Jaké boty k této bundě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
17.11.17 13:47

Jaké boty k této bundě

Ahojte, je to síce uplne mimo deti, ale vobec neviem ake boty na zimu si mám kupit k tejto športovej bunde… :nevim: pozerala som na nete a buď sa mi nepáčili alebo boli moc drahé… prosiiiim poradte mi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
17.11.17 13:55

Tak asi nějaké sportovní goretexové boty…nejlíp černé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
17.11.17 13:56

Pohorky… I když jsou takové, které si v rámci městské elegance vezmou i k tomuhle špičaté kozačky na jehle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
17.11.17 14:04

Nějaké sportovní zateplené boty… k tomuto vyloženě sportovnímu nic jiného asi nevymyslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.11.17 14:07

Je mi jasne, ze nejake sportove… myslela som ci neviete poradit nieco konkretne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
17.11.17 14:09

@Zuzzzan_ka Jak pisou holky, neco sportovniho. Osobne mam podobne jako tyto https://www.sportisimo.cz/…offe/175581/?… a jsou to me nejteplejsi boty, nikdy v nich nemam studene nohy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
17.11.17 14:10

@Zuzzzan_ka Když nevíme kde a jak žiješ, tak ti těžko někdo poradí nějaké konkrétní boty. To musíš vědět ty, jaké boty potřebuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
17.11.17 14:20
@Zdendula82 píše:
@Zuzzzan_ka Když nevíme kde a jak žiješ, tak ti těžko někdo poradí nějaké konkrétní boty. To musíš vědět ty, jaké boty potřebuješ ;)
… a jaké jsou pro ni finančně dostupné a jaké se jí líbí :roll:

@Zuzzzan_ka Upřímně moje první myšlenka byla, že místo bot by sis měla pořídit hlavně adekvátní náplň do té kapuce… :roll: Což ti sice teda navrhovat nebudu, ale upřímně… zkus nebýt tak líná :zed:
Když můžou na googlu, heurece a po obchodech lovit holky tady na diskuzi, a házet ti sem návrhy, které budeš šmahem odmítat, tak to určitě zvládneš i ty sama, ztratit tím svůj VLASTNÍ čas, ne jejich, vybíráním svých vlastních věcí. Hm? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.11.17 14:41

@LAlezane ja niesom lina, ked si si precitala moj prispevok tak tam pišem, že som sa pozerala…
Napisala som prispevok sem, pretože je tu dosť veľa ludi.. a mozno niekto ma športovejší štýl a o vhodných botách vie… jedna holka mi tu dala vygooglený odkaz asi preto, že ma osobni skusenosť a o toto ide… takže :palec: za tvoj koment, ale išlo mi iba o osobne skusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
17.11.17 14:43
@LAlezane píše: … a jaké jsou pro ni finančně dostupné a jaké se jí líbí :roll:@Zuzzzan_ka Upřímně moje první myšlenka byla, že místo bot by sis měla pořídit hlavně adekvátní náplň do té kapuce… :roll: Což ti sice teda navrhovat nebudu, ale upřímně… zkus nebýt tak líná :zed:
Když můžou na googlu, heurece a po obchodech lovit holky tady na diskuzi, a házet ti sem návrhy, které budeš šmahem odmítat, tak to určitě zvládneš i ty sama, ztratit tím svůj VLASTNÍ čas, ne jejich, vybíráním svých vlastních věcí. Hm? :cert:

Tak nejak :).

Ale ja jsem hodna a zrovna mam cas :D, tkz treba tyto: https://www.vagabond.com/…-4441-601-20
Ty jsem si nedavno koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.11.17 14:44

@cecetka juu, tieto som našla, aj nad nimi premyslam, ale asi by som chcela inu farbu… skočim nakuknuť aj do obchodu, každopadne ďakujem za koment k teme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.11.17 14:46
@Zuzzzan_ka píše:
Je mi jasne, ze nejake sportove… myslela som ci neviete poradit nieco konkretne :roll:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
17.11.17 15:43

Tak me treba i ke sportovnimu styli pasuji takove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
17.11.17 15:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
17.11.17 16:02
@Gorlami píše:
Tak nejak :).Ale ja jsem hodna a zrovna mam cas :D, tkz treba tyto: https://www.vagabond.com/…-4441-601-20
Ty jsem si nedavno koupila.

ty se mi moc líbí ale teda nevím jestli jsou vhodné k té bundě :mrgreen:

já moc děkuji za inspiraci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová