17. týden těhotenství a cítím se netěhotně :)

1006
1.11.12 11:46

17tt a cítím se netěhotně :)

Ahojky holky,

jak ste se cítíli kolem 17tt? Mám teda ukončený 17 tt, jsem 17+2,a jsem prvorodička.
Cítím se však uplně netěhotně:D Na pohyby je ještě brzo, nevolnosti nemám, únava uplně ustoupila, prsa mě nebolí, a příjde mi že ani břicho neroste.

Na konci listopadu mám kontrolu u dr. a pak i velký UTZ.
Dokonce ani nepřibírám. POřád se motám kolem své váhy, jednou mam kilo nahore, nasledne dve dole, a zase opačně. Už od začátku.

Kdo to měl podobně? Jsem na PN, takže doma:/ Co stě dělali aby ste nemysleli na nejhorší, pořád se nepozorovali, a nečetli články o ZT a podob.? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12982
1.11.12 11:49

Buď v klidu, doma mám skoro 2leté dítě a těhotně jsem se necítila pořádně snad nikdy, někdo prostě těhotenstvím propluje ani neví jak, tak si toho užívej ;) :palec:

Já se zabavovala nějakou prací - vystřihovala jsem girlandy do oken, jindy bych na to v životě neměla čas :mrgreen: :lol: Pekla cukroví, ruční práce atd. prostě zaměstnat hlavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
1.11.12 11:50

@iwankaanjelik Já jsem tyto pocity měla taky, prostě jsem se cítila netěhotně, ale ted už je to lepší a na mimi se fakt moc těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.11.12 11:50
@iwankaanjelik píše:
Ahojky holky,

jak ste se cítíli kolem 17tt? Mám teda ukončený 17 tt, jsem 17+2,a jsem prvorodička.
Cítím se však uplně netěhotně:D Na pohyby je ještě brzo, nevolnosti nemám, únava uplně ustoupila, prsa mě nebolí, a příjde mi že ani břicho neroste.

Na konci listopadu mám kontrolu u dr. a pak i velký UTZ.
Dokonce ani nepřibírám. POřád se motám kolem své váhy, jednou mam kilo nahore, nasledne dve dole, a zase opačně. Už od začátku.

Kdo to měl podobně? Jsem na PN, takže doma:/ Co stě dělali aby ste nemysleli na nejhorší, pořád se nepozorovali, a nečetli články o ZT a podob.? :nevim: :think:

Bud ráda, že to tak máš, já problila celý dny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.11.12 11:52

Cítila jsem se úplně stejně, jakobych těhotná vůbec nebyla, na váze o kilo míň, blbě mi nebylo ani žádné jiné potíže…těhotná jsem se cítila až tak kolem 22tt, kdy mi začalo trochu víc růst bříško a taky jsem cítila pravidelně pohyby :) Neboj, ono to určitě přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.11.12 11:52

Já tenkrát kdyby mi nezačalo růst břicho tak jsem to pomalu ani neveděla, že jsem těhotná den porodu jsem si ještě jela v klidu tramvají s pupkem nic mi nebylo po celou dobu :) Jen si to užívej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
1.11.12 11:53

Diky holky,

no ja do 13tt měla pocit, že se od mísy zachodový snad ani neodstehuju:D To naštěstí přeslo.

Nejhorší je to, že v tu chvili člověk těhotensky priznaky proklíná, a jakmile ustoupí, tak je zase privolava:D

Škoda, že člověk do těch pohybů nikdy není uplně v klidu, no a pak zase budu počítat pohyby, a budu se nervovat, že jich je malo :lol: to je jasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
1.11.12 11:53

Já jsem 16+5, taky jsem doma. Čekám druhé mimčo a je fakt, že poslední dny řeším, že ještě necítím pohyby, protože u prvního jsem je cítila už v 16.týdnu… :nevim: Tak jsem z toho lehce nervózní. Jinak taky nepřibírám, naopak mám po počátečních nevolnostech pořád 3,5kg dole. Ale poslední týden mě znovu začaly strašně bolet bradavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
1.11.12 11:55

Ahoj, kolem 17 tt jsem to mela taky tak, ted me opet zacaly bolet prsa :) myslim že je to normální…j a clanky o ZT apod. si ZAKAŽ :! jen te to bude deptat…já po zt jsem a zakazala jsem si ty clanky cist
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006

No, mě na začátku bříško vykouklo, ale jelikož jsem silnější, tak mi příjde že se ted proste schovává za to moje, ktery nebylo plochý.

:lol:
Musím se přestat pozorovat, nebo z toho zcvoknu.

Doufám, že ty pohyby příjdou co nejdříve :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

@iwankaanjelik to si piš :D já cítila první pohyby někdy v 17tt ale to bylo jen výjimečně, ve 20tt už to bylo lepší a taky jsem je jednou necítila pár hodin a hned jsem letěla na gyndu :D ale zas lepší jet zbytečně, než jednou pozdě, tím bych se řídila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
1.11.12 11:56

@valina1

No já na začátku v nich uplně ležela.

Následně mi je všichni zakázali, tak se snažím je nečíst.
Ale mám smůlu, jdu si přečíst nějakej normalní článek, a nakonec na tyhle i nechtěně narazím, a nedá se je nepřečíst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
1.11.12 11:57

To bylo moje nejhorší období. Blbě už mi nebylo, ale kopance jsem cítila jen ve slunečné odpoledne v úterý kolem 16hodiny při jihozápadním větru a tak jsem byla nervní jestli je všechno ok :roll:

teď jsem cca 25tt a nemůžu si pořádně ani sednout, mám 6 kilo nahoře, pupek, bolí mě plotýnky, aktuálně mám zánět močáku a malá se mi snaží prokopnout skrz pupík :lol: a bude hůř

Ještě si to užiješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
1.11.12 11:58

@Verca1989

No, už aby to bylo.

Já bych teď jela na gyndu, a kdyby se mě ptali, s čím jedu, tak to by na mě koukali asi jak na debilka:D Jedu s divným pocitem, že se necítím těhotně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
1.11.12 12:00

@Žirafátko

No já doufám, že když bude vše o. k, tak budu ještě na tohle období vzpomínat s laskou:D

Zatím mám i všechny testy v pořádku, tak nevypadá to, že by něco mělo být špatně.
Nebo, že by se něco mělo stát.

Jen mě občas dost tlačí jako na močák, nebo mám pocit namoženýho břicha, jak z tělocviku po sklapovačkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí