Na svatbu v plesových šatech?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
887
31.5.12 20:58

Na svatbu v plesových šatech?

Ahojte holky, zajímal by mě váš názor. Za dva týdny jdeme s přítelem na svatbu jako hosté a já pořád přemýšlím co na sebe. Zkoušela jsem sehnat dlouhé šaty a bez úspěchu. Krátké si kvůli křeč.žilám bohužel nemůžu dovolit. Taky si myslím, že za méně než 2tis. žádné pěkné neseženu. V půjčovně stojí jeden den půjčení 1500Kč!!! málem mě omylo, když mi to řekla…Mám doma jedny krásné šaty, které jsou ale plesové. Přidávám foto podobných šatů, které jsem našla na netu. Myslíte si, že se to hodí? Nerada bych trapasila, ale zároveň nechci teď zbytečně investovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
31.5.12 21:01

jsou krásné, já bych si je vzala, max si vedle těch vesnických oblečených ženských budeš připadat jak královna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
31.5.12 21:02

určitě si je vem…jsou krásnéé
a pozor abys nezastínila nevěstu :-D
směle do toho, proč vyhazovat zbytečně, tyto jsou fakt moc pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
31.5.12 21:03

Asi záleží na charakteru svatby. Osobně mi to přijde moc, když beru svatby, na kterých jsem byla. Obvykle jsem to zvládla v letních šatech nebo halence a černých kalhotech. Jako svědek nebo blízký příbuzný bych se asi oblékla lépe. Dlouhé plesové šaty, takto výrazné ale NE. Ale jsou krásné. :palec:

Příspěvek upraven 31.05.12 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
31.5.12 21:03

@Ringle Ahoj. Šaty jsou nádherné :palec: Já jsme trošku „konzerva“, takže bych se takové jasné barvy bála, abych nepředehnala nevěstu :mrgreen: Ale pokud nemůžeš sehnat nic jiného, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
31.5.12 21:05

Moc hezke,taky bych si je s klidem vzala,proc ne..budes za hvezdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320

tak tyto zase až tak plesově nevypadají (žádné flitry (jen ten ozdobný pás), chmýří, výšivky), prostě společenské, jednoduché, přitom ozdobené, mně se líbí, já bych si je klidně vzala :palec:
Manželova kamarádka měla na naší svatbě podobné a divné mně to nepřišlo ani náhodou, naopak, byla jsem ráda, že někdo „ctí“ význam události a nepřišla v riflové sukni a kožené bundě, jak jsem již také mohla na svatbě vidět :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima

Dlouhé plesové šaty nejsou obecně podle etikety na svatbu vhodné ;) , navíc barva je opravdu hodně výrazná a upoutává pozornost. Za sebe říkám ne, ale šaty jsou opravdu krásné.

• Citovat
  • Upravit
887

No právě, jediný důvod proč tak váhám je ten, abych nebyla výraznější než nevěsta. Jinak tyto šaty jsou opravdu krásné a mám je ráda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
31.5.12 21:06

Vdávám se za 14 dnů a nevidím na nich nic špatného pro tebe jako svatebního hosta :) Ale jak psaly holky, záleží na charakteru svatby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
31.5.12 21:06
@Ringle píše:
No právě, jediný důvod proč tak váhám je ten, abych nebyla výraznější než nevěsta. Jinak tyto šaty jsou opravdu krásné a mám je ráda. :nevim:

MOžná bych k nim nedělala nijak honosný účes a doplňky, aby to působilo přirozeně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
31.5.12 21:07

@Vichrice Uffff lekla jsem se, jestli náhodou nejsi ta nevěsta..ale vidím, že jsi z Prahy, takže ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
31.5.12 21:08

@zoubky Tak jsem to přesně plánovala…pokud bych si je vzala tak opravdu s decentním účesem, make-upem i botami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
31.5.12 21:09

Myslím, že v den svatby nevěstu nezastíní nikdo. O to bych strach neměla :)Záleží na tom, aby ses v nich cítila dobře ty. Jdu na svatbu za 3 týdny a volila jsem kratší letní, lehce slavnostní šaty. Jsem sice z Prahy, ale vdávat se tu nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
31.5.12 21:21

já se v dost podobných vdávala :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie