17. tt vyšetření u doktora

809
22.4.15 19:16

17.tt vyšetření u doktora

Ahoj holky, potřebuji radu, a doufám, že mě nějaká uklidníte. Před 10 dny jsem byla na pohotovosti, že mé bolelo bricho a trošku sem špiníLa. Paní doktorka mě skontrolovala a řekla, že já i mimco jsme v pořádku, mimco se krásně vrtěto a já se uklidnila. Jen mi predepsala magnesko na bolest. V ponděli jsem byla u doktora klasicky v poradně na kontrole. Rekla sem doktorovi o te pohotovosti. Pak když mé kontroloval, řekl tak tady je mimco, byla vidět jen hlavička a ručičky. A pak hned, že sem asi špiníla kvůli tomu, že mám dole placentu, a pak furt měřil placentu a nic neříkal. A pak jen, ze dobry. Ze mam byt v klidu, pak, že příští návštěva bude ve 20tt. A jestli mám dost toho magnesiA.. Tot vse. Vůbec sem neviděla jak se mimco hýbe, prostě nic, docela mé to sklamaLo A vyděsilo jestli není něco špatně. A když se kouknu do tehotenske průkazky tak ani nemůžu přečíst co tam napsal a jestli je vse ok. rozluštite to některá. tak co myslíte, na kontrolu jdu za 4 týdny.. To zas bude hrozny čekání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
22.4.15 19:28

Má tam napsáno AS+ - to znamená akce srdeční je! To že se nevrtělo byla jen náhoda, ale srdíčko bije. Nestresuj se, řekl, že je vše v pořádku, tak mu věř :palec:

Příspěvek upraven 22.04.15 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
22.4.15 19:28

To bude v poradku uvidis :)…ja byla taky v poobnym tydnu zklamana, mala zrovna asi spala a mudra mi nedala ani fotu, tak jsem zuřila, ale pokud je to krvaceni podle doktora ok a malej byl v poradku, tak se nestresuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
22.4.15 19:32

Neboj určitě je vse ok. Kdyby se mu něco nezdálo, tak te pošle třeba do porodnice. Je to skrabopis ale já tam vždy mam asp+ což ty tam mas taky. A to je ze je pritoma srdeční činnost. Me třeba můj dr nikdy prdelky neukázal a ted u dr v nemocnici mi ani utz nedělají. Takže se zbytecne nestresuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
22.4.15 19:35

Přeci kdyby nebylo vše v pořádku, tak by tě jen tak nepropustil a navíc by tě chtěl vidět dřív jak za měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.4.15 19:39

@barrrus kdyby to nebylo ok, tak Tě nepustí domu. neboj se nic. Je to v cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
22.4.15 19:41

To si myslíš, že kdyby bylo cokoliv špatně, že by tě nechal odejít domů jen tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.4.15 19:44

Však se mimino nemusí pořád vrtět, nechceš mít hyperaktivní dítě :)

Máš dole placentu, tak zkoumal jak moc dole a jak to tam vypadá. Na další kontrole bude koukat, jestli leze placenta nahoru, nebo jestli zůstává dole. Kdyby byla dole, tak budeš mít klidový režim a bude se dále zkoumat, jestli je jen tak dole, nebo přirostlá, nebo co s ní je. Na zdraví miminka to žádný vliv nemá, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
22.4.15 20:00

Holky jste úžasný, moc děkuji, už sem klidnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
22.4.15 20:01

U mne se na některých ultrazvucích také ani nehnulo (srd. ozvy byly) a to jsem byla ve vyšším stadiu, takže byt Tebou se neznepokojuji kvůli pohybům. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
22.4.15 20:01

Jsem těhotna a v hlavě mi běhat tolik myšlenek, že se z toho minim zbláznit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
22.4.15 20:15

Moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.4.15 20:18

@barrrus V klidu, mimčo se nemusí vrtět pořád, mohlo zrovna spát. Placentu ti asi kontroloval proto, aby se ujistil, že se ti třeba neodchlipuje, když ji máš nízko položenou. To špinění může být právě z toho, jak placenta zasahuje k brance. Ale neboj, není to nebezpečné a většinou se právě kolem 20tt vytáhne nahoru s tím, jak děloha roste. taky jsem to měla. Doporučuji se preventivně šetřit, ne nijak extrémně, ale netahat těžké věci, neběhat atp. Pokud bys viděla jasně červenou krev, tak hned k doktorovi, pokud ne, tak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.15 20:23

Já kolem 15-17.tt letěla k doktorovi dvakrát, protože mi ty čtyři týdny mezi kontrolami přišly strašně dlouhé a když jsem ještě necítila pohyby, byla jsem ráda za možnost kontroly. Ale vždy bylo vše v pořádku, kdyby se doktorovi cokoliv nezdálo, nenechají jít na kontrolu až po 4 týdnech, ale kontroloval by častěji, rozhodně se není čeho bát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
22.4.15 20:25

Moc děkuji, já vím, že hrozne plaším, ale ani sem si nevšimla, ze by koukal na srdicko, nebo to se jim někde na monitoru ukáže. Moc děkuji za ještě jednou, ale prostě mam strach už se tak moc těšim, nechci nic podcenit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí