Na svatbu v plesových šatech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4275
31.5.12 21:21

já se v dost podobných vdávala :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
31.5.12 21:23

Já bych se rozhodovala podle toho, kde to mají. Na garden party nebo domácí oslavu bych se asi oblékla jinak, ale na svatbu v hotelovém prostředí, proč ne? Taky jde o tvůj pocit. POkud se v ních budeš cítit dobře i přes závistivé pohledy jiných dam, tak jdi do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
31.5.12 21:24

a co se třeba poradit s nevěstou.. jestli by ji takové šaty nevadily??? (možná blbost, ale tak je to nápad :-) )
Jinak já bych byla pro… Podle mě nikdo nebude řešit co máš na sobě , když zrovna nebudeš mít např. opraný džíny+tílko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
31.5.12 21:27

zeptala bych se nevěsty, co by na ně řekla. Kamarádka se vdává za pár měsíců a předepsala nám i barvu šatů, které si máme obléknout. abychom ladili s výzdobou, aby byly hezké fotky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
31.5.12 21:29

Určitě bych v nich šla. Jsou jednoduché a moc pěkné. Nepřijde mi, že by byly nějak až úplně moc slavnostní, že by se to nehodilo.. Podle mě stokrát lepší než sukně a halenka nebo něco podobného. Jdi do toho, já myslím, že se na svatbu hodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8325
31.5.12 21:37

hodně záleží na tom, kde bude svatba, do jakého stylu. Já se vdávala v září a měla jsem krátké jednoduché šaty a někdo tam přijít v takových šatech, tak by mě asi „zastínil“ :nevim: poradila bych se s nevěstou, ale spíš se přikláním k tomu takové šaty na svatbu nebrat. jestli bude hezky a teplo, tak bude většina hostů v lehčím, letním oblečení a nemusela by ses cítit moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
31.5.12 21:39

@tinkal Taky jsem o tom přemýšlela, ale nevěstu zase tak dobře neznám. Kdyby to byla má dobrá kamarádka, tak ani neváhám, ale jelikož je to přítelkyně od nejlepšího kamaráda mého přítele, viděly jsme se jen párkrát. Nejsem si jistá, jestli by mi je neschválila jen ze slušnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
31.5.12 21:50
@Ringle píše: …Myslíte si, že se to hodí? …

Rozhodně! Zvlášť na letní svatbu se hodí, pár jsem jich zažila a ano, takové dlouhé šaty se (také) nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
31.5.12 21:53
@zoubky píše:
MOžná bych k nim nedělala nijak honosný účes a doplňky, aby to působilo přirozeně :think:

souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
31.5.12 21:58
@Ringle píše:
@tinkal Taky jsem o tom přemýšlela, ale nevěstu zase tak dobře neznám. Kdyby to byla má dobrá kamarádka, tak ani neváhám, ale jelikož je to přítelkyně od nejlepšího kamaráda mého přítele, viděly jsme se jen párkrát. Nejsem si jistá, jestli by mi je neschválila jen ze slušnosti…

Určitě by ale ocenila, že i přesto, že se nijak dobře neznáte dáš na její názor, když jde o JEJÍ den. ;) Jsou opravdu nádherné, ale stejně jako holky se přikláním spíš k něčemu obyčejnějšímu. Letní, vzdušný, barevný… něco takovýho třeba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
31.5.12 21:58

@Ringle Šaty jsou moc hezké, fakt, ale když si vzpomenu na fotky své švagrové, což byla klasická svatba, sice městská, ne vesnická, ale ani milionářská, tak by jsi tam hodně svítila. Jak barvou, tak střihem nebo stylem, či jak to napsat. Holky tam měly jednoduché šaty, někdy takové letní, kostýmky, nebo tmavou sukni s nějakou luxusnější halenkou. Když si nejsi jistá, zkus se poptat. Zaúkoluj přítele, ať to trošku pozjišťuje. Jim by to třeba tolik nevadilo a fotograf tě v nejhorším postaví do druhé řady abys tolik „nesvítila“ . Ale jde i o tvůj pocit, už to, že pochybuješ, něco napovídá. Ale jak si psala, decentní makeup, jednoduché vlasy, nenápadné boty, zkusila bych si sehnat ještě tmavý jednoduchý svetřík, nějaký tenký, nebo jak teď hodně dělají ty bolerka. Kdybys i tak hodně svítila, tak ten obyčejnejší svetřík by to mohl trošku zachránit, abys nepůsobila příliš sexy a luxusně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
31.5.12 22:09

@jazminka27 Supr nápad, zkusím si sehnat ten svetřík… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
31.5.12 22:17

@Ringle Já mám právě takové to bolerko s dlouhám rukávem, hodně to teď vídám, holky je nosí přes trička a pod prsy se to zavazuje, působí to jednoduše ale zase hezky, tak mě to napadlo. A když zahalíš paže, hodně to udělá. A i kdyby jsi si ho měla koupit, tak to není tak velká investice a určitě ho využiješ i na běžné nošení. Já si na něj hodně zvykla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
31.5.12 22:32

Já bych si takové šaty nevzala. Co když nevěsta bude mít nějaké jednodušší šaty, třeba ani ne bílé? Připadala bych si trapně.

Když jsem se sama vdávala, měla jsem na svatbě dvě holky v plesových šatech, přestože jsem jim předem řekla, že si nepřeju, aby si dlouhé šaty vzaly :cert:
Dost mě to naštvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
1.6.12 06:28

jsou samozrejme OK, na svatbu je treba se vyfiknout, je to ucta ke snoubencum, porehnat se to snad ani neda, jen abys nezastinila nevestu, to je jedine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková