Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem vysoká 180 cm a mám vlasy po lopatky. Chtěla bych jít na krátké. Ne ježek, ale krátké. Chlap nesouhlasí. Prý vysokým ženám krátké nesluší a nebudu sexyOn je ujetý na vysoké holky s dlouhými vlasy.
Jestli je fakt chceš, tak bych šla. Přinejhorším dorostou
ale ono být sexy fakt nezáleží jen na délce vlasů.
Strihat si vlasy podle nazoru muze a ne podle vlastniho je submisívní. Prece vis, co chces sama.
Proč by neslusely? Záleží jaký mas obličej, jak se oblékas apod
někdo v tom bude vypadat jako chlap, ale většinou i krátké vlasy působí žensky, když je slusivy střih. Ale pokud je tvůj muž úchyl na dlouhé vlasy, tak ti to neposvětí a bude se ti to snažit rozmluvit
ale je to tvoje hlava, asi bych nebyla s chlapem, kterému bych nepripadala hezká, kdybych si zkrátila vlasy ![]()
Jsou to Tvoje vlasy, takze pokud do toho chces jit tak do toho
Dokud nezkusis, nevis zda Ti to sedne 100%. Chlap at si trhne, kdyby Tobe se libil chlap s dlouhyma vlasama, tak si je asi nenecha narust ze? Tak taky delej co uznas za vhodne ![]()
Je to hodně všeobecný. Moc záleží na typu ženy a jak to umí nosit a sžít se s tím stylem.
Jsou ženy, kterým to moc sluší, umí nosit, jsou krásné a sexy. Pak jsou ženy, kterým to podle mého ubere, tolik jim to nesluší a spíš „zklukovatí“.
Podle mě, dlouhé vlasy k ženě patří. ![]()
Jsou rozhodně pro muže víc sexy, než ty krátké.
Ale, záleží i na kvalitě vlasů a na celkovém dojmu a vkusu.
Málokteré ženě, sluší opravdu krátký sestřih.
Je to více o typu obličeje i vlasů, než samotné výšce. ![]()
Tak rozhodnutí je na tobě, ale na jeho názoru není nic špatného. Možná má i pravdu, většina kratkovlasek má prostě nehezký neženský sestřih.
Souhlasím.. Dlouhé vlasy jsou prostě znak ženy. Ať si říká kdo chce co chce…
Edit: Samozřejmě jsou výjimky a u některých kamarádek bych si dlouhé vlasy nedokázala představit. Kadeřnice by ti mohla poradit a zvolit vhodný typ účesu.
![]()
To je blby, libit se mu to nebude..me se taky nelibi kratke vlasy, i kdyz vyjimkam slusi…ale to by slusely i delsi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem vysoká 180 cm a mám vlasy po lopatky. Chtěla bych jít na krátké. Ne ježek, ale krátké. Chlap nesouhlasí. Prý vysokým ženám krátké nesluší a nebudu sexyOn je ujetý na vysoké holky s dlouhými vlasy.
Má pravdu, ostřiháš se a sexapeal ti klesne na polovic. Stačí se podívat na Penny v BGT. Jak se ostříhala, hned z ní byla tuctovka. Taky si to zas nechala nárůst. No a zvlášť, když ti to chlap říká dopředu, líbit se mu to nebude. Ale jsou to samozřejmě tvoje vlasy, tak dělej, jak myslíš. ![]()
Mám vysokou kratkovlasou znamou, je to kočka. Als to by byla i s dlouhými.
Zrovna v tomhle bych dala i na přání muže. Nechtěla bych mít, vlasy, co se mu nelíbí. Já sama bych taky nechtěla, aby měl dlouhé vlasy, dredy apod.
Málokteré ženě krátké vlasy doopravdy slusi, bez ohledu na to jak je vysoká.
Tak jako ty názory ve stylu „jsou to tvoje vlasy, dělej si s nimi co chceš“ mi přijde v tomhle docela na prd, přítel jí jasně řekl, že se mu to nelíbí..? V tom případě bych se nešla ostříhat ![]()
Poznal jí asi s dlouhýma, tak chce dlouhovlasku, na tom mi nepřijde nic divného.
Taky by se mi nelíbilo, kdyby si šel např potetovat celý záda, i když bych mu jasně řekla, že se mi to nelíbí.
Ahoj. Jsem vysoká 180 cm a mám vlasy po lopatky. Chtěla bych jít na krátké. Ne ježek, ale krátké. Chlap nesouhlasí. Prý vysokým ženám krátké nesluší a nebudu sexy
On je ujetý na vysoké holky s dlouhými vlasy.