Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Michelangelo píše:
Kdo u nás doopravdy vládne?Rychetský vyslal varování Babišovi a Okamurovi, že pokud dojde k pokusu o zrušení Senátu nebo k přesunu země k přímé demokracii, Ústavní soud zasáhne! Soudci budou rušit pro-národní zákony v ČR stejně, jako je ruší v USA Trumpovi!
https://aeronet.cz/…v-cr-stejne/
Zajímavý postřeh. Teď zase začne masírka „ajronetajronetputin“? ![]()
@Lenka002 píše:
Proč rádoby?
Je to Mezinárodní den studenstva- Jan Opletal a Václav Sedláček byli zabiti nacisty, zavření VŠ u nás, demonstrace atd.
Právě a o tom se už nemluví. A proč rádoby? Právě proto, že vše bylo předem naplánováno a za mě nechutně zneužita památka studentů z roku 1939.
@Adrasteia píše:
![]()
Svět se fakt zbláznil. Kapitalismus, peníze, kariéra, mamon - makáme, vyděláváme, ale na hodnoty jako jsou děti a čas strávený s rodinou zvysoka kašleme a tvrdíme, že to je přežitek. Jenže ono se nám to jednou vrátí v budoucích generacích. Dlouhá mateřská je jedna z mála věcí, které si ČR dokázala uhájit a jsem za to na naši zemi pyšná.
přesně tak a kdyby lidem zabavili všechno, co mají na hypotéky a půjčky, tak by jsme viděli hned, jaká je realita jejich bohatství
, i ten nejdůležitější životní zdroj, jakým je voda, nám po sametovém podrazu prodali na západ… až na nás EU vyhlásí sankce, protože odmítáme sorošovu armádu migrantů, tak poznáme, že vůbec nejsme soběstační, ale závislou kolonií EU
@Gnaar píše:
Zajímavý postřeh. Teď zase začne masírka „ajronetajronetputin“?
článek 9 je v Ústavě pro národ velmi závažný
… nepřestanou manipulovat s lidmi, dokud budou mít nějakou moc, možná by bylo výstižnější napsat dolary ![]()
Vzpomínky mám živé, bylo mi v té době 16. Byli jsme zmanipulovaní, hloupí, naivní.. tušíc, co následující doba přinese, seděla bych doma na zádeli a klíči bych chrastila leda tak ve vlastním zámku.
@arada píše:
Právě a o tom se už nemluví. A proč rádoby? Právě proto, že vše bylo předem naplánováno a za mě nechutně zneužita památka studentů z roku 1939.
Mám hodně podobné pocity.
Ano, prožívala jsem to, bylo euforické, krásné, cinkali jsme, trikolorovali a byli šťastní. Byla jsem mladá, bylo mi čerstvě 21 let, byla jsem toho plná. Mysleli jsme, naivně trochu, jak zakládáme nový svět.
Dneska už to vidím jinak. Přesto toho nelituji, jsem ráda že moje děti vyrostly v tomto režimu. Snad v něm budou umět lépe žít než naše ztracená generace.
@lopata píše:
no hlavně máte možnost se odtud odstěhovat a bydlet třeba na Aljašce, když budete chtít.. tehdá nešlo nic… mně je 36.. svoje první nové auto jsem si koupil ve 30ti, bydlím v bytě, ve svém, jezdím na dovolené, moře, hory atd.. nemám žádný extra vysoký plat, cca 500 000 brutto za rok.. za komančú bych měl 2500 brutto měsíčně a bydlel u rodičů protože byt nešlo sehnat, pokud se člověk neupsal na 10 let k podniku a do práce jezdil mhd do kolbenky na šestou.. děkuji, nechci… stačí se podívat na manželské etudy, jak mladí žily v 80tých letech.. a člověk hned vidí rozdíl.. tehdy a dnes.. tehdy člověk musel uplatit v nábytku vedoucího, aby si mohl koupit stěnu, sedačku atd, našetřit a čekat, až bude zrovna na skladě.. peněz to stálo jak za krávu.. dneska sednete do auta a za hodinu máte nakoupeno a ještě vám to přivezou a vynesou až na místo… tehdá- nemyslitelné.. a tak to bylo se vším..Příspěvek upraven 17.11.17 v 19:58
Za komančů bys dostala byt od podniku, příspěvky na dovolenou, tábor pro děti zdarma (a že byly pěkný) a že se nedalo jezdit ven? Ale dalo. Rumunsko, Bulharsko, SSSR, NDR, Polsko. Do ostatních zemích jsi musela žádat o výjezdní doložku, ale většinou jsi jí dostala. Na vybavení domácnosti jsi dostala novomanželskou půjčku a ještě ti bylo odpuštěno něco za každé narozené dítě.
Byla jsi v té době opravdu pískle, pamatuješ minimum.
@Gnaar píše:
Ty kecáš vol.viny. Cvrlikají si o tom už i vrabci na střeše, když to tvrdí sám Pithart.http://www.ceskatelevize.cz/…zhroutil-sam
Jo a ted tu o Jenickovi a Marence.
A hlavne si nezapomen alobalovy spodky, aby ti nemohli cist tvoje myslenky. *****
edit admin:vulgarismus
@Anonymní píše:
Za komančů bys dostala byt od podniku, příspěvky na dovolenou, tábor pro děti zdarma (a že byly pěkný) a že se nedalo jezdit ven? Ale dalo. Rumunsko, Bulharsko, SSSR, NDR, Polsko. Do ostatních zemích jsi musela žádat o výjezdní doložku, ale většinou jsi jí dostala. Na vybavení domácnosti jsi dostala novomanželskou půjčku a ještě ti bylo odpuštěno něco za každé narozené dítě.
Byla jsi v té době opravdu pískle, pamatuješ minimum.
No ty jsi tak *****, ze ****. O tom raji za komousiu ti vypravel tatinek stbak, co?
edit admin: nevhodné výrazy
@KalamityJohn píše:Úroveň diskuze s Tebou dosáhla nečekané myšlenkové hloubky. Děláš svou úrovní skvělou reklamu všem Havloidním fanatikům.
Jo a ted tu o Jenickovi a Marence.A hlavne si nezapomen alobalovy spodky, aby ti nemohli cist tvoje myslenky. Vole.
@KalamityJohn píše:
No ty jsi tak blba, ze bucis. O tom raji za komousiu ti vypravel tatinek stbak, co?
Proč nám tady píšeš o svém tátovi? ![]()
@KalamityJohn píše:
Jo a ted tu o Jenickovi a Marence.A hlavne si nezapomen alobalovy spodky, aby ti nemohli cist tvoje myslenky. Vole.
@KalamityJohn píše:
No ty jsi tak blba, ze bucis. O tom raji za komousiu ti vypravel tatinek stbak, co?
Ze Ti ale těch 20 let v USA vytříbilo slovník.
@Anonymní píše:
Vzpomínky mám živé, bylo mi v té době 16. Byli jsme zmanipulovaní, hloupí, naivní.. tušíc, co následující doba přinese, seděla bych doma na zádeli a klíči bych chrastila leda tak ve vlastním zámku.
Mně bylo taky 16 a prožívala jsem to naplno. Samozřejmě všechno není růžové, ale když porovnám svoje dětství ( a moje rodiče v té době) a dětství mých dětí. Je to obrovský ( a velmi pozitivní) rozdíl. Škoda, že všichni ti skeptici nemůžou propadnout časem a zažít třeba jen měsíc v 80-tých letech. Asi by mluvili jinak.
Odkaz s příznačným názvem, co udělá radost všem Havloidům ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat