Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mne to ale fakt zajima. Proc nekdo zije takhle negativne vis. Ja to nechapu. Je mi to uplne cizi.
Zil jsi nekdy v te cizine? Na to jsi mi jeste neodpovedel.
@suvik píše:
Mne to ale fakt zajima. Proc nekdo zije takhle negativne vis. Ja to nechapu. Je mi to uplne cizi.Zil jsi nekdy v te cizine? Na to jsi mi jeste neodpovedel.
Neni to na mne, ale zajímá me, co s tím má život v cizině co do činění, protože touhle otazkou končíš skoro každý příspěvek.
@suvik píše:
Mne to ale fakt zajima. Proc nekdo zije takhle negativne vis. Ja to nechapu. Je mi to uplne cizi.Zil jsi nekdy v te cizine? Na to jsi mi jeste neodpovedel.
Gnaar ale vůbec není negativní. U něho jsem několik měsíců pozorovala názorový posun a musím říct, že mě v mnoha směrech překvapil. Ze startu byl podobně naivní jako ty (sorry Gnaare
). Postupem času si ale zjišťoval info, četl i ty tebou odmítané zdroje a má celkem přehled. Tudíž, zrovna jemu bych se fakt nevysmívala. Ty jsi zkrátka nenáročná. Stačí ti chléb a hry. Mě a dalším ne.
K té cizině. Jsem už na to úplně alergická. To jako kdo nežil v cizině, tak je méněcenný nebo neschopný? Ne všichni jsme měli potřebu jít budovat světlé zítřky jiných států.
@stock píše:
Neni to na mne, ale zajímá me, co s tím má život v cizině co do činění, protože touhle otazkou končíš skoro každý příspěvek.
třeba proto, že to otevře oči a dá to člověku jiný náhled na svět. ![]()
@stock píše:
třeba proto, že to člověku otevře oči a zjistí, ež to u nás vlastně není ve skutečnosti tak zlé ![]()
@samá práce píše:
třeba proto, že to otevře oči a dá to člověku jiný náhled na svět.
No právě. Jaký?
@Gnaar píše:
Legrační, jak si někdo je schopen idealizovat domluvené předání moci z rukou komunistických kádrů do rukou kádrů jiných. Následovalo rozkradení celé republiky, a dnes je z nás montovna na úrovni kolonie. Teď už nás čeká jen inkluze miliónu inženýrů ze Sýrie a můžem to tady zabalit. Přitom ten novodobý mýtus o r. 89 se v jádru nijak neliší od toho, co tvrdil minulý režim. Tzn., že ten předchozí systém byl zcela špatný a teprve tzv. „revoluce“ nastolila spravedlivý řád. To samé tvrdili i po r. 48. Jenže ovčanům to ke štěstí stačí.
První normální příspěvek. Díky za něj. ![]()
@lucenka píše:
třeba proto, že to člověku otevře oči a zjistí, ež to u nás vlastně není ve skutečnosti tak zlé
No právě. Tak si držete politiky, kteri dokazali viz vytucnene ![]()
@DanielaD píše:
já ti to už psala, co mě vadí, stydím se za pezidenta, STB Bureše…podvodník, lhář,
toto mě vadí..ničení soukromého podnikání, neúcta k člověku k jeho práci, špatné zákony, dlouhá mateřská, bezplatné zdravotnictví…
Jo, všichni se tady můžou opupínkovat z toho, jak komáři stáli za ho.no, což nepopírám, ale pak si většina národa už potřetí (když počítám i komunální volby v r. 2016) zvolí do čela vedení státu estébáka. Co dodat. ![]()
Protoze kohokoliv znam, kdo zil delsi dobu v zahranici, poznal to tam jak pracovne, tak i mezilidsky, obvykle neni takhle vyhraneny a radikalni. Tohle je mi prave sympaticky u Masaryka, ktery o tom i psal, jak moc je pro cloveka dulezite vycestovat, porovnat svoje nazory a nahledy a prakticke zkusenosti i nekde jinde, nez jen doma. Ja si tipuju, ze vetsina z vas, ktera sdili Gnaarovi nazory a pseudointelektualni informovanost, ze venku fakt nezila.
Casto se lidi hned citi dotceni a berou to jako menecennost (podobne jako Vs vzdelani). Tak to vubec neni mysleno a neni treba v tom toto hledat. Pokud to v te otazce vidite, je to vas vlastni nahled.
Je to jak s vychovou deti.
Jedni jsou zastanci tvrde ruky (totalita).
Jini se snazi najit neco mezi a i kdyz selhavaji, stale se pokousi znovu a znovu o co nejlepsi vysledek v ramci sveho svedomi. (demokracie)
Jini si ctou pouze knihy a lustuji internet a tvrdi, ze vychovat dite spravne neni mozne a rovnou to zabali. (Gnaar) Ale na kazde dotazy proc by to nemohlo jit, odpovi naucenymi formulkami z danych zdroju. Nudaaaa.
Na to ztracet cas neni potreba, kazdy v sobe mame sve svedomi a svou moralku. A jednat podle ni, jak nejlepe umim, je proste zasadni. Zda se to naivni? Proc ne?
Ostnaty drat je ovsem snad dost jasna vec, pro kterou neni treba obdivovat nasi komunistickou minulost.
@lucenka píše:
třeba proto, že to člověku otevře oči a zjistí, ež to u nás vlastně není ve skutečnosti tak zlé
Lucenko, my to víme, že to u nás ve skutečnosti není tak zlé. Právě proto chceme, aby to takto zůstalo co možná nejdéle.
@Michelangelo píše:
jako kdyby tady vládli stále ti stejní, že?
Ale vždyť oni vládnou. Vymahatelnost práva pro normální lidi prakticky nulová, megatunely - např viz solární baroni (mj. Vitáskový fakt držím palce), svoboda projevu a názoru, jen když je shodný s tím oficiálním, jinak vás čeká společenská likvidace, snahy zlikvidovat střední a malý podnikání, abychom pak všichni mohli dělat v ANOfertu za 13 000,– brutto anebo byli nezaměstnaní, při hledání práce nezáleží na kvalifikaci, praxi a vzdělání, ale na tom, aby napřed Pepa zavolal Karlovi, z výdělku odevzdáváme státu cca 70%, který se vzápětí rozkradou nebo nacpou do megapí…vin typu 150. cyklostezka v místech, kde projedou 3 kola za rok, podpora svinských neziskovek, který dělají všechno možný proto, aby tady bylo čím dál hůř, snahy zavést kriminalizaci kritiky islámu, platy několikanásobně nižší než v ostatních zemích EU, naproti tomu musíme přejímat jejich směrnice a nařízení a zakomponovat je do naší národní legislativy, protože Lisabonská smlouva - teď zrovna se jedná o postupné odzbrojování civilního obyvatelstva, a to v době, kdy bezpečnostní situace v Evropě jde plnou parou do pr.dele, zákony šitý na míru lobistickým skupinám, nemožnost uhájit svůj majetek ve formě SVJ - když máte pár neplatičů v domě, musíte dluhy zaplatit i za ně a nikoho to nezajímá, stejná západní firma pro nás - náš trh - vyrábí kvalitativně horší jídlo než pro západ a obhajuje to „preferencemi spotřebitele“, nutná obrana je jen sci-fi, protože když budete před šmejdem bránit „jen“ svůj majetek, na který jste jako kretén dřeli roky a náhodou mu ublížíte, tak si to odserete, protože jeho život má vyšší cenu než váš majetek, když vás někdo napadne, tak se nejdřív musíte nechat aspoň přizabít, abyste se vůbec mohli bránit, a nedejbože když je útočník z privilegované menšiny…a takhle můžu pokračovat ještě hodně dlouho.
Nezastávám se komoušů, to ani omylem, jen nechápu to nadšení nad tím, jak je dneska všechno super. To jste všichni slepí?
Že plyšák byl sehraná a dopředu připravená komedie, o tom nikdo soudný dneska už nepochybuje.
@morgana1 Obvykle mi lezeš na nervy, ale tady si to trefila na jedničku. ![]()
Neni mi jasny to neustaly podsouvani kritikum komunismu, ze si mysli, ze je dneska vsechno super. Kdo to tady kdy kde psal? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat