18 měsíců a déšť - jak obléct?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1168
4.6.12 20:58

18 měsíců a déšť

Ahoj holky, tak konečně nám začalo pršet, ale tím nám nastal doma problém. Mám 18 měsíčního chlapečka, který odmítá sedět v kočárku. A já odmítám sedět doma. Navíc v děšti je tak zábava :-) Tak se chci zeptat co mu do děště oblíknout? Gumáčky máme, ale pláštěnku jsem v tak malé velikosti nesehnala. Jak to řešíte vy? Sedíte raději doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
4.6.12 21:02

My teda mame suprackou bundu z Lidlu,vubec nepromoka.
Ale my jsme z vesnice,takze nam je jedno,ze trochu zmokneme,jsme hned doma v teple,kdyz je potreba.
Jinak v desti resime spise materska centra atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
4.6.12 21:02

mám tot: http://www.outdoorbaby.cz/…kou-kozikidz?…
má velikost 2-3 roky, nosí to už od roka a půl, ještě mu to nějakou chvíli bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
4.6.12 21:04

Já jsem koupila v Tchibu nepromokavé kalhoty s bundou,měly už od velikosti 74.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.6.12 21:04

Ahoj,tak dnes jsme doma neseděli a vyrazili ven aj když mrholilo..malému jsem kdysi koupila v sekáči bundičku s kapucí,něco mezi šustákem a pláštěnkou :) a ted se nám hodila,na hlavičce šiltovku a kapucu :potlesk: byl velice rád venku,vymétl každou kaluž,spadl do trávy.,díval se do potoku jak teče voda…spokojený,se zářicíma očičkama jsme přišli domu a jak mu byli vzácné hračky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
4.6.12 21:06

Ty nepromokavé bundy i kalhoty mají i v Kiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
4.6.12 21:09
@petronek píše:
Ahoj,tak dnes jsme doma neseděli a vyrazili ven aj když mrholilo..malému jsem kdysi koupila v sekáči bundičku s kapucí,něco mezi šustákem a pláštěnkou :) a ted se nám hodila,na hlavičce šiltovku a kapucu :potlesk: byl velice rád venku,vymétl každou kaluž,spadl do trávy.,díval se do potoku jak teče voda…spokojený,se zářicíma očičkama jsme přišli domu a jak mu byli vzácné hračky :dance:

přesně, taky chci malému tohle dopřát :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
4.6.12 21:10

a holky, jsou ty nepromokavé věci fakt i do deště, nebo jen do mokra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 21:14

Já jsem koupila nejmenší možnou pláštěnku a rukávy a délku jsem zahnula a z rubu přelepila izolepou. Vidět to nebylo a až dítko poporostlo, tak jsem izolepu odlepila a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
4.6.12 21:15
@admenL píše:
a holky, jsou ty nepromokavé věci fakt i do deště, nebo jen do mokra?

Malá měla ten komplet z Tchiba a je to i do deště. Byla absolutně suchá a v teple, tenhle model je podšitý fleecem. Jedna z nejlepších investic :lol: . Akorát nás tahala ven v takových liják, že jsme loni losovali, kdo s ní půjde. Chtěla ven v počasí, že by psa nevyhnal a na prochajdu jsme museli :mrgreen: . Zjistili jsme, že bycho potřebovali lepší oblečení my.

• Citovat
  • Upravit
1168
4.6.12 21:23
@Šílená Sonja píše:
Já jsem koupila nejmenší možnou pláštěnku a rukávy a délku jsem zahnula a z rubu přelepila izolepou. Vidět to nebylo a až dítko poporostlo, tak jsem izolepu odlepila a bylo.

super nápad, to mě nenapadlo :-) dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
4.6.12 21:25
@dari74 píše:
Já jsem koupila v Tchibu nepromokavé kalhoty s bundou,měly už od velikosti 74.

Taky je máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
4.6.12 21:30

Kluk ma soupravu z tchiba (navleky na kalhoty a bundu) a fakt to nepromokne, holka ma slaby nepromokavy overal, oba dostanou holiny a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
4.6.12 21:31
@Šílená Sonja píše:
Já jsem koupila nejmenší možnou pláštěnku a rukávy a délku jsem zahnula a z rubu přelepila izolepou. Vidět to nebylo a až dítko poporostlo, tak jsem izolepu odlepila a bylo.

taky to tak mame,akorat sem jen zavohla rukavy,plaštěnka je sice až na zem baz par cm,ale to nevadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.6.12 21:34

Taky mame nepromokave kalhoty a bundu. Nekdy je mokra az na plence. Pokud neni zima, neresim to, dite uschne a jeste se otuzi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková