Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Naima píše:
Oblečení se samozřejmě přehnat dá. Záleží opravdu na tom, jak mají pojatou svatbu snoubenci (ti by to měli dávat optimálně vědět. Pokud to vědět nedají, volím radši neutrální oblečení. Pokud mají velmi formální svatbu, kde je ženich ve fraku (+vesta, bílá košile, motýlek), tak tam je větší a dlouhá toaleta opravdu na místě. Jenže v našich českých luzích a hájích se svatby dělají takové poloformální - tzn. ženich má oblek, dokonce nemá ani slavnostní bílou košili - tam zase patří koktejlky a podobný typ oblečení.
pod to bych se podepsala
Je trapas přijít nedostatečně, ale i přehnaně ustrojený
pokud si zakladatelka nemůže dovolit krátké šaty, tak bych radši volila třeba světlé kalhoty, třeba i bílé a k tomu nějaký vzdušný topík, hedvábí, satén - ale něco světlého.
nepřijde mi nic horšího než svatba, kde je většina lidí oblečena společensky-večerně, takže to nakonec spíš vypadá jak pohřeb, protože jsou všichni většinou tmavý.
@ynax píše:
jsou krásné, já bych si je vzala, max si vedle těch vesnických oblečených ženských budeš připadat jak královna.
proč mě jen takové hlášky iritují?…
Zakladatelko, proč ne? Šaty jsou to moc krásné, slavnostní.
Já bych je nevolila
Přijde mi, že na svatbě by jediná osoba v dlouhých šatech měla být nevěsta. Zybtek má mít koktejlky nebo třeba i nějaké společenské kalhoty a pěknou blůzku ![]()
@Ringle Tak jak si dopadla se šatama na svatbě? Názory byly různé, tak proto mě to zajímá, jestli můžeš napsat. Dík ![]()
Holky, tak nakonec jsem volila saty jine, mene napadne…a myslim, ze jsem urcite udelala dobre
Kdyby svatba byla opravdu ve formalnim stylu, myslim, ze by se hodily. Jenze oni meli svatbu skromnejsi s opravdu volnou atmosferou, takze jsem nakonec byla rada, ze jsem si vzala jine ![]()
Oblečení se samozřejmě přehnat dá
. Záleží opravdu na tom, jak mají pojatou svatbu snoubenci (ti by to měli dávat optimálně vědět. Pokud to vědět nedají, volím radši neutrální oblečení. Pokud mají velmi formální svatbu, kde je ženich ve fraku (+vesta, bílá košile, motýlek), tak tam je větší a dlouhá toaleta opravdu na místě. Jenže v našich českých luzích a hájích se svatby dělají takové poloformální - tzn. ženich má oblek, dokonce nemá ani slavnostní bílou košili - tam zase patří koktejlky a podobný typ oblečení.
Je trapas přijít nedostatečně, ale i přehnaně ustrojený
.