Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do schranky ti dají, pokud se ke schránce dostanou.
Např. zamčené vchody a schranky uvnitř. Nebo neexistující schránka u zvonku rodinného domu. Nebo nepopsana schránka tvým jménem v domě s více byty.
@mado já právě někde četla, že posílají buď SMS, nebo mail, ale to asi v tom případě, když není schránka
@Anonymní píše:
@mado já právě někde četla, že posílají buď SMS, nebo mail, ale to asi v tom případě, když není schránka
A ty hlasiš u neschopenky mail nebo číslo telefonu? Nevím, že by se to tam někde psalo.
@mado píše:
A ty hlasiš u neschopenky mail nebo číslo telefonu? Nevím, že by se to tam někde psalo.
Telefon tam být uvedený být může, když vypisuju neschopenku, tak se tam automaticky napíše telefon, který má pacient uveden v kartě, na který posíláme třeba recepty (pokud tam telefon není tak nic nebo ho dopíšu), email se tam nepíše.
@mado píše:
Např. zamčené vchody a schranky uvnitř. Nebo neexistující schránka u zvonku rodinného domu. Nebo nepopsana schránka tvým jménem v domě s více byty.
Zaměstnance na neschopence je povinen:
svému lékaři sdělit adresu, na které se bude v době nemoci vyskytovat, přičemž nemusí jít o trvalou adresu (lze ji ale změnit pouze na základě dohody s lékařem), řádně označit zvonek a případně i byt jmenovkou,@mado píše:
Je vaší povinnosti si zvonek označit.
@MartinL45 píše:
Je vaší povinnosti si zvonek označit.
Však já jsem o zvonku nic nepsala, jen o nepristupnosti nebo absenci schranky.
Pokud nebude doma, tak na označený zvonek nebude nikdo reagovat a kontrola bude chtít vložit upozornění do schranky. Když schránka nebude, tak to kontrola bude nejspíš řešit přes lékaře, který neschopenku vystavil.
Zdravím, zajímalo by mě, jak to chodí aktuálně při PN, když osobu nezastihnou doma? Dává se něco do schránky? Nebo jak to funguje?