180 cm a krátké vlasy?

Anonymní
4.10.23 21:26

180 cm a krátké vlasy ?

Ahoj. Jsem vysoká 180 cm a mám vlasy po lopatky. Chtěla bych jít na krátké. Ne ježek, ale krátké. Chlap nesouhlasí. Prý vysokým ženám krátké nesluší a nebudu sexy :roll: On je ujetý na vysoké holky s dlouhými vlasy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.10.23 21:41
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem vysoká 180 cm a mám vlasy po lopatky. Chtěla bych jít na krátké. Ne ježek, ale krátké. Chlap nesouhlasí. Prý vysokým ženám krátké nesluší a nebudu sexy :roll: On je ujetý na vysoké holky s dlouhými vlasy.

Jestli je fakt chceš, tak bych šla. Přinejhorším dorostou :mrgreen: ale ono být sexy fakt nezáleží jen na délce vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10836
4.10.23 21:42

Má pravdu. Krátké vlasy nejsou sexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16414
4.10.23 21:43

Strihat si vlasy podle nazoru muze a ne podle vlastniho je submisívní. Prece vis, co chces sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.10.23 21:44

Proč by neslusely? Záleží jaký mas obličej, jak se oblékas apod :nevim: někdo v tom bude vypadat jako chlap, ale většinou i krátké vlasy působí žensky, když je slusivy střih. Ale pokud je tvůj muž úchyl na dlouhé vlasy, tak ti to neposvětí a bude se ti to snažit rozmluvit :think: ale je to tvoje hlava, asi bych nebyla s chlapem, kterému bych nepripadala hezká, kdybych si zkrátila vlasy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.10.23 22:02

Jsou to Tvoje vlasy, takze pokud do toho chces jit tak do toho :palec: Dokud nezkusis, nevis zda Ti to sedne 100%. Chlap at si trhne, kdyby Tobe se libil chlap s dlouhyma vlasama, tak si je asi nenecha narust ze? Tak taky delej co uznas za vhodne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4482
4.10.23 22:05

Je to hodně všeobecný. Moc záleží na typu ženy a jak to umí nosit a sžít se s tím stylem.
Jsou ženy, kterým to moc sluší, umí nosit, jsou krásné a sexy. Pak jsou ženy, kterým to podle mého ubere, tolik jim to nesluší a spíš „zklukovatí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15952
4.10.23 22:07

Podle mě, dlouhé vlasy k ženě patří. :think:
Jsou rozhodně pro muže víc sexy, než ty krátké.
Ale, záleží i na kvalitě vlasů a na celkovém dojmu a vkusu.
Málokteré ženě, sluší opravdu krátký sestřih.
Je to více o typu obličeje i vlasů, než samotné výšce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.10.23 22:13

Tak rozhodnutí je na tobě, ale na jeho názoru není nic špatného. Možná má i pravdu, většina kratkovlasek má prostě nehezký neženský sestřih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
4.10.23 22:18

Souhlasím.. Dlouhé vlasy jsou prostě znak ženy. Ať si říká kdo chce co chce…

Edit: Samozřejmě jsou výjimky a u některých kamarádek bych si dlouhé vlasy nedokázala představit. Kadeřnice by ti mohla poradit a zvolit vhodný typ účesu. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.10.23 22:24

To je blby, libit se mu to nebude..me se taky nelibi kratke vlasy, i kdyz vyjimkam slusi…ale to by slusely i delsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
4.10.23 22:48
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem vysoká 180 cm a mám vlasy po lopatky. Chtěla bych jít na krátké. Ne ježek, ale krátké. Chlap nesouhlasí. Prý vysokým ženám krátké nesluší a nebudu sexy :roll: On je ujetý na vysoké holky s dlouhými vlasy.

Má pravdu, ostřiháš se a sexapeal ti klesne na polovic. Stačí se podívat na Penny v BGT. Jak se ostříhala, hned z ní byla tuctovka. Taky si to zas nechala nárůst. No a zvlášť, když ti to chlap říká dopředu, líbit se mu to nebude. Ale jsou to samozřejmě tvoje vlasy, tak dělej, jak myslíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.10.23 22:49

Mám vysokou kratkovlasou znamou, je to kočka. Als to by byla i s dlouhými.

Zrovna v tomhle bych dala i na přání muže. Nechtěla bych mít, vlasy, co se mu nelíbí. Já sama bych taky nechtěla, aby měl dlouhé vlasy, dredy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
4.10.23 22:51

Málokteré ženě krátké vlasy doopravdy slusi, bez ohledu na to jak je vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
4.10.23 22:54

Tak jako ty názory ve stylu „jsou to tvoje vlasy, dělej si s nimi co chceš“ mi přijde v tomhle docela na prd, přítel jí jasně řekl, že se mu to nelíbí..? V tom případě bych se nešla ostříhat :nevim:
Poznal jí asi s dlouhýma, tak chce dlouhovlasku, na tom mi nepřijde nic divného.
Taky by se mi nelíbilo, kdyby si šel např potetovat celý záda, i když bych mu jasně řekla, že se mi to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová