativní, pořád jen píšeš o politice. Já na ní dlabu, je tady prezident, který mě nezajímá, Bureš STB, televize, to je dokonalý marketing, komu chtějí, tomu ten mozek vymydlí.Máme se moc dobře, mnoho šikovných lidí, kteří podnikají, snaží se, umí. Jen nejsou doceněni, jen tresty, pokuty..
Vadí mě, jak jsou nyní všichni chytří a prskají na 17.11. na Havla na všechno…Chybí ti tady něco? Pokud ano, tak si zabal kufr a![]()
No vidíš, co sis vycinkala
. Co my tady chybí? Kalousek na hradě (Mírov)? ![]()
@DanielaD píše:
to je smutné, to by nemělo být
A kde se to jako děje?
@Gnaar píše:
A kde se to jako děje?
citace:
@Demi píše:
Vidíš to dost dobře. Mám to taky tak, ve vzpomínkách. Jenom se bojím, že ikdyž preference komoušů klesají, stále se derou k moci, aby byli co nejblíž a mohli nadále ovlivňovat to, co potřebují. komunistický ředitel ZŠ dnes nepustí zástupce politických vězňů, aby žákům vyprávěl o svých zážitcích. A tak dál.
Příspěvek upraven 17.11.17 v 22:52
@KalamityJohn píše:
Kecas voloviny.
Ty kecáš vol.viny. Cvrlikají si o tom už i vrabci na střeše, když to tvrdí sám Pithart.
@Gnaar píše:
No vidíš, co sis vycinkala. Co my tady chybí? Kalousek na hradě (Mírov)?
divné názory, nevím kolik máš roků..nemusíš na toto odpovídat
Viděla si ho při něčem, znáš ho osobně? Víš o tom opravdu vše, nebo zase jen net, TV?
Nevěř všemu co ti nacpou pod nos.
něco o tom vím ![]()
@DanielaD píše:
divné názory, nevím kolik máš roků..nemusíš na toto odpovídatViděla si ho při něčem, znáš ho osobně? Víš o tom opravdu vše, nebo zase jen net, TV?
Nevěř všemu co ti nacpou pod nos.něco o tom vím
43. Teď přesně nevím co to znamená „něco o tom vím“? Jako o Kalousovi? Tak jsem jedno velké ucho. ![]()
Jinak, co konkrétního se Ti nelíbí?
@Gnaar píše:
Ty kecáš vol.viny. Cvrlikají si o tom už i vrabci na střeše, když to tvrdí sám Pithart.http://www.ceskatelevize.cz/…zhroutil-sam
můžeme si nechat vlastní pravdu? Mě zrovna Pithart nepřesvědčí, hlavně, že ho bylo všude plno, motal se kolem Havla, a nyní bude plácat opačně? proč to neřekl tenkrát? Víš co, já si chci nechat pěkné vzpomínky na ty dny, a nějaké články mě je nevezmou, ani tvá zarputilost.
Co bys vlastně chtěla? Co se ti nelíbí? Pokud na toto znáš odpověď
Gnaar.. seš jak moje tchýně.. k volbam nepude, ale všechno je naho..no a všichni jsou zloději.. přesvědčovat přesvědčeného nemá smysl.. máš právo si myslet, jak je to tu špatné, naštěstí je více tech, kterým to připadá lepší..já tu dobu zažil, soce jako děcko, ale zažil.. děkuji nechci.. a když už jsme u toho snu.. od nás z práce je asi 10 rodin odjetých v usa, pracují u pobočky naší firmy, která je v brně, další jsou v německu, v Korei, v autrálii..nemusíš mi věřit, ale je to tak.. takže ano, jde to.. za komančů bys mohla jet tak na sibiř.. a pokat se ti tu nelíbí, nikdo tě nedrží, můžes se svobodně rozhodnout a odstěhovat se třeba do KLDR
@DanielaD píše:
můžeme si nechat vlastní pravdu? Mě zrovna Pithart nepřesvědčí, hlavně, že ho bylo všude plno, motal se kolem Havla, a nyní bude plácat opačně? proč to neřekl tenkrát? Víš co, já si chci nechat pěkné vzpomínky na ty dny, a nějaké články mě je nevezmou, ani tvá zarputilost.
Co bys vlastně chtěla? Co se ti nelíbí? Pokud na toto znáš odpověď
Co bych chtěl? Chtěl bych tady zákon o prokázání původu majetku. Potom by většina polistopadových elit skončila…
@Gnaar píše:
43. Teď přesně nevím co to znamená „něco o tom vím“? Jako o Kalousovi? Tak jsem jedno velké ucho.
Jinak, co konkrétního se Ti nelíbí?
já ti to už psala, co mě vadí, stydím se za pezidenta, STB Bureše…podvodník, lhář,
toto mě vadí..ničení soukromého podnikání, neúcta k člověku k jeho práci, špatné zákony, dlouhá mateřská, bezplatné zdravotnictví…
@lopata píše:
Gnaar.. seš jak moje tchýně.. k volbam nepude, ale všechno je naho..no a všichni jsou zloději.. přesvědčovat přesvědčeného nemá smysl.. máš právo si myslet, jak je to tu špatné, naštěstí je více tech, kterým to připadá lepší..já tu dobu zažil, soce jako děcko, ale zažil.. děkuji nechci.. a když už jsme u toho snu.. od nás z práce je asi 10 rodin odjetých v usa, pracují u pobočky naší firmy, která je v brně, další jsou v německu, v Korei, v autrálii..nemusíš mi věřit, ale je to tak.. takže ano, jde to.. za komančů bys mohla jet tak na sibiř.. a pokat se ti tu nelíbí, nikdo tě nedrží, můžes se svobodně rozhodnout a odstěhovat se třeba do KLDR
Tak mnoho štěstí. To jsou zase moudra, když se Ti něco nelíbí, jeď do KLDR
Proč tam nejedeš sám, chytrolíne?
@DanielaD píše:
já ti to už psala, co mě vadí, stydím se za pezidenta, STB Bureše…podvodník, lhář,
toto mě vadí..ničení soukromého podnikání, neúcta k člověku k jeho práci, špatné zákony, dlouhá mateřská, bezplatné zdravotnictví…
Takže se už balíš a odjíždíš do emigrace dle rady tady kolegy? Mj. nevadí Ti, že i Tvůj oblíbenec Havel byl agent STB?
@Gnaar píše:
Co bych chtěl? Chtěl bych tady zákon o prokázání původu majetku. Potom by většina polistopadových elit skončila…
ty jsi muž?
tak promiň, to není poznat..
ale neskončila, to je slabý zákon, vše mají přepsané, peníze v daň. ráji viz Bureš..podívej kolik má firem mimo EU najdi si na OR..když budeš v tom hledání,,koukni na stránky MF..tam uvidíš skutečná čísla hospodaření, jeho výkřiky, že vybral více na EET -podívej se… ![]()
@Gnaar píše:
Takže se už balíš a odjíždíš do emigrace dle rady tady kolegy? Mj. nevadí Ti, že i Tvůj oblíbenec Havel byl agent STB?
to je novina
žila jsem dlouho v zahraničí, mám s čím srovnávat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat