Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, tak konečně nám začalo pršet, ale tím nám nastal doma problém. Mám 18 měsíčního chlapečka, který odmítá sedět v kočárku. A já odmítám sedět doma. Navíc v děšti je tak zábava
Tak se chci zeptat co mu do děště oblíknout? Gumáčky máme, ale pláštěnku jsem v tak malé velikosti nesehnala. Jak to řešíte vy? Sedíte raději doma?
My teda mame suprackou bundu z Lidlu,vubec nepromoka.
Ale my jsme z vesnice,takze nam je jedno,ze trochu zmokneme,jsme hned doma v teple,kdyz je potreba.
Jinak v desti resime spise materska centra atd…
mám tot: http://www.outdoorbaby.cz/…kou-kozikidz?…
má velikost 2-3 roky, nosí to už od roka a půl, ještě mu to nějakou chvíli bude.
Já jsem koupila v Tchibu nepromokavé kalhoty s bundou,měly už od velikosti 74.
Ahoj,tak dnes jsme doma neseděli a vyrazili ven aj když mrholilo..malému jsem kdysi koupila v sekáči bundičku s kapucí,něco mezi šustákem a pláštěnkou
a ted se nám hodila,na hlavičce šiltovku a kapucu
byl velice rád venku,vymétl každou kaluž,spadl do trávy.,díval se do potoku jak teče voda…spokojený,se zářicíma očičkama jsme přišli domu a jak mu byli vzácné hračky ![]()
@petronek píše:
Ahoj,tak dnes jsme doma neseděli a vyrazili ven aj když mrholilo..malému jsem kdysi koupila v sekáči bundičku s kapucí,něco mezi šustákem a pláštěnkoua ted se nám hodila,na hlavičce šiltovku a kapucu
byl velice rád venku,vymétl každou kaluž,spadl do trávy.,díval se do potoku jak teče voda…spokojený,se zářicíma očičkama jsme přišli domu a jak mu byli vzácné hračky
přesně, taky chci malému tohle dopřát ![]()
a holky, jsou ty nepromokavé věci fakt i do deště, nebo jen do mokra?
Já jsem koupila nejmenší možnou pláštěnku a rukávy a délku jsem zahnula a z rubu přelepila izolepou. Vidět to nebylo a až dítko poporostlo, tak jsem izolepu odlepila a bylo.
@admenL píše:
a holky, jsou ty nepromokavé věci fakt i do deště, nebo jen do mokra?
Malá měla ten komplet z Tchiba a je to i do deště. Byla absolutně suchá a v teple, tenhle model je podšitý fleecem. Jedna z nejlepších investic
. Akorát nás tahala ven v takových liják, že jsme loni losovali, kdo s ní půjde. Chtěla ven v počasí, že by psa nevyhnal a na prochajdu jsme museli
. Zjistili jsme, že bycho potřebovali lepší oblečení my.
@Šílená Sonja píše:
Já jsem koupila nejmenší možnou pláštěnku a rukávy a délku jsem zahnula a z rubu přelepila izolepou. Vidět to nebylo a až dítko poporostlo, tak jsem izolepu odlepila a bylo.
super nápad, to mě nenapadlo
dík
@dari74 píše:
Já jsem koupila v Tchibu nepromokavé kalhoty s bundou,měly už od velikosti 74.
Taky je máme
Kluk ma soupravu z tchiba (navleky na kalhoty a bundu) a fakt to nepromokne, holka ma slaby nepromokavy overal, oba dostanou holiny a je to ![]()
@Šílená Sonja píše:
taky to tak mame,akorat sem jen zavohla rukavy,plaštěnka je sice až na zem baz par cm,ale to nevadí ![]()
Taky mame nepromokave kalhoty a bundu. Nekdy je mokra az na plence. Pokud neni zima, neresim to, dite uschne a jeste se otuzi… ![]()