Jaké boty k této bundě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6180
17.11.17 16:03

Zimní nike air max, v zimní variantě chodím celou zimu, v klasické zbytek roku, v dalších airmaxech běhám… nedám na ně dopustit :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3822
17.11.17 16:12

Predevsim bych si koupila jinou bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.11.17 16:30
@zudina
@zudina píše:
:palec: :palec: mám týž názor.
Obecně, pokud to není bunda na hory a do lesů (ke které je úplně jedno, jaké pohorky či sněhule koupíš), tak do města prostě kabát. Sportovní bundu někam jinam, než na sport? To je prostě nešvar, který je třeba vymýtit.
A vhodně zvolený boty to fakt nezachrání :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
17.11.17 16:31
@welovefashion píše:
ty se mi moc líbí ale teda nevím jestli jsou vhodné k té bundě :mrgreen:já moc děkuji za inspiraci :mavam:

Mně přijde, že se hodí skoro ke všemu, taková casual klasika. A jsou teda straaašně pohodlný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
17.11.17 16:49
@zudina píše:

To bylo první, co mě napadlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.11.17 16:53
@Lily Evans píše:
Zimní nike air max, v zimní variantě chodím celou zimu, v klasické zbytek roku, v dalších airmaxech běhám… nedám na ně dopustit :srdce: :mrgreen:

Jak prosím vypadají zimní air max? mám jenom ty normální kožené, o zimních nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106171
17.11.17 16:58
@Čičorečka píše:
@zudina:palec: :palec: mám týž názor.
Obecně, pokud to není bunda na hory a do lesů (ke které je úplně jedno, jaké pohorky či sněhule koupíš), tak do města prostě kabát. Sportovní bundu někam jinam, než na sport? To je prostě nešvar, který je třeba vymýtit.
A vhodně zvolený boty to fakt nezachrání :poblion:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.11.17 16:58

A mě se náhodou ta bunda líbí, nechápu co je na ni špatného? :think: Klidně bych ji nosila a k tomu nějaké pěkné farmářky. Samozřejmě by to byla bunda na volný čas - s dětmi do parku, na nákup, na výlet… Do práce, do města atd. bych sáhla po pěkném dlouhém kabátu abych mohla vyvětrat kozačky :mrgreen:

P. S Farmářky nebo workery jak se jim taky říká by byli asi nej, jsou teď hodně moderní a je jich všude plno, pěkné jsou třeba Timbrlandy, ale jsou drahé. Zkus třeba CCC, tam najdeš i pěknou koženou botu za dobrý peníz :palec:

Příspěvek upraven 17.11.17 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
17.11.17 17:00

Sede zimní workery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
17.11.17 17:52

Jedině sportovní boty, mám zimní sněhule loap, černé, a miluju je, mají je ve Sportisimo. Ale bydlím na horách, a hlavně je nosím ven se psem a tak. Do města nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.11.17 18:20
@Venetia píše: :roll:

Copak? Tohle vyjádření nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106171
17.11.17 18:23
@Čičorečka píše:
Copak? Tohle vyjádření nechápu :lol:

no já tedy běžně vidím ženy v bundách..asi se musím fakt lépe dívat kolem sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.11.17 18:29

@Venetia já taky běžně vidím lidi ve městě v lyžařských bundách. A stejně mám ten názor, že se to nehodí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
17.11.17 18:46
@welovefashion píše:
ty se mi moc líbí ale teda nevím jestli jsou vhodné k té bundě :mrgreen:já moc děkuji za inspiraci :mavam:

Myslim, ze jsou. Podobne mam od Bati… ale ty moje nejsou do velkych mrazu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
17.11.17 19:03
@cecetka píše:
Myslim, ze jsou. Podobne mam od Bati… ale ty moje nejsou do velkych mrazu :?

já bych k těmto botičkám viděla spíš kabát nebo černou delší bundu, ale tak jsou dost univerzální.. tak vlastně proč ne

ono ani ty vagabundky nevypadají mega zateplené, řekla bych tak na zimu ve městě :D
mrknu i k tomu batovi, tuším, že moje kozačky už celou další zimu nepřežijou, tak taky budu něco takovýho potřebovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová