Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Gába27 píše:
O ně opravdu žádnou péči a starost nemám. Oni se zničí sami, k tomu nemusím já nikterak přispívat.
Tak nepřispívej ani do diskuze, žádná škoda to nebude.
@subsomi píše:
Každý MUSEL pracovat a kdo nechtěl, byl označen jako PŘÍŽIVNÍK a za to zavřen do vězení, kde sice neměl podporu, aby živen a šacen státem.A co týče dědické daně, tak neplácej naprosté nesmysly. Zákon přesně stanoví v jakých případech se daň platí a kdy ne, manžel/ka a děti daně z dědictví neplatí (krom výjimek)
máš pravdu, ono je to vlastně napovrch skryté, protože jenom zaplatíš odhadci, který z toho odvede daň státu a potom zaplatíš procenta z dědictví notáři, který z toho opět zaplatí daň státu ![]()
@Demi píše:
Pracovala jsem v rámci výuky ve Vítkovických železárnách (1989). A slovo dřina je pro tehdejší dobu, jak si dobře pamatuji, hodně nadsazený pojem
Jinak zdravím
Taky zdravím ![]()
Moji rodiče byli zemědělci, a tam se to okecat nedalo.Tam se lidi nadřeli dost.Ano,taky tam byla kancelářská přemnožená ekipa, která tu pracovní dobu prokafíčkovala.
@Lenka002 píše:
@Gába27 Co ti dává smysl? Že komouši brali majetky ve velkém, že zničili x rodin, že nakradli, co mohli? Smysl???
Moji prabábě (možná jejím rodičům, nevím) vzali statek. Ona byla nejspíš pod tíhou toho všho tak strašná čarodejnice, že můj otec jakožto její vnuk si nesměl vzít ani hrušku, co spadla ze stromu. Nejraději by mu jí totiž zvážila a zaúčtovala. Život zničila jak svému manželovi, tak synovi (mému dědovi), tak následně v podstatě i mému otci, který nikdy nepoznal milující babičku. Tohle mi přijde velmi smutné. Obětovat všechny kolem kvůli majetku. V životě jsou důležitější věci.
@Demi píše:
Tak nepřispívej ani do diskuze, žádná škoda to nebude.
O tom ty naštěstí nerozhoduješ, takže laskavě nikoho odnikud nevyhazuj!!!
@Adrasteia píše:
Souhlasím, tak to často bylo. Ale bylo taky spoustu míst, kde se makalo a vyráběli se kvalitní výrobky vyvážené do celého světa, kde tu práci dokázali ocenit. Kvalita výrobků byla ve srovnání s těmi dnešními nesrovnatelně lepší. Dneska není vůle vyrábět kvalitně, protože by to zastavilo ekonomický růst - kdyby boty vydržely 20 let jako dřív, lidi by méně kupovali, prachy by se netočily. Jenže tenhle kolotoč, který jsme ve „vyspělé“ civilizaci roztočili, nás přivede do záhuby. Nehledíme na to, že nás to ničí, že produkujeme miliony tun odpadu - hlavně že se kupuje a vyhazuje a kupuje. Nemáme se líp, máme se hůř - jen si to spousta lidí ještě neuvědomuje.Příspěvek upraven 18.11.17 v 13:00
Opět souhlasím.
@samá práce píše:
proto vám abyste nebyli agresivní, vyplácí stát dávky v nezaměstnanosti a vynalezli ty diskuze pod články na novinkách a jinde. Tam si vyplácáte játra a večer po spolknutí antidepresiv jdete v klidu do hajan.
the best
@lucenka píše:
jenže to byly výrobky, které se nemohly dostat ofiko na náš trh… takhle to pořád funguje v komunistických zemícha jinak současné komunistické země na nějakou ekologii kašlou víc než naše demokratická repoblika
Ale to jsem i psala, že ty výrobky nebyly vždy na našem trhu. Ale prostě v kvalitě byly proti dnešku nedostižné. Já se té doby nezastávám, nechci ji zprátky - ale znovu opakuji - v něčem to bylo prostě lepší.
Západní státy a ekologie? To je dobrý vtip - třídění odpadu je směšné. Kdyby lidem ve „vyspělých“ zemích šlo skutečně o naši planetu, tak se postarají o to, aby se produkovalo co nejméně odpadu a to nejde někde, kde se lidi masírují reklamou, aby měli každý půlrok nové boty, nový mobil, nové všechno a to staré se roztřídí, aby se jako neřeklo a vyhazuje se vesele dál. Kiksla vám po třech letech telka? Ale to se nevyplatí opravovat, přijďte si vybrat nový modernější luxusní model. Víš, co je zdrojem obrovského znečištění? Letadla, auta. Vozíme si zadky, lítáme na dovči a budeme se ohánět ekologií? K pláči
a k
zároveň. Rádoby „vyspělé“ země by si ekologii neměly brát vůbec do huby. Tím ale neobhajuji komunistické země. Nicméně za komunistů se u náš nevyrodukovala ani desetina odpadu co dnes - protože výrobky sloužily po desetiletí a opravovaly se.
@Adrasteia píše:
Ale to jsem i psala, že ty výrobky nebyly vždy na našem trhu. Ale prostě v kvalitě byly proti dnešku nedostižné. Já se té doby nezastávám, nechci ji zprátky - ale znovu opakuji - v něčem to bylo prostě lepší.
Západní státy a ekologie? To je dobrý vtip - třídění odpadu je směšné. Kdyby lidem ve „vyspělých“ zemích šlo skutečně o naši planetu, tak se postarají o to, aby se produkovalo co nejméně odpadu a to nejde někde, kde se lidi masírují reklamou, aby měli každý půlrok nové boty, nový mobil, nové všechno a to staré se roztřídí, aby se jako neřeklo a vyhazuje se vesele dál. Kiksla vám po třech letech telka? Ale to se nevyplatí opravovat, přijďte si vybrat nový modernější luxusní model. Víš, co je zdrojem obrovského znečištění? Letadla, auta. Vozíme si zadky, lítáme na dovči a budeme se ohánět ekologií? K pláčia k
zároveň. Rádoby „vyspělé“ země by si ekologii neměli brát vůbec do huby. Tím ale neobhajuji komunistické země. Nicméně za komunistů se u náš nevyrodukovala ani desetina odpadu co dnes - protože výrobky sloužily po desetiletí a opravovaly se.
Jenže i komunistické země šly dopředu… vyprodukují mnohem víc ekologie a něco jako třídění odpadu tam neexistuje. Při nákupu dostaneš mraky igelitových tašek. Lidi tam nakupují úplně stejně jako v demokratických zemích. A ty si myslíš, že v komunistických zemích nelítají letadly?
Příspěvek upraven 18.11.17 v 13:14
@Anna766 píše:
Taky zdravím
Moji rodiče byli zemědělci, a tam se to okecat nedalo.Tam se lidi nadřeli dost.Ano,taky tam byla kancelářská přemnožená ekipa, která tu pracovní dobu prokafíčkovala.
Rodiče manžela pracovali také v zemědělství. Dokonce tím sami doslova žili, doma měli velikou zahradu a stačili pečovat ještě o ni. Bavilo je to, i teď vzpomínají na ta léta. Tchyně mi kolikrát vyprávěla, jak se dohadovala s dojičkama, aby s krávami v kravíně jednala hezky, aby různí primitivní zootechnici nekopali do zvířat, které odváželi na porážku, bylo to dost děsivé. Asi proto pak měli radši rostlinnou výrobu.
Heleďte, a jak myslíte, že to bude vypadat teď? ANO, SPD, Piráti a KSČM v koalici. Bude to fakt nakonec tak? V posledních dnech jsem to moc nesledovala. ![]()
@samá práce píše:
proto se ten režim taky zhroutil. Polovička lidí prostě v ty komunistický práci neodvedla ani za mák žádnou hodnotu. Takový to, odešli jsme na svačinu a pokud se nevrátíme bylo celkem běžná záležitost.
co z toho, co píšeš, jsou tvoje vlastní zkušenosti?
, osobně jsem takové lidi poznala pouze v kanceláři a z vedení podniku
… je pravda, že na takové místa se dostali výhradně členi KSČ
Příspěvek upraven 18.11.17 v 13:18
@Gába27 píše:
O tom ty naštěstí nerozhoduješ, takže laskavě nikoho odnikud nevyhazuj!!!
Tak se hned nezlob… Já jen, že tvé názory jsou o ničem, a že je tu asi nikdo postrádat nebude.
@Demi píše:
Tak se hned nezlob… Já jen, že tvé názory jsou o ničem, a že je tu asi nikdo postrádat nebude.
Tvoje příspěvky jsou rovněž o ničem, přesto tě jaksi musím tolerovat, že? Takže můj nick vynech, radím ti dobře.
@Janina B1 píše:
Heleďte, a jak myslíte, že to bude vypadat teď? ANO, SPD, Piráti a KSČM v koalici. Bude to fakt nakonec tak? V posledních dnech jsem to moc nesledovala.
Z účasti KSČM a SPD ve vládě mám docela obavu. Zatím se hraje o menšinovou vládu s podporou komunistů a SPD, ale bez důvěry Poslanecké sněmovny. Vlastně kdo ví, co z toho nakonec bude.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat