Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, jestli máte některá zkušenost s clip in vlasy? Případně jak, kde a podle čeho vybírat. ![]()
Ahoj, já clip in využila po onko léčbě, kdy vlasy začaly růst, ale dost pomalu a nebyly husté jako dřív. Určitě bych šla do lidských, ne do umělin, ty totiž časem začnou plstit. Jinak asi záleží, jak dlouhé chceš, jaký odstín, rovné, vlnité, kudrnaté… Ty pravé se dají různě upravovat
.
Ja kupuji od Locahair, jsou kvalitni a fakt huste. Jeste jsem mela dvakrat od Topvlasy ale ty jsou drazsi.
Holky a kde jste je kupovaly, kolik pramenů je třeba na celou hlavu?
Já je kupovala na eshopu https://www.clip-vlasy-levne.cz/…-remy-lidske. Mají tam velký výběr odstínů a hlavně jsou to pravé lidské vlasy, to bylo pro mě při výběru prioritní. U Tape metody stačí 1 balení - 40 pásů. Ale záleží, jak husté vlásky chceš mít.
Ahoj, mám několikaletou zkušenost. Nakupovala jsem v různých obchodech, teď beru na www.clipinhair.cz. Vlasy mám od nich už 2 roky, jsou několikrát barevný, skoro denně tepelně upravovaný, vypadají pořád dobře, jde vidět, že to jsou pravý lidský vlasy. Bacha na syntetiku. Občas se děje že to někdo prodaná pod pravými vlasy, ale když je chceš natočit, upadnou a cítíš umelotinu..
Ahoj, clip-in vlasy jsou k dostání v syntetických i pravých lidských vlasech. Pokud chceš přirozenější vzhled a možnost vlasy stylovat (fénovat, žehlit, kulmovat), doporučuji investovat do pravých lidských vlasů. Jsou sice dražší, ale vydrží déle a vypadají lépe. Pak je taky důležitý výběr délky. Vyber takovou, která ti vyhovuje a která se bude dobře kombinovat s tvými vlastními vlasy. Hustotu vlasů vybírej podle toho, kolik objemu chceš přidat. Obvykle se prodávají v sadách o různém počtu pramínků, takže můžeš volit podle potřeby. Už ses dívala na nějaké shopy, které clipy nabízejí?
Ahoj, to jsem moc ráda, že jsi se rozepsala
Já jsem si teda už si všimla, že existuje spousta možností, ale pořád si nejsem jistá, kterou variantu zvolit. Rozhodně chci, aby vlasy vypadaly co nejpřirozeněji, takže tvůj tip na pravé lidské vlasy si vezmu k srdci
Co se týče délky, zatím se rozhoduji mezi střední a delší variantou, protože chci, aby výsledný efekt byl přirozený a dobře se spojoval s mými vlastními vlasy. Máš nějaké konkrétní doporučení ohledně hustoty nebo počtu pramínků, které by byly ideální pro první vyzkoušení clip-in? A ještě k těm obchodům, zatím jsem se dívala jen online, ale přiznám se, že jsem trochu ztracená v nabídce. Máš nějaké oblíbené e-shopy nebo značky, které bys mohla doporučit? Víš, já mám totiž strach, abych přes e-shop trefila odstín
To je moje noční můra ![]()
Ahoj! Mám zkušenost s klipinama musím říct, že je to dobrá volba, pokud chceš rychlý a efektivní způsob, jak přidat objem a délku. Používám to hlavně na speciální příležitosti, ale občas i každý den, když chci, aby moje vlasy vypadaly hustěji. Jsou snadno aplikovatelné, stačí je jen přichytit na vlasy a během pár minut máš úplně nový look. Největším plusem je, že si je můžeš sundat, když nechceš mít vlasy tak dlouhé.
Máte někdo zkušenost i s něčím jiným? Občas se mi trochu zamotaly, tak nevíte jak tomu předejít? Díky!
@boruvka735 Taky mám zkušenost s klipiny. 😊 Vlasy jsou kvalitní, vypadají přirozeně a dobře drží, takže za mě určitě doporučuju. Navíc možnost využít poradenství je super, hodně mi pomohli s výběrem odstínu! 😊
Moje nevlastní dcera (14 let) si moc přeje prodloužit vlasy a my máme obavy, aby si tím nezničila ty svoje. Máte někdo zkušenost s clip-in vlasy u takhle mladých slečen? Nasazují se jen na den a večer sundají, tak by mě zajímalo, jak šetrné to ve skutečnosti je? Budu ráda za jakékoli postřehy ![]()
@ZuzkaBarták V listopadu sis pochvalovala že s nima máš skvělé a bohaté zkušenosti ne?
@ZuzkaBarták píše: Více
Za mě jsou clip-iny pro mladé holky úplně v pohodě, stejně jako pro dospělé
Pokud jsou kvalitní (např. Clipinhair) a nenosí se pořád. Pokud si je slečna zvládne sama normálně sundat a neurve si u toho půlku hlavy, což ve 14 letech úplně v klidu zvládne
Můžete ji vždy asistovat do začátku…
@Kryptozoo Však dotaz byl, jestli s tím má někdo zkušenost u 14 letého dítěte ![]()
@LenkaPrášilka Jojo, tohle všechno vím
Clip-iny jsem si sama párkrát kupovala na Clipinhair a vždycky bylo všechno úplně v pohodě. Právě u mě je viděla a hrozně se jí to líbilo, tak je taky chce. Jen její mamka má trochu strach, aby si tím nevytrhala vlasy…a nakazila tím i otce. Tak jsem se chtěla ujistit, jestli to bude v pohodě. Jinak s tebou souhlasím.